Golim grudima na Putina!

Kolega, ja Imperatoru ne osporavam doprinose za Ruse i Rusiju.

Ali, me trenutno brinu ove pomahnitale žene koje zastupaju feminizam. Jako loše i pogrešno to rade. A, ja sam žena i stalo mi je da se žene izbore za ravnopravan tretman. Sa ovakvim akcijama i idiotskim performansima plašim se da ćemo se vratiti u srednji vek.

И те жене су само жене, и не остају имуне на ауторитет господара Путина. Ја те њихове 'протесте' посматрам у том светлу.

Јасно је да све жене воле Путина. То је аксиоматично.

Te iste žene su tako razgolićene išle i na Trg Svetog Petra pred Papu, a njihove drugarice su se zaletale na Zid plača. One autoritetima prilaze na pogrešan način i prave veći jaz.
Cilj je približiti ideju što većem broju i muškaraca i žena, a ne upirati prstom. Zato su dosadašnji pokušaji propadali.

Чак се и мојој сестри свиђа Путин, а она не воли никог ко не слуша Рахмањинова и не зна имена свих љубавника Мадам Бовари.

То је једноставно тако. Путин је... Путин.

Ко зна, ја не залазим у те мистерије да ми се не би згадила женска природа. Ако морам да нагађам, наступ, ауторитет, мањак бомбаста, уздржавање од лагања, а претпостављам да чемерним Рускињама импонује и што није пијанац и што не делује као неко ко редовно туче своју жену.

...
Kojem jos to vodji na svetu zene se skidaju i protestvuju?
Сви српски политичари се круте, ал на погрешном месту. ;) Зато против њих никада неће протествовати обнажене даме. Евентуално топла браћа без доњег веша... Свакоме према заслугама (и склоностима)...:manikir:
Путин уме да заинтригира на разне начине, за разлику од већине светских политичара који сем рачуна у банкама немају ништа, ни духа, ни шарма, ни одважности...

Сви српски политичари се круте, ал на погрешном месту. ;) Зато против њих никада неће протествовати обнажене даме. Евентуално топла браћа без доњег веша... Свакоме према заслугама (и склоностима)...:manikir:
Путин уме да заинтригира на разне начине, за разлику од већине светских политичара који сем рачуна у банкама немају ништа, ни духа, ни шарма, ни одважности...
:hahaha::hahaha::hahaha:

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/376394/Pogledajte-Da-se-Putin-pita-cesce-bi-ga-napadale-golim-grudima

330219_putin06afpfoto-jochen-luebke_ff.jpg

A vid' face blentave. :rotf:

E sad ce da mu naude.

Za razliku od Srba i Srpkinja naša braća Rusi i Ruskinje uopšte ne idu na seks u dubokom poverenju
To možemo da vidimo na seksi sajtovima

Dok kod domaćih snimaka ne znaš dal se karaju svinje (čudni antorpološki oblici) dotle na ruskim sajtovima sve profi, kamera, ambijent, menjanje poza...

E tu sam ja video da Ruskinje nemaju neke sise i uglavnom su daskare
a da Rusi imaju jako mali, tipično slovenski

Za nijansu manji imaju Amerikanci kako kažu antropološki medicinski sajtovi
Mi Srbi smo kurati jer smo se mešali sa arapskim svetom i to smatramo najvažnijom funkcijom

Kinezi imaju najmanji ali ih najviše

Poslednja izmena:
Ovo je treći talas feminizma koji zastupaju pogrešne osobe i na pogrešan način. Ovo je upereno protiv žena. Baš me briga za Putina.

nije ovo treći talas.. treći talas je mnogo više od toga, a da ima svoje manjkavosti na teorijskom planu, ima, kao i sve teorije u 21. veku :D rasplinjava se... baš skoro sam čitala nešto o sajberfeminizmu.
Sad, što se tiče ovih FEMEN, takođe sam imala negativno mišljenje, da njihove akcije samo urušavaju feministički pokret i idu nauštrb žena, koje će opet biti pretvorene u seksualne objekte.
Međutim, sinoć komentarišem sa prijateljicom na temu Putina i Femen i ona ima zanimljivo gledište-to je možda jedini način na učine nešto u jednom tako totalitarnom režimu, sistem prst u oko. Neku posebnu poruku one ne nose, samo izazivaju pažnju tim provokativnim pristupom i to im jako dobro ide. Pokret se proširio i izvan matične države, svetski mediji o njima stalno govore. Kad su u poslednje vreme bilo koje feministkinje imale toliku pažnju javnosti?
A hrabrost im se ne može osporiti.

Back