Google play blokira korisnike aplikacija?

mario80

Legenda
Banovan
Poruka
72.528
U zadnje vreme mi se pojavilo nekoliko aplikacija koje ne mogu da se apdejtuju. Posle par meseci prestanu da rade. Kada kliknem na ap izađe mi ovo:
Screenshot_2024-11-29-14-58-21-333_com.android.vending.jpg

Skinem na drugom mestu ap, deinstaliram staru i instaliram novu verziju. Pošto retardirana aplikacija stalno ima apdejte opet prestane sa radom.

Jel to vlasnik aplikacije banuje korisnike? Neke sam naduvao qrcem a neke nisam. A možda i jesam :)

Ili je problem u najgorem telefonu na svetu ksiaomiju usta ih ***** kineska!

U zadnje vreme mi se pojavilo nekoliko aplikacija koje ne mogu da se apdejtuju. Posle par meseci prestanu da rade. Kada kliknem na ap izađe mi ovo:
Pogledajte prilog 1653565
Skinem na drugom mestu ap, deinstaliram staru i instaliram novu verziju. Pošto retardirana aplikacija stalno ima apdejte opet prestane sa radom.

Jel to vlasnik aplikacije banuje korisnike? Neke sam naduvao qrcem a neke nisam. A možda i jesam :)

Ili je problem u najgorem telefonu na svetu ksiaomiju usta ih ***** kineska!

Mislim da je ovo prvi put da ne spominjes Xiaomi u naslovu teme a da je ovog puta stvarno problem do njega :rotf:

Probaj clear cache sa Google Play store aplikacije, nadji je u meniju i drzi dugo prst na njoj pa clear data a ako je problem i dalje aktuelan uninstall updates

Back