nirvana girl
Obećava
- Poruka
- 87
Koji su po vama najbolji rock muzicari svih vremena,kako su uticali na muzicku scenu i koji je njihov doprinos muzici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi i poštovani kolega Luci, sa velikim zadovoljstvom konstatujem da delimo mišljenja, odnosno da smo, što bi priučeni ljudi rekli, istomišljenici. Sama pomen ovog izuzetnog muzičara dovoljna je da inspiriše.luci:zaista veoma precizno pitanje ali ipak bi rekao da je mitar miric imao preloman uticaj na razvoj muzike do sada
Ma amadeus je najbolji srBski rok bend mada mi je mozda malo bolji Kaktus bend. Imaju vishe lestvice ali im je vokal loshiji pa ne znam./I/I@Ī@:a tina ivanovic i aca lukas u grandu ..ili amadeus ...?
Kako se njih ne seti. Oni su speed rok zar ne? Onaj bubnjar **** kevu.luci:cek cek zaboravljate macak misa bend... nemojte mi to raditi
Sweet_Jane:sto unistavate temu ?devojka lepo pita...a ja cu lepo da odgovorim...hm....pa ja stvarno ne znam :?
Sweet_Jane:sto unistavate temu ?devojka lepo pita...a ja cu lepo da odgovorim...hm....pa ja stvarno ne znam :?
Ae kazni me ti. Please. I'm a baad baad boy.nirvana girl:Ccc..mislim stvarno!Sta vi mislite?!Da je ovo tema za sprrrdnju,za zajebanciju?!![]()
![]()
Ajd sad svi redom biceve u ruke da se kaznite!
![]()
![]()
Moze i to. Spank me.nirvana girl:Eto ti ga sad!Aaaaa,na vas bicevi ne deluju,odoh ja po varijacu!