google.com

Zaboravio sam da se na pretrazivacu mozete lakse sluziti odredjenim komandama! Ukoliko trazite da neka stranica obavezno poseduje neke odrdjene reci navesce te primer "windows+microsoft+xp" a ukoliko nezelite da na listi pronadjenih linkova budu i linkovi koji vam nude download unesite primer "windows+microsoft+xp -download" Ukoliko zelite da reci koje trazite idu po redosledu, primer, ukoliko trazite Microsoft Windows XP recenicu i tacno tako unesete u pretrazivac on ce vam izlistati linkove koji poseduju te tri reci na bilo kom polozaju u sajtu, a ukoliko zelite da budu reci po redosledu poslagane kucajte "microsoft windows xp" znaci navoda su obavezni :)

Ukoliko vas zanimaju neki posebni linkovi do kojih nemozete doci ostavite post, ali obratite paznju da postovi koji doticu teme piraterije nisu dozvoljeni po pravilniku krstarice i da ih nesaljete!
 
Svaka čast!
27.gif
 
ALI...svi smo mi nekad tako počinjali.
Verujte mi da i dan danas kad naprasno nešto novo otkrijem,poželim da to podelim sa ostalima, jedino što se malo zabrinem da me neki ne ismeju.

MNOGO sam naučio na ovoj našoj DOBROJ
krstarici, od MNOGO dobrih likova.
Danas,mislim da mogu ponešto da pomognem i nekom drugom.... Trudim se.....
 
Google je možda i najkorisnija stanica na netu, sada zbog pretraživača, ali uskoro i zbog toga što će pružati i besplatan e-mail box od 1GB (za kojeg se mogu pohvaliti da već imam) :D

Nego, ono što hoću reći jeste da očigledno mnogo ljudi i ne zna za google, jer da je suprotno, izbeglo bi se postavljanje hiljade glupih pitanja do čijeg se odgovora može vrlo lako doći čistom upotrebom pretraživača, recimo googla.

Ja recimo, do pre nekih 4-5 godina, uopšte i nisam čuo za njega, iako sam tad bio već u kompljuterskim i internet vodama već nešto više od dve godine. Pronalazak njega za mene je predstavljalo revoluciju, jer tada sam bio u mogućnosti da nađem na internetu skoro sve što poželim, pa nisam morao moliti druge (recimo na forumima, kao što je to često slučaj) da mi izigravaju privatnog detektiva.

Mogli bi stoga da na ovoj temi govorimo uopšteno o pretraživačima, mislim i onima pored googla. Da uputimo malo one koji se tek sada upoznaju sa internetom.

Evo onda još par odličnih pretraživača:

http://yahoo.search.com/
www.alltheweb.com
www.altavista.com
www.teoma.com
http://search.excite.com/
www.lycos.com
http://search.msn.com/
http://search.netscape.com/
http://hotbot.lycos.com/
http://search.aol.com/
www.allsearchengines.com (pretraživač pretraživača)
 
Dobro dobro, to je pisano sredinom 2003 god, bilo je mnogo manje korisnika, danss bi mogao da pisem mnogo vise o google.com

Postoje nekoliko knjiga tematike google hacking, o mogucnostima google engina i ne sumnjam da bi se iznenadili da ih procitate :)

Jer nije sve u +/- "" itd :)
 
Kad ste kod gugla. Kucajte u searc: Google Chuch Norris i stisnite IZ PRVE RUKE ( Im filing lucky)

MORATE KUCATI Google Chuch Norris NERADI AKO KUCATE SAMO Chuck Norris
 
Ima u ovoj temi dosta spama. Potrebno čišćenje, zovite tetkice upomoć, joj, pa nisu tu, raspust je...

Ako hoćete da skinete neku mjuzu, ukucajte:

Kod:
?intitle:INDEX.OF Pesma
 

Back
Top