Gojazna sam i zelim seks

Maaaca

Početnik
Poruka
5
Imam 19 god ,visoka sam 170 i imam 120 kg
Sve moje drugarice su do sada imale seks a ja nisam a zeljela bih
Do sada nisam imala puno ponuda ,ustvari imala sam samo jednu ponudu ,komsija koji ima 25 jako zgodan i dobro gradjen ,inace ozenjen ,mi je govorio da su njegov fetis debele i da bi volio spavati sa mnom ,jos me zove ali mene je sramota

Sta da radim

Do sada nisam imala puno ponuda ,ustvari imala sam samo jednu ponudu ,komsija koji ima 25 jako zgodan i dobro gradjen ,inace ozenjen ,mi je govorio da su njegov fetis debele i da bi volio spavati sa mnom ,jos me zove ali mene je sramota

Sta da radim

Normalno je da zelis seks, ali bih ti savetovao da ozenjene izbegavas. Moguce je da bi u seksu s njim bila srecna, ali oko ostalih stvari uglavnom ne.

Normalno je da zelis seks, ali bih ti savetovao da ozenjene izbegavas. Moguce je da bi u seksu s njim bila srecna, ali oko ostalih stvari uglavnom ne.

On je ozenjen,njegova zena je jako lepa ali on kaze da je jako nesretan sa njom ,kaze da ga nikad nije privlacila ,ozenio je samo zbog okoline i drugara kao trofej,kaze da su nejgov pravi fetis debele zene i da ga debele zene jako privlace
To mi je sve malo cudno ima prelepu zenu ,nisam sigurna mislim da se on igra sa mnom

Sta da radim

Шибни ми порукицу кад будеш имала 75-80 кила...

Sta da radim

Mozda te sa mnom ne bi bilo sramota.

Јави се синнкеу, он торба све живо.

:D
Sad ce joj inbox biti preplavljen porukama ,da li ce server izdrzati te silne ponude?

- - - - - - - - - -

Није то баш увек тако једноставно, Шварци...

Znam mlada je ona ,smrsace naci ce nekog ,sto mora ozenjeni ....

- - - - - - - - - -

Ti treba da budes ponosna na svoju nevinost ...

:D
Sad ce joj inbox biti preplavljen porukama ,da li ce server izdrzati te silne ponude?

- - - - - - - - - -

Znam mlada je ona ,smrsace naci ce nekog ,sto mora ozenjeni ....

- - - - - - - - - -

Ti treba da budes ponosna na svoju nevinost ...

За овакво љубавно искуство није лоше понети и ауто-карту. Да се човек не изгуби...
Ко зна где девојка живи.

Sta da radim

iebes sex

Sta da radim

njemu daj par recepata za dobru klopu, nek podgoji zenu pa nek bude srecan..ti mu budi tiha patnja, kad bira da se zeni zbog okoline, a ne ljubavi
ne zuri, upoznaces nekog sa kime ces da imas i seks i emociju..sa kime ces da nahranis i dusu i telo
ako si zadovoljna svojim izgledom, bez obzira na visak kilograma, izlazi vise na mesta gde mozes da sretnes i upoznas slobodne mladice
ako hoces da promenis nesto, sad je idealno vreme..odredi sebi limit od 3kg mesecno dole..to nije drasticno i nece ti pasti tesko, samo malo discipline..za 7meseci 20kg manje

njemu daj par recepata za dobru klopu, nek podgoji zenu pa nek bude srecan..ti mu budi tiha patnja, kad bira da se zeni zbog okoline, a ne ljubavi
ne zuri, upoznaces nekog sa kime ces da imas i seks i emociju..sa kime ces da nahranis i dusu i telo
ako si zadovoljna svojim izgledom, bez obzira na visak kilograma, izlazi vise na mesta gde mozes da sretnes i upoznas slobodne mladice
ako hoces da promenis nesto, sad je idealno vreme..odredi sebi limit od 3kg mesecno dole..to nije drasticno i nece ti pasti tesko, samo malo discipline..za 7meseci 20kg manje

Досади секс у браку и овако и онако. Једноставно, дође до засићења истом особом... Шта да се ради.
Ретко буде другачије.

Ако је задовољна својим изгледом? Да јесте не би била невина са 19. година у 2018... :)

Toliko si ulagala u sebe da bi dostigla tu kilazu i sad bi to da trosis radi jeftinog zadovoljstva! Kalorija po kalorija i ode sve dodjavola.
Kuda ide ovaj svet?

Вала баш, ваља размислити о свему добро.

Да не буде после, пази шта пожелиш можда се и оствари.

Замисли спадне ти конфекцијски број панталона 32-33, брука...

Back