Goran Ješić je komunista

Браћо опозиционари, ја бих навише волео да Воја Михаиловић буде лидер опозиције. Но, ако то већина опозиционих грађана и странака неће, него имају другу идеју како да се сруши Зло звано Пусилипс, онда бих се приклонио њима.
Ред приоритета је следећи:
1. Јединство опозиције,
2. Идеја како да се руши Ав,
3. Избор лидера.

Ако неко избор лидера постави на прво место и спреман је да због тога компромитује јединство опозиције и опредељење да се Ав руши, тај свесно ли несвесно иде на руку Аву.

Браћо опозиционари, ја бих навише волео да Воја Михаиловић буде лидер опозиције. Но, ако то већина опозиционих грађана и странака неће, него имају другу идеју како да се сруши Зло звано Пусилипс, онда бих се приклонио њима.
Ред приоритета је следећи:
1. Идеја како да се сруши Ав,
2. Јединство опозициије
3. Избор лидера.

Ако неко избор лидера постави на прво место и спреман је да због тога компромитује јединство опозиције и опредељење да се Ав руши, тај свесно ли несвесно иде на руку Аву.

Воја Михаиловић нема харизму. Током договора да се странке десног центра уједине бунио се, јер са председником једне странке није био у добрим односима.

Давно сам имала прилику да га упознам, био је јако тих и миран човек. Можда би могао да буде лидер опозиције, ако би променио свој наступ према бирачима ( није харизматичан ) и наравно...мора да га прихвате све опозиционе странке.
Мала је шанса да га сви прихвате.

Воја Михаиловић нема харизму. Током договора да се странке десног центра уједине бунио се, јер са председником једне странке није био у добрим односима.

Давно сам имала прилику да га упознам, био је јако тих и миран човек. Можда би могао да буде лидер опозиције, ако би променио свој наступ према бирачима ( није харизматичан ) и наравно...мора да га прихвате све опозиционе странке.
Ок, поштујем. Нека Горан Јешић као лидер сруши Вучића, и ја сам срећан.
Мени ни Коштуница као кандидат 2000. није нарочито импоновао, али у одсудном тренутку био сам за њега.

Ок, поштујем. Нека Горан Јешић као лидер сруши Вучића, и ја сам срећан.
Мени ни Коштуница као кандидат 2000. није нарочито импоновао, али у одсудном тренутку био сам за њега.
kostunica je bio lider i covek !

2007 je ucinio sta se moralo! pokazao vrata amerima psole priznavanja jednostrane secesije!

sta drugo.. .ali je udba rekla dacicu da napravi neprirodnu koaliciju sa najvecim neprijateljima - DS tadicem i tako je posle izbora propala ocekivana opoyicija izmedju DSS SRS SPS

ostalo znamo...

kostunica je bio lider i covek !

2007 je ucinio sta se moralo! pokazao vrata amerima psole priznavanja jednostrane secesije!

sta drugo.. .ali je udba rekla dacicu da napravi neprirodnu koaliciju sa najvecim neprijateljima - DS tadicem i tako je posle izbora propala ocekivana opoyicija izmedju DSS SRS SPS

ostalo znamo...
Коштуница је највише Срба продао Хагу. Све се правио наиван и необавештен, док су пунили хашки казамат Србима!

Goran Jesic je izvanredno vodio grad ii opstinu Indjija. Razvio ih do broja 1.u regiji po privlacenju stranih investicija,doveo Red hot chili pepers u Srbiju. Veoma sposoban ,steta sto ne vodi opstinu,vise je dobar za ekonomiju nego kao politicar,demagog.
Добар је био за Инђију. Дозволио је да се истресе бетон у извор термалне воде и запушио је. У праву је. Шта ће термална вода. :lol:

Коштуница је највише Срба продао Хагу. Све се правио наиван и необавештен, док су пунили хашки казамат Србима!
nemoj dule da pričaš gluposti!
bio je u koaliciji gde nije imao nikakvu većinu i pokusavoa uz pomoc stapa i kanapa!

kao i ono pustanje kurtija 2003 sto mu prebacujete a zna se da mu je ceda prasak (danasnji saradnik vucica i podrzavaoc vlasti) doneo papir da se potpise dok je kostunica bio predsednik srj, SCG jer mu je to poslala vlada srbije koja je toboz ucenjena evropom da se kurti mora pustiti!

daj manite se glupih lazi nekopcamo se na ledja!

jesam ti reko da me ne nerviras GLUPIM LAZIMA!? JESAM LI?!

pa ispostuj to...

nemoj dule da pričaš gluposti!
bio je u koaliciji gde nije imao nikakvu većinu i pokusavoa uz pomoc stapa i kanapa!

kao i ono pustanje kurtija 2003 sto mu prebacujete a zna se da mu je ceda prasak (danasnji saradnik vucica i podrzavaoc vlasti) doneo papir da se potpise dok je kostunica bio predsednik srj, SCG jer mu je to poslala vlada srbije koja je toboz ucenjena evropom da se kurti mora pustiti!

daj manite se glupih lazi nekopcamo se na ledja!

jesam ti reko da me ne nerviras GLUPIM LAZIMA!? JESAM LI?!

pa ispostuj to...
Шта је тражио са бандом ако већ није могао ништа да предузме?

Добар је био за Инђију. Дозволио је да се истресе бетон у извор термалне воде и запушио је. У праву је. Шта ће термална вода. :lol:
Aj polako kako moze da se zatvori izvor,termalne vode.
Henkel, Thyssenkroupp, Grundfos, Terraproduction, Metal Cinkara, Energozelena, IGB Automotive, Embassy ... spisak kompanija koje je doveo u Indjiju. Naprednjaci se otimaju za ovu opstinu. Doveli su i oni TOJO TYRES.
Pre neki dan je spasao nekog decka koga je peglala policija. Majka tg decka ga. blagosilja.

Pokusavao.
2007me je pokazao vrata Amerima posle priznavanja kosova. Izbori usledise.
Narod dao glas trojci DSS SRS SPS

Ali Udba aktivirala Dacica da izda i ode Tadicu

Ne pravi se glup i naivan.
Да, тако је било. Пошто је учествовао у западњачком пучу као главна марионета, помогао да се сруши Србија, ћутао на слање Срба у Хаг, ћутао на све, онда на крају,кад су решили да га избаце, сетио се да је патриота.

Ма важи...

Jedini ko može da bude lider ove nazovi opozicije je onaj nesrećni Tadić

Pa i Vučić bi.

Štaviše, naprednjaci su napadali rezim da nedovoljno brzo i efikasno isporučuju optuženika Haškom tribunalu. Jedno od upravo predizbornih obećanja SNS-a jeste bilo ekspresno pronalaženje, hapšenje i isporučivanje Karadžića i Mladića.

Pa i Vučić bi.
Тражили су ове радикале, он их није дао.
Jedno od upravo predizbornih obećanja SNS-a jeste bilo ekspresno pronalaženje, hapšenje i isporučivanje Karadžića i Mladića.
Шта причаш ти, кад је Караџић испоручен (пази испоручен), СНС није ни постојала, тад су били радикали. Нешто си се збунио Славене.
И Младића је продао Тадић.

Шта причаш ти, кад је Караџић испоручен (пази испоручен), СНС није ни постојала, тад су били радикали. Нешто си се збунио Славене.
И Младића је продао Тадић.

U pravu si, izvini. Pomešao sam. Mislio sam na Hadžića i Mladića.

Realno i Koštunica je bio takav ali je imao mašineriju iza sebe i operativce u ostatku DOS-a.
Problem damnašnje opozicije nije "lider" nego baš to što nema operativu, što im akcije smišljaju propali studenti zaglavljeni u 96'

Ješić treba u operativu ne "liderstvo".

Inače za razliku od Koštunice Mihajlović ima breme dede, koje mnoge odbija u startu. Ako se ide na bezlične ipak treba biti makar čist sa ideološke strane.

Back