Goran Danilović: "Karadžić i Mladić nijesu Srbi"

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel po babine linije?

A i moji su otud od Bratonozica, al' po babine linije!

Kaze ovako...

" A nijesam ni znava da sam Crnogorac dok ne dodjoh u Beograd. Ono jesam ali ne toliko da se ne moze disat. A ti Crnogorac, ti dobar, ti harabar ti ovo, ti ono... pa i ja vidjeh da nijesam za bacit. Crnogorac - jado moj..."

nastavak slijedi.. :hahaha:

"Najgrdje mi je bilo kad se vratih u Titograd sto se i ja osjecah da sam Crnogorac. U Beograd se navikoh Savo-Crnogorac, Savo-Crnogorac pa i ja poceo da mislim samo sam ja Crnogorac. A odje su svi jado moj Crnogorci.
A kad sam se vratio... zvali su me - BEOGRADJANIN. Ti si bio u Beograd, jeli? Kad bih bilo sto htio da kazem ili reka..."
:rotf: :hahaha:

Gledao sam je i ja, u Dusku Radovicu, dok je Bozovic jos bio tanak i vitak.

Ma da. Petar je i onda imao onu bocu rakije ispred sebe.
Tu monodramu sam svojevremeno znao napamet. Sad je to vec malo izlapilo.
Mislim da je ona, monodrama, najbolje odslikala mentalitet prosijecnog Crnogorca kako u Srbiji tako i na domacem terenu. Pokazuje sposobnost pojedinca prilagodjavanju sredini i njegov odnos prema njoj.

Nesto me ovaj Danilovic iz postavljene teme podsjeti na tu monodramu ;)

Poslanik Nove srpske demokratije Goran Danilović indirektno se odrekao Radovana Karadžića i Ratka Mladića kao pripadnika njegovog (srpskog) naroda. Naime, on je rekao da onaj koji je ubijao u ime jednog naroda, nije pripadnik tog naroda, već je to zločinac bez nacije. On je osudio i to što zločini iz devedesetih utiču na evropske integracije Srbije.

Sve ovo se zbilo danas u Parlamentu Crne Gore

NIJESU OSUDJENI JOS UVEK

Poslanik Nove srpske demokratije Goran Danilović indirektno se odrekao Radovana Karadžića i Ratka Mladića kao pripadnika njegovog (srpskog) naroda. Naime, on je rekao da onaj koji je ubijao u ime jednog naroda, nije pripadnik tog naroda, već je to zločinac bez nacije. On je osudio i to što zločini iz devedesetih utiču na evropske integracije Srbije.

Sve ovo se zbilo danas u Parlamentu Crne Gore

..kuku leleeeeeeeeee...:hahaha:..:hahaha:

Ma ne. Ja sam bio Crnogorac i 1985. godine sto mogu i dokumentovati.

Mnogi danasnji Crnogorci ili Srbi ne mogu dokumentovati da su Srbi ili da su Crnogorci.
Bilo bi pozeljno da svi pokazu dokumet kad i gdje su se izjasnili o nacionalnom pitanju ;)

..ja mogu dokumetirati..da sam Hrvat...i..krsten 1965g...a ćele mi bio..u komunistima..:hahaha:..:hahaha:.. ćale mi krsten i rodjen u Novom Slankamenu( u katolickoj crkvi) .znaci ja imam pravo na drzavljanstvo.....

Poslednja izmena:
Ma znam... vi ste trazili da se svako ko je dolazio iz Srbije, Bosne, Crne Gore izjasni nacionalno ali je to morao i da dokaze da bi stekao pravo na hrvatski pasos.

..jok more..kad je stari onomad..kad su se izavale Domovnice..morao dostaviti neki sluzbeni dokument..da je Hrvat..u vojnoj bukvici mu na ćirilici pisalo...Hrvat..oma je dobio...Domovnicu..:mrgreen:..a kad su vidjeli ime..Antun..Ante..Antiša..od milja..

.eeeeee...sad mi nesto sinu ideja..aj da otvrimo temo kakve nas sve "veze" ovdje na forumu vežu..ono tipa..imam baku u Hrvatskoj..ili tetku u Srbiji...da vidimo..a..???da vidimo tko ima duplo drzavljanstvo....dam se okladiti da najvece patriote..primaju CRO..mirovinu..i da imaj CRO..putovnicu..

Poslednja izmena od moderatora:

Back