Google mail, kad ste prvi put culi za to "sokocalo"?

prvepruge

Ističe se
Poruka
2.935
Kad ste prvi put culi za Google, kad ste prvi put otvorili google mail (ili account) i sta ste uzeli kao ime za taj account (ne trazim tacnu adresu :D moze samo okvirno tipa "ime.prezime" itd).

Hajd za pocetak, prvi google nalog mislim pocetak 2006-te (poslao mi "poziv" drugar iz gimnazije, tada se samo na mail od nekoga ko je vec imao google mail mogao otvoriti novi google nalog) , naziv grada iz koga poticem je bio moj user, drugi sam otvorio istog dana (poslao sam sebi "poziv") a user je bilo ime ulice u kojoj sam odrastao.

Isto u vreme dok su još bile pozivnice... ne sećam se ni koje je to godine bilo (omatorilo se :) ) čak sam uspeo da upotrebim svoje ime bez dodatnih brojeva koje ti sad obično dodele jer si petarpetrovic23456 po redu...
Sad sam pogledao, gmail je počeo 2004. Ja sam onda možda krajem 2004.ili početkom 2005.
Ja sam takodje 'ladno upotrebio i ime za svoj treci google nalog te 2006-te, zatim sam (dalekovido) iste godine otvorio google naloge (sa imenom.prezimenom) i svojoj deci koja su tad bila jos balava tj isli kod uciteljice u skolu. Pa sam otvorio google mailove caletu, tastu, zatim sam "rezervisao" jos 2-3 maila za firmu (za ne daj boze), te jos jedan za registracije po raznoraznim sajtovima...

A i dan danas posle onog kog koristim za registraciju androida ( i sve ostale bitne aktivnosti) najvazniji mi je taj mail za registracije na sajtovima i aplikacijama, mislim da iprimim bar 6-7 poruka dnevno za njega. Jednom u mesec dana udjem i sve pobrisem :D

Ne secam se kako sam ga otvorio ali tako negde oko 2006. tad sam i krenuo da koristim net (govorim za prvi gmail posto ih imam ovako preko 50). Naziv mejla uopste nije vezan za moje ime, rekao bih ga rado ali to mi je i dan danas recovery mejl.
A prvi mejl uopste mi je bio verat net :lol: dial up :lol: Ugasen je, nakon njega hotmail koji je na moje ime i dan danas je aktivan najvise za neku formalnu prepisku i onda gmail,otvorio sam ih sve u razmaku od po par meseci.

Back