Gojko

chuj kume, zelim muziku na uvce :lol: al neshto ne ide, bar ne danas..
ma na muzici, ne zalazish ti tamo bice ..

snashla se..moram da napravim pauzu izmedju dva klipa...shto je nekad jako teshko kad sam u spidu

Nemoj kumo na uvce, znas da ne mogu da mu odolim, umalo se jednom ne udavih mindjusom neke tete, eto na uvce moze jedino bez mindjusa. :rumenko: :)

Zeza me hardver, zato nema muzike, aj sto mi ne sljaka YouTube kako treba, nego ne rade ni ostali tjubovi, oni sa klipovima za odrasle :rumenko:, tako da se moze reci da sam bukvalno odsecan od sveta, bar da si ti tu kumo moja najdraza, da mi razbijes ovaj medijski mrak, koji se evo bas nadvio i nada mnom i nad mukicom StojkomGojkomZnojkom. Skapacemo bez xhamster-a, nacisto. :(

Evo ti ovde jedna pesmica od The Cramps-a, onako napamet, negledacke sto kazu klinci, da ti se kum zahvali s nogu, neces se pokajati... :)

Nemoj kumo na uvce, znas da ne mogu da mu odolim, umalo se jednom ne udavih mindjusom neke tete, eto na uvce moze jedino bez mindjusa. :rumenko: :)

Zeza me hardver, zato nema muzike, aj sto mi ne sljaka YouTube kako treba, nego ne rade ni ostali tjubovi, oni sa klipovima za odrasle :rumenko:, tako da se moze reci da sam bukvalno odsecan od sveta, bar da si ti tu kumo moja najdraza, da mi razbijes ovaj medijski mrak, koji se evo bas nadvio i nada mnom i nad mukicom StojkomGojkomZnojkom. Skapacemo bez xhamster-a, nacisto. :(

Evo ti ovde jedna pesmica od The Cramps-a, onako napamet, negledacke sto kazu klinci, da ti se kum zahvali s nogu, neces se pokajati... :)

ljubi te kuma za crampse :zag:
sve ti je oproshteno :aha:

ljubi te kuma za crampse :zag:
sve ti je oproshteno :aha:

Pa valjda prvo treba da se zgresi da bi usledio oprostaj, a mi ne zgresismo... :sad2:

:lol: :zag:

Dobri su, slusam ih i ja, eto ova sa koncerta mnogo bolje zvuci nego original studijska verzija, sto je pravo cudo, baja na bas gitari je zacinio pesmu samo tako, zarazna je. :ok: Ma, nema, to kad Gojko izabere mora da valja. :D

Pa valjda prvo treba da se zgresi da bi usledio oprostaj, a mi ne zgresismo... :sad2:

:lol: :zag:

Dobri su, slusam ih i ja, eto ova sa koncerta mnogo bolje zvuci nego original studijska verzija, sto je pravo cudo, baja na bas gitari je zacinio pesmu samo tako, zarazna je. :ok: Ma, nema, to kad Gojko izabere mora da valja. :D

chu- ne zgreshismo .. greh je svashta ovde ponekad :(

i zgreshicemo :zper: kose mi celave :lol:
evo i tebi jedna ..
obrada ..
bolna
jaka

uostalom, drzimo se gojka :lol:

chu- ne zgreshismo .. greh je svashta ovde ponekad :(

i zgreshicemo :zper: kose mi celave :lol:
evo i tebi jedna ..
obrada ..
bolna
jaka

uostalom, drzimo se gojka :lol:
Truje dusu koliko je dobra moja kumo. :ok:

Vec sam se ja pri'vatio, ne znam 'oce li biti dovoljno mesta, al' napravicemo za kumu, sve mu do mora. :D :zag:
Đoka je vrlo, kako da kažem...po potrebi, kako kad.
Nežan i grub u isto vreme.

Maziću ga i paziću ga i nazvaću ga Đorđe.

Znaci Djoko brate, tvoje lice zvuci poznato. :ok:

:D

Back