- Poruka
- 69.394
Svakako možda ugodnije i uzbudljivije putovanje za pojedince
"Radim na nudističkom kruzeru i mi nismo svingeri": Ovo su pravila za one koji se PREVIŠE UZBUDE, a evo kada MORA da se nosi odeća!
Sada sam potpredsednica prodaje za dva nudistička krstarenja. Takođe pomažem u popunjavanju osoblja i organizaciji krstarenja dok plovimo.
Kada ne nosite odeću, ne možete odmah da kažete nečiji ekonomski status ili kako glasa; morate da razgovarate sa njima da biste saznali ko su. Naši gosti sklapaju duboka prijateljstva za koja mislim da se ne stvaraju tako lako na krstarenju gde su svi obučeni.
Mi nismo svingersko krstarenje. Ovo nije lajfstajl putovanje. Postoji mnogo mogućnosti za putovanja, ali to nije ono što mi radimo.
Muškarci ne mogu biti previše uzbuđeni. Kažemo da ako počnu da osećaju da se stvari "kreću tamo dole", skoče u hladnu vodu ili razmišljaju o bejzbolu.
Večera u svečanoj trpezariji ima pravila oblačenja, uglavnom zato što konobari nosi poslužavnike sa toplom hranom. "Bez bradavica, bez (genitalija) i bez zadnjica" je ono što uvek kažem da podsetim ljude na naš kodeks oblačenja za večeru.
Večera je jedini put kada gosti moraju da nose pravu odeću - bez mreže, ništa providno i ništa od kanapa.
Kapetan i posada nisu goli. Naš prvi dan na brodu je uvek mali šok za posadu, ali posle toga je zabava za sve. Takođe nismo goli u lukama, osim za određene ekskurzije za nudiste ili ako smo dogovorili da imamo ekskluzivno korišćenje luke.
Vredno radim iza kulisa sa gostujućim predavačima i osobljem kompanije za krstarenje. Onda radimo nedelju dana i završili smo. Odmah počinjemo iznova.
Krstarenje mora da bude sveže svake godine, ali takođe moramo da zadržimo dovoljno primamljivih atrakcija - na primer, tokom krstarenja koje smo upravo završili imali smo privatna ostrva na Bahamima samo za sebe.
Ponovili smo neke tematske večeri koje su bile veoma popularne. Nudisti, iznenađujuće, vole kostime.
Na našem Velikom golom brodu imamo nekoliko tematskih večeri i jednu veliku kostimiranu zabavu. Moj omiljeni kostim ikada bio je muškarac koji se obukao kao flaša tekile. Imao je čep na glavi. Njegovo telo je bila boca. Samo treba da zamislite šta je bio crvić. Nikada se u životu nisam tako smejala.
"Radim na nudističkom kruzeru i mi nismo svingeri": Ovo su pravila za one koji se PREVIŠE UZBUDE, a evo kada MORA da se nosi odeća!
Sada sam potpredsednica prodaje za dva nudistička krstarenja. Takođe pomažem u popunjavanju osoblja i organizaciji krstarenja dok plovimo.
Ne razumeju svi šta je nudizam
- Za nas to što smo goli nije seksualno ili nešto čega bismo se stideli. Nudizam znači ostavljanje predrasuda iza sebe.Kada ne nosite odeću, ne možete odmah da kažete nečiji ekonomski status ili kako glasa; morate da razgovarate sa njima da biste saznali ko su. Naši gosti sklapaju duboka prijateljstva za koja mislim da se ne stvaraju tako lako na krstarenju gde su svi obučeni.
Mi nismo svingersko krstarenje. Ovo nije lajfstajl putovanje. Postoji mnogo mogućnosti za putovanja, ali to nije ono što mi radimo.
Postoje pravila za golo putovanje
- Imamo pravila na brodu. Najvažnije je da morate da tražite dozvolu pre nego što se fotografišete sa nekim drugim.Muškarci ne mogu biti previše uzbuđeni. Kažemo da ako počnu da osećaju da se stvari "kreću tamo dole", skoče u hladnu vodu ili razmišljaju o bejzbolu.
Večera u svečanoj trpezariji ima pravila oblačenja, uglavnom zato što konobari nosi poslužavnike sa toplom hranom. "Bez bradavica, bez (genitalija) i bez zadnjica" je ono što uvek kažem da podsetim ljude na naš kodeks oblačenja za večeru.
Večera je jedini put kada gosti moraju da nose pravu odeću - bez mreže, ništa providno i ništa od kanapa.
Kapetan i posada nisu goli. Naš prvi dan na brodu je uvek mali šok za posadu, ali posle toga je zabava za sve. Takođe nismo goli u lukama, osim za određene ekskurzije za nudiste ili ako smo dogovorili da imamo ekskluzivno korišćenje luke.
Svako krstarenje zahteva mnogo planiranja
Organizovati krstarenje je kao igranje predstave u velikom pozorištu.Vredno radim iza kulisa sa gostujućim predavačima i osobljem kompanije za krstarenje. Onda radimo nedelju dana i završili smo. Odmah počinjemo iznova.
Krstarenje mora da bude sveže svake godine, ali takođe moramo da zadržimo dovoljno primamljivih atrakcija - na primer, tokom krstarenja koje smo upravo završili imali smo privatna ostrva na Bahamima samo za sebe.
Ponovili smo neke tematske večeri koje su bile veoma popularne. Nudisti, iznenađujuće, vole kostime.
Na našem Velikom golom brodu imamo nekoliko tematskih večeri i jednu veliku kostimiranu zabavu. Moj omiljeni kostim ikada bio je muškarac koji se obukao kao flaša tekile. Imao je čep na glavi. Njegovo telo je bila boca. Samo treba da zamislite šta je bio crvić. Nikada se u životu nisam tako smejala.