PA8
Poznat
- Poruka
- 8.140
Opozicija ne sme da dozvoli da Goran Ješić postane lider opozicije. Opozicija ne sme dozvoliti da komunista postane lider.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Браћо опозиционари, ја бих навише волео да Воја Михаиловић буде лидер опозиције. Но, ако то већина опозиционих грађана и странака неће, него имају другу идеју како да се сруши Зло звано Пусилипс, онда бих се приклонио њима.
Ред приоритета је следећи:
1. Идеја како да се сруши Ав,
2. Јединство опозициије
3. Избор лидера.
Ако неко избор лидера постави на прво место и спреман је да због тога компромитује јединство опозиције и опредељење да се Ав руши, тај свесно ли несвесно иде на руку Аву.
Ок, поштујем. Нека Горан Јешић као лидер сруши Вучића, и ја сам срећан.Воја Михаиловић нема харизму. Током договора да се странке десног центра уједине бунио се, јер са председником једне странке није био у добрим односима.
Давно сам имала прилику да га упознам, био је јако тих и миран човек. Можда би могао да буде лидер опозиције, ако би променио свој наступ према бирачима ( није харизматичан ) и наравно...мора да га прихвате све опозиционе странке.
Мала је шанса да га сви прихвате.
Vesić je doveo Ramštajn a vi tražili njegovu ostavku?Goran Jesic je izvanredno vodio grad ii opstinu Indjija. Razvio ih do broja 1.u regiji po privlacenju stranih investicija,doveo Red hot chili pepers u Srbiju. Veoma sposoban ,steta sto ne vodi opstinu,vise je dobar za ekonomiju nego kao politicar,demagog.
kostunica je bio lider i covek !Ок, поштујем. Нека Горан Јешић као лидер сруши Вучића, и ја сам срећан.
Мени ни Коштуница као кандидат 2000. није нарочито импоновао, али у одсудном тренутку био сам за њега.
Коштуница је највише Срба продао Хагу. Све се правио наиван и необавештен, док су пунили хашки казамат Србима!kostunica je bio lider i covek !
2007 je ucinio sta se moralo! pokazao vrata amerima psole priznavanja jednostrane secesije!
sta drugo.. .ali je udba rekla dacicu da napravi neprirodnu koaliciju sa najvecim neprijateljima - DS tadicem i tako je posle izbora propala ocekivana opoyicija izmedju DSS SRS SPS
ostalo znamo...
Добар је био за Инђију. Дозволио је да се истресе бетон у извор термалне воде и запушио је. У праву је. Шта ће термална вода.Goran Jesic je izvanredno vodio grad ii opstinu Indjija. Razvio ih do broja 1.u regiji po privlacenju stranih investicija,doveo Red hot chili pepers u Srbiju. Veoma sposoban ,steta sto ne vodi opstinu,vise je dobar za ekonomiju nego kao politicar,demagog.
nemoj dule da pričaš gluposti!Коштуница је највише Срба продао Хагу. Све се правио наиван и необавештен, док су пунили хашки казамат Србима!
Шта је тражио са бандом ако већ није могао ништа да предузме?nemoj dule da pričaš gluposti!
bio je u koaliciji gde nije imao nikakvu većinu i pokusavoa uz pomoc stapa i kanapa!
kao i ono pustanje kurtija 2003 sto mu prebacujete a zna se da mu je ceda prasak (danasnji saradnik vucica i podrzavaoc vlasti) doneo papir da se potpise dok je kostunica bio predsednik srj, SCG jer mu je to poslala vlada srbije koja je toboz ucenjena evropom da se kurti mora pustiti!
daj manite se glupih lazi nekopcamo se na ledja!
jesam ti reko da me ne nerviras GLUPIM LAZIMA!? JESAM LI?!
pa ispostuj to...
Pokusavao.Шта је тражио са бандом ако већ није могао ништа да предузме?
Aj polako kako moze da se zatvori izvor,termalne vode.Добар је био за Инђију. Дозволио је да се истресе бетон у извор термалне воде и запушио је. У праву је. Шта ће термална вода.
Да, тако је било. Пошто је учествовао у западњачком пучу као главна марионета, помогао да се сруши Србија, ћутао на слање Срба у Хаг, ћутао на све, онда на крају,кад су решили да га избаце, сетио се да је патриота.Pokusavao.
2007me je pokazao vrata Amerima posle priznavanja kosova. Izbori usledise.
Narod dao glas trojci DSS SRS SPS
Ali Udba aktivirala Dacica da izda i ode Tadicu
Ne pravi se glup i naivan.
Jedini ko može da bude lider ove nazovi opozicije je onaj nesrećni TadićВоја Михаиловић нема харизму. Током договора да се странке десног центра уједине бунио се, јер са председником једне странке није био у добрим односима.
Давно сам имала прилику да га упознам, био је јако тих и миран човек. Можда би могао да буде лидер опозиције, ако би променио свој наступ према бирачима ( није харизматичан ) и наравно...мора да га прихвате све опозиционе странке.
Коштуница је највише Срба продао Хагу. Све се правио наиван и необавештен, док су пунили хашки казамат Србима!
Тражили су ове радикале, он их није дао.Pa i Vučić bi.
Шта причаш ти, кад је Караџић испоручен (пази испоручен), СНС није ни постојала, тад су били радикали. Нешто си се збунио Славене.Jedno od upravo predizbornih obećanja SNS-a jeste bilo ekspresno pronalaženje, hapšenje i isporučivanje Karadžića i Mladića.
Шта причаш ти, кад је Караџић испоручен (пази испоручен), СНС није ни постојала, тад су били радикали. Нешто си се збунио Славене.
И Младића је продао Тадић.
Нема везе дешава се,мени чак више пута.U pravu si, izvini. Pomešao sam. Mislio sam na Hadžića i Mladića.
Ti u slobodno vreme ubijas komuniste, sta radis?Opozicija ne sme da dozvoli da Goran Ješić postane lider opozicije. Opozicija ne sme dozvoliti da komunista postane lider.
Realno i Koštunica je bio takav ali je imao mašineriju iza sebe i operativce u ostatku DOS-a.Воја Михаиловић нема харизму. Током договора да се странке десног центра уједине бунио се, јер са председником једне странке није био у добрим односима.
Kamo lepe srece da pravi komunista postane lider. Pravi, al nikako neka koristoljubiva crvena burzoazija.Opozicija ne sme dozvoliti da komunista postane lider.
Trebalo je jos vise da ih posalju, jer srpski pravni sistem je dno dna.Коштуница је највише Срба продао Хагу. Све се правио наиван и необавештен, док су пунили хашки казамат Србима!