GOLO da ne moze biti golje...

Procitam juce da ljudi koji lako stupaju u seksualne odnose to rade zbog nemogucnosti da na drugi nacin ostvare bliskost. Lakse im je da skinu odecu, nego da ogole dusu. Fuj, kakav izraz.
Onda sam stigla do pete sezone Sopranosa, a Toni nikako da oladi od svog psihijatra pred kojom se ogolio mentalno. O njoj ne zna nista, al' se primio. Lepo mu je rekla da se istripovao.
Sad vi pitajte sta vam nije jasno. A ja mislim da je sve jasno.
Molim za komentar.:p

Istina...i tu najvise pomaze razgovor sa strucnom osobom...mada problem se ne resava lako...

Procitam juce da ljudi koji lako stupaju u seksualne odnose to rade zbog nemogucnosti da na drugi nacin ostvare bliskost. Lakse im je da skinu odecu, nego da ogole dusu. Fuj, kakav izraz.
Onda sam stigla do pete sezone Sopranosa, a Toni nikako da oladi od svog psihijatra pred kojom se ogolio mentalno. O njoj ne zna nista, al' se primio. Lepo mu je rekla da se istripovao.

Mnogi ljudi ne znaju sta hoce, a cesto traze nesto pre vremena. Treba biti samo vise stalozen u svemu i sve bude oket.:D

Za ,to "ogoljavanje" duse sluze psihijatri i niko drugi.Nikada necu imati toliko poverenja u nekoga da mu mogu reci apsolutno sve.
Psihijatar ima obavezu da cuti pa ti to dodje kao da razgovaras sam sa sobom i po meni je to ok.Mozda neko moze skroz da se otvori prema partneru ili prijatelju ali ja to necu moci nikada.Neke stvari su samo moje.

mozda ljudi koji lako stupaju u sexualne odnose to rade jer vole sexualne odnose ?:dontunderstand:
sta je to dusa ?:dontunderstand:

Seksualno ogoljavanje je ustvari ogoljavanje i duše i tela.
Duša koja radije ogoljava telo nego srce ima možda ranjeno srce, toliko ranjeno da misli da će se nekome više dopasti njeno telo.
To su osobe željne ljubavi, koje zadobijaju malo naklonosti, dajući na poklon ono što je po njima želja onog drugog.

One se potpuno ogoljavaju na taj način.

Dešava se često i to da posle telesnog ogoljavanja, ljudi požele da se zbliže i ogole i dušu, ali ponekad je golije ćutanje nego bilo kakva priča.

(Naravno ne zagovaram zadobijanje naklonosti seksom.)

Za ,to "ogoljavanje" duse sluze psihijatri i niko drugi.Nikada necu imati toliko poverenja u nekoga da mu mogu reci apsolutno sve.
Psihijatar ima obavezu da cuti pa ti to dodje kao da razgovaras sam sa sobom i po meni je to ok.Mozda neko moze skroz da se otvori prema partneru ili prijatelju ali ja to necu moci nikada.Neke stvari su samo moje.

Bolje bi ti bilo da se s vremena na vreme izluftas i podelis muku sa njima jer psihoterapeuti(medu njima i psihijatri, ali oni su uglavnom za teze slucajeve,ustvari za sve slucajeve uz adekvatnu nadoknadu) papreno napladuju ispovedanje i empatisanje.
Dakle, ako nastavis da drzis sve u sebi, pocni da skupljas lovu ili ce biti nevolje:telefon:

Bolje bi ti bilo da se s vremena na vreme izluftas i podelis muku sa njima jer psihoterapeuti(medu njima i psihijatri, ali oni su uglavnom za teze slucajeve,ustvari za sve slucajeve uz adekvatnu nadoknadu) papreno napladuju ispovedanje i empatisanje.
Dakle, ako nastavis da drzis sve u sebi, pocni da skupljas lovu ili ce biti nevolje:telefon:

Lovu imam tako da se ne brinem:)Ali,hvala na savetu;)

Back