machkolinos
Ističe se
- Poruka
- 2.397
Saveti!!!!!!
i sta zelis ovom slikom u stilu zilota da dokazes? karadzic je bio predstavnik srba u bosni i normalno je da ce se patrijarh pricati sa njim. kakva je ovo propaganda u stilu radikala i ldpeovca, vrlo jeftina bez ikakkvih argumenata.
-Crkva ne odbija ni one koji misle da su nevernici, pogotovu kad i oni traže načina da dođu u Patrijaršiju, svejedno iz kakvih namera. Uostalom, ja sam svešteno lice, a sveta tajna sveštenstva ne pravi odbir koga ćete primiti i saslušati, ako ga neka muka vodi do vas. A i grešnici su uglavnom veoma nesrećni ljudi, naročito kad su prepuni sebe.
„Neki su mene čak optuzivali da pozivam srpski narod u razaranje, ovu nesrecu i rat, samo da bi se odrzala Velika Srbija. Ja sam rekao njima, ponavljam to i sada svima- da kada bi Velika Srbija trebala da se odrzi po ceni nečeg necovecnog, neljudskog, ja ne bih pristao. Ne bih pristao po tu cenu ni da se odrzi ni mala Srbija. kada bi se po cenu neljudskig, necovecnog, trebalo da se odrzi poslednji Srbin, i kada bih ja bio taj Srbin, ne bih pristao. nama je bolje da nestanemo kao ljudi, nego da opstanemo bioloski da prezivimo kao zločinci i neljudi.”
Poslednja izmena: