GOLA u kadi i valja se u donjem vešu! Jovana jeremić objavila svoj prvi SPOT - "guči mama, pare sve napravi sama"

Black And White Love GIF

Budimo realni, Jovana je jedna od nejlepših žena ikad na ovim prostorima. Sad smo videli da pored velikog taleta za vođenje TV programa, ima i muzičkog talenta. Bravo Joavana, samo napred, volimo te!
@tab503 imaš li neku vezu da nam nabaviš karte za koncert, biće haos?

Rekao bih da ovo ne doprinosi, poboljšanju nataliteta u Srbiji, već suprotno....
Ako muski nemaju para neka nestanemo 🤷‍♀️muska obaveza je da sve obezbedi 🤷‍♀️ koji klinac svi skacu za vrat njoj kad svako zensko koje zeli lep zivot odabere dobru udaju sto gledamo cesto.
(Od Fahrete sa Bobom preko Novaka sa Jelenom preko Jelisavete sa Teodosicem do Jokica sa gospodjom Karleuse sa Duskom.)
Stalno gledamo kako muski sa parama biraju te je to slika realnosti danas ~ nema para nema dece.
(Tamo gde nema para ima dece te organizacije pomazu mnogi besne zbog "neodgovornih" koji "bez para prave decu" ako ces vec o natalitetu.)

Poslednja izmena:
Ako muski nemaju para neka nestanemo 🤷‍♀️muska obaveza je da sve obezbedi 🤷‍♀️ koji klinac svi skacu za vrat njoj kad svako zensko koje zeli lep zivot odabere dobru udaju sto gledamo cesto.
(Od Fahrete sa Bobom preko Novaka sa Jelenom preko Jelisavete sa Teodosicem do Jokica sa gospodjom Karleuse sa Duskom.)
Stalno gledamo kako muski sa parama biraju te je to slika realnosti danas ~ nema para nema dece.
Lep zivot != materijalno bogatstvo. Koji ce ti sve to. Nego neko zeli da sve zene zele materijalno bogatstvo.
Naravno, u Srbiji se onda suzava izbor na to, a ne prave kvalitete. Dakle nebitno je kakav je ako ima dovoljno
para. Cista trgovina i prodaja zene kao robe. I jos teranje svih u Beograd. Recept za kastrofu naroda.
Najgore je sto ovo nije pesma nego neurolingvisticko programiranje.

Jovana Jeremić koja svakog vikenda gledaocima jutarnjeg programa priredi pravi šou, nedavno je objavila da postaje i pevačica. Snimila je svoju prvu pesmu "Rolex" za koju je danima unazad snimala spot.

https://mondo.rs/Zabava/Muzika/a1790681/Jovana-Jeremic-spot-Rolex.html
Jovana Jeremić rolex

Mislite li da može nešto da uradi na muzičkom planu?
Yt algoritam , ovo mi izbacilo kada sam otvorio ovu gadost od spota 😱
Valjda je doživela orgazam u spotu 🤣

https://youtu.be/H1EhUE_81eo

(Tamo gde nema para ima dece te organizacije pomazu mnogi besne zbog "neodgovornih" koji "bez para prave decu" ako ces vec o natalitetu.)
Koliko se ja sećam, Fahreta je imala mnogo više para nego Boba...

voli i ona tebe

ako si mushkarac pravi mushkarac

Pay Me Kim Kardashian GIF by GQ
E da je te sreće da me voli, slab sam ja za nju, nemam dovoljno kubika i tih listića zelenih. Moraću neku jeftiniju da tražim, ali uz to ide i slabije pevanje, najbolje je rezervisano uz Roleksa. :rida:
Kavke sam sreće i male sise ću da dobijem u paketu.

Back