- Poruka
- 21.333
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ako muski nemaju para neka nestanemoRekao bih da ovo ne doprinosi, poboljšanju nataliteta u Srbiji, već suprotno....
Lep zivot != materijalno bogatstvo. Koji ce ti sve to. Nego neko zeli da sve zene zele materijalno bogatstvo.Ako muski nemaju para neka nestanemomuska obaveza je da sve obezbedi
koji klinac svi skacu za vrat njoj kad svako zensko koje zeli lep zivot odabere dobru udaju sto gledamo cesto.
(Od Fahrete sa Bobom preko Novaka sa Jelenom preko Jelisavete sa Teodosicem do Jokica sa gospodjom Karleuse sa Duskom.)
Stalno gledamo kako muski sa parama biraju te je to slika realnosti danas ~ nema para nema dece.
Nego šta nego pravi, ustaje u 3 i 32 :pravi pravi sama,a dužni joj rolex![]()
Voli se, kako ne znaš?ajde sve ali sta radi na 1:35?
help
dzara mackuajde sve ali sta radi na 1:35?
help
Voli se, kako ne znaš?![]()
dzara macku
Zahebala Karleušu.
Yt algoritam , ovo mi izbacilo kada sam otvorio ovu gadost od spotaJovana Jeremić koja svakog vikenda gledaocima jutarnjeg programa priredi pravi šou, nedavno je objavila da postaje i pevačica. Snimila je svoju prvu pesmu "Rolex" za koju je danima unazad snimala spot.
https://mondo.rs/Zabava/Muzika/a1790681/Jovana-Jeremic-spot-Rolex.html
Jovana Jeremić rolex
Mislite li da može nešto da uradi na muzičkom planu?
promaklo ti je nešto... PINK muzičkim klipovima.
Koliko se ja sećam, Fahreta je imala mnogo više para nego Boba...Ako muski nemaju para neka nestanemomuska obaveza je da sve obezbedi
koji klinac svi skacu za vrat njoj kad svako zensko koje zeli lep zivot odabere dobru udaju sto gledamo cesto.
(Od Fahrete sa Bobom preko Novaka sa Jelenom preko Jelisavete sa Teodosicem do Jokica sa gospodjom Karleuse sa Duskom.)
Stalno gledamo kako muski sa parama biraju te je to slika realnosti danas ~ nema para nema dece.
(Tamo gde nema para ima dece te organizacije pomazu mnogi besne zbog "neodgovornih" koji "bez para prave decu" ako ces vec o natalitetu.)
Šta vam nije jasno?
promaklo ti je nešto... PINK muzičkim klipovima.![]()
Širimo ljubav. Jelena volimote!oh da
zashto shirimo Pink na krstarici!?
![]()
ne razumes ti umetnost.Ogadio mi se spot posle nekoliko sekundi i isključio sam. Ona mi je tako odbojna da vam ne mogu opisati.
voli i ona tebeŠirimo ljubav. Jelena volimote!![]()
E da je te sreće da me voli, slab sam ja za nju, nemam dovoljno kubika i tih listića zelenih. Moraću neku jeftiniju da tražim, ali uz to ide i slabije pevanje, najbolje je rezervisano uz Roleksa.voli i ona tebe
ako si mushkarac pravi mushkarac
![]()