GOLA u kadi i valja se u donjem vešu! Jovana jeremić objavila svoj prvi SPOT - "guči mama, pare sve napravi sama"

Jovana Jeremić koja svakog vikenda gledaocima jutarnjeg programa priredi pravi šou, nedavno je objavila da postaje i pevačica. Snimila je svoju prvu pesmu "Rolex" za koju je danima unazad snimala spot.

https://mondo.rs/Zabava/Muzika/a1790681/Jovana-Jeremic-spot-Rolex.html
Jovana Jeremić rolex

Mislite li da može nešto da uradi na muzičkom planu?
Кич и шунд као и цела мејнстрим сцена. Нек слуша ко воли

Ја нећу

E da je te sreće da me voli, slab sam ja za nju, nemam dovoljno kubika i tih listića zelenih. Moraću neku jeftiniju da tražim, ali uz to ide i slabije pevanje, najbolje je rezervisano uz Roleksa. :rida:
Kavke sam sreće i male sise ću da dobijem u paketu.
Nije ambiciozna uopšte. Želi samo roleks, stan u centru Beograda i auto. No nije rekla koliko kvadrata, koji roleks i koji auto.
Sve to bi u nekoj normanoj državi svako mogao da priušti sa prosečnom inteligencijom i sposobnostima....

Nije ambiciozna uopšte.
Tacno....
Želi samo roleks,
.....najjeftiniji samim tim najpoznatiji naziv u svetu ljubitelja satova....
stan u centru Beograda
..nije trazila u Monaku..
..Majbah nije spomenula..
No nije rekla koliko kvadrata, koji roleks i koji auto.
Muski agresivni znajuci da para nemaju ~ danas svako gleda da se obezbedi ako ikako moze.
(Prihvatice ih neka bez para za normalno obezbedjivanje al' to najcesce nije ona koju bi oni hteli.)
Sve to bi u nekoj normanoj državi svako mogao da priušti sa prosečnom inteligencijom i sposobnostima....
Svako musko bi moglo da obezbedi zenu uz dete sto im je zadovoljstvo kad zaista zele porodicu ♥️ ljubav.

ovo je next level šund
kao što sam već više puta rekao, TI promovišeš na krstarici Stanije, Soraje, Karleuše, zadrugu, prostitutke, sponzoruše, silikonke, k*rve i ostali polusvet!
neemoj zato da se tu iščuđavaš, verujem da pratiš taj svet, da to u suštini voliš i uživaš u tome. tvoje aktivnosti na krstarici to pokazuju...

Nije ambiciozna uopšte. Želi samo roleks, stan u centru Beograda i auto. No nije rekla koliko kvadrata, koji roleks i koji auto.
Што бих жени, који сам већ смотао и бамбусао , куповао кућу, ауто и сат?

Back