gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
ejjj, sramota te napisati ime ali ne i iskoristiti priliku za samoreklamu![]()
Da nije Mr.Baobab?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ejjj, sramota te napisati ime ali ne i iskoristiti priliku za samoreklamu![]()
Da nije Mr.Baobab?
ali ti na pitanje uopste nisi odgovorio...imena nema
Eto i ovaj Egonin se zove Karamba, a moja kuma nikako da se seti da mog preimenuje u Karagojko.
![]()
kume brate, Gojko ti je skraceno od Golem Znojko
shta cesh vishe ,cut' i budi zadovoljan a ne tu druge kume da trazish![]()
Znojko...![]()
![]()
O ljudi...
Ako budem menjao ime to ce biti to...![]()
![]()
Koje ste ime dali vasem voljenom stojku? Menjali mu ime tokom godina, nazivali pogrdnim imenima kada nije bio poslusan?
Pevali mu pesmice ne bi li ga namamili da izviri iz cupa kao kobra?
kume aj bachi tamo neku muziku na imenima, ne da mi administracija da kachim jedan klip za drugim
a inspiracija je hmmm inspiracija![]()
Gde na imenima kumo, gde zelis muziku
)
chuj kume, zelim muziku na uvceal neshto ne ide, bar ne danas..
ma na muzici, ne zalazish ti tamo bice ..
snashla se..moram da napravim pauzu izmedju dva klipa...shto je nekad jako teshko kad sam u spidu
Nemoj kumo na uvce, znas da ne mogu da mu odolim, umalo se jednom ne udavih mindjusom neke tete, eto na uvce moze jedino bez mindjusa.![]()
Zeza me hardver, zato nema muzike, aj sto mi ne sljaka YouTube kako treba, nego ne rade ni ostali tjubovi, oni sa klipovima za odrasle, tako da se moze reci da sam bukvalno odsecan od sveta, bar da si ti tu kumo moja najdraza, da mi razbijes ovaj medijski mrak, koji se evo bas nadvio i nada mnom i nad mukicom StojkomGojkomZnojkom. Skapacemo bez xhamster-a, nacisto.
Evo ti ovde jedna pesmica od The Cramps-a, onako napamet, negledacke sto kazu klinci, da ti se kum zahvali s nogu, neces se pokajati...
ljubi te kuma za crampse
sve ti je oproshteno![]()
Pa valjda prvo treba da se zgresi da bi usledio oprostaj, a mi ne zgresismo...![]()
![]()
Dobri su, slusam ih i ja, eto ova sa koncerta mnogo bolje zvuci nego original studijska verzija, sto je pravo cudo, baja na bas gitari je zacinio pesmu samo tako, zarazna je.Ma, nema, to kad Gojko izabere mora da valja.
![]()
Truje dusu koliko je dobra moja kumo.chu- ne zgreshismo .. greh je svashta ovde ponekad
i zgreshicemokose mi celave
evo i tebi jedna ..
obrada ..
bolna
jaka
uostalom, drzimo se gojka![]()
Đoka je vrlo, kako da kažem...po potrebi, kako kad.
Nežan i grub u isto vreme.
Maziću ga i paziću ga i nazvaću ga Đorđe.