godisnjica mature...

i mislim da ne prilichi mom intelektu da mi pichi stoja i keba..
moja sestra isto gimnazijalka samo par godina starija generacija su slavili 10 godina u jednom finom ribljem restoranu ...i ostali su do 6 ujutro..i bilo mi je super...provod uz narodnjake je za mene ispod svakog nivoa..i jednostavno ne prilici gimnazijalcima...ja zbog toga nisam otisao..inace dobar sam sa skoro ssvima iz razreda...osim sa razrednicom..bolesnu drolju i ne pozdravljam..nekoliko puta je htjela da me izbaci iz skole

ne verujem da cu ici na godisnjicu mature
one sa kojima zelim da se druzim,druzim se u svakom slucaju,a ostale necu da dodam ni na fejsbuku,tj apsolutno me ne zanimaju.

Upravo sam to htela da otkucam. One koje zelim da vidjam, vidjam ih svaki dan. Ove ostale i kad sretnem na ulici... zanima ih samo jel imam decka, cime se on bavi i sta vozi, kako izgleda i koliko smo dugo u vezi. Dokle sam stigla s faxom? Iju pa da nisam slucajno podbacila... I ostalo ceprkanje dok ne isceprkaju nesto sto mi ne ide od ruke da bi mogli da nahrane... svoju pantljicaru :twisted:

Meni to deluje kao prosli zivot (iako nije bas bilo tako davno) :D.
A i te godisnjice mature su bezveze. Vidim to kao nekakav takmicarski skup, ko se dobro udao i ko je otvorio privatnu firmu, ko se najskuplje obukao, ko je pustio stomak, ko je prestao da se drogira :D. Mislim :roll:
Ljudi koji me interesuju - sa njima sam u kontaktu, opusteno. Ova namestena okupljanja me uopste ne zanimaju.

( A i pola generacije su mi bili neki dosadni likovi sa kojima ni tada nije imalo o cemu da se prica. Sad da odem pa da slusam naprasno popunjene praznine u glavi i zivotima decom,muzem, pelenama...ne pada mi na pamet).

Išla sam. Najviše zbog razrednog starešine, čovek je bio izuzetno korektan i dosta uradio za sve nas, i otišla sam tamo iz poštovanja prema njemu. I nisam pogrešila, videla sam da mu je dosta značilo to što smo se skupili, i da mu je bilo zaista krivo zbog onih koji nisu došli. A za ostale iz odeljenja mi je bilo svejedno. Sa mnogima sam ionako bila u kontaktu, a oni sa kojima nisam, ni sada me nisu posebno oduševili. Sve u svemu, bilo je ok. Jedino što sam primetila, jeste da su kod mnogih ljudi one negativne osobine postale još izraženije u odnosu na ranije. A primetila sam da neki još uvek pate od onog 'ja sam srednjoškolska faca' kompleksa. Smešno je izgledalo, jer koga je u principu sada briga za to.
Moj savet svima je, idite na te godišnjice mature, zanimljivo je videti kako se ljudi tokom godina menjaju. :)

išla bih,čisto onako...mada,mislim da nema šanse da se to organizuje,pošto smo jedva organizovali i neku kilavu maturu,kad smo bili svi na okupu,a kamo li sad,posle toliko vremena i kad su se svi rasuli po svijetu... da sam nekog poželjela da vidim,iskreno i nisam...one,s kojima sam se družila,družim se i sad,i viđamo se...a ostali mi nešto puno i ne znače...nikad nešto nismo ni bili složan razred i uvijek su se odvajale kojekakve grupice...sasvim druga stvar je sa društvom sa faxa...e,neke od njih,a skoro i sve bih voljela ponovo da vidim,jer su mi ti dani ostali u ljepšem sjećanju,samo što je mala,da ne kažem nikakva mogućnost za takvo okupljanje...
i da,kao što neko reče...meni to djeluje kao prošli život...

5 godina nisu organizovali a i da jesu, ne bih išla. Ponavljam za još masom njih, s kim sam htela, družim se i dalje. Dodajte tome činjenicu da sam išla u školu sa više od 50% lll stepena stručne spreme i to tipa traktorista, nanosioca zaštitnih prevlaka, mesara... Išla sam u poljoprivredno-hemijsku školu, smer veterinarski tehničar i bilo mi je užasno odeljenje i još užasniji ostatak škole pa mi i ne nedostaju naročito.

Nego, šta vi mislite o onoj romantičnoj dušici koja je temu i pokrenula? Iskreno, ja ne bih "čačkala mečku", šta ako se tip ugojio ili promenio seksualno opredeljenje?! Wait&see!

šta je vama, ljudi, što ste nadrndani...???
meni bilo baš super da vidim neke ljude koje nisam vidjela godinama, ispričali se, zezali, sjetili se nekih bisera iz školskih dana....valjda je to i bila poenta...kakva starost, stoja i fazoni...ne gledaju svi ljudi tako negativno na obilježavanje ovog datuma ;)

bas to:ok:
Meni je sledece godine 15 godina mature (ja svoje godine ne krijem i bas me briga sta ce ko da misli) i jedva cekam da vidim svoje skolske drugare.Neke nisam videla 15god,a neke 5.Rado ih se secam i nece mi smetati sto ce svirati narodnjake ( a ne slusam ih nikad) jer ce mi tada biti vazno s kim sam a ne kakva je muzika:D. (da je nesto drugo u pitanju umrla big od krestanja rastimovanih pevaljki:dash:)

Meni je sutra godislnjica mature...kao i svaka dama necu reci koliko je godina prosla al ima...ima od tog doba jedno vreme za koje smatram da je mozda nemoguce pronaci svoje drugare iz skole...Sve nas je zivot odveo ko zna gde i tu se nista ne moze uciniti...Naravno od svih svoji drugara najvise bi volela da vidim svoju simpatiju iz skole, jednog divnog momka koji mi je ulepsao to vreme...Sve je ostalo samo na gledanju, na prozivljavanju onog sto se desilo tog skolskog dana i cekanju novog...maturska noc bila je nase poslednje vidjenje...On je otisao u Ameriku, ja sam isto otisla negde i tako se eto nismo ni videli ni culi do sada...Ponesena tim secanjem poslala sam mu na adresu gde mu i sad zive roditelji koliko znam, jednu lepu cestitku u kome ga podsecam na nas jubilej i na nase poslednje vidjenje...U njoj sam napisala moju int adresu i evo me ko neka klinka nadam se da ce mi odgovoriti...Mozda i nece...nema veze...ali priznajem da mi je lep osecaj oziveti sve te uspomene i nadati se da ce doci par recenica...Da li vam se svidja to sto sam uradila? Treba li da oziivim malo secanje ili da ostavim sve kako je bilo? Secate li se vi vase simpatije i biste li je potrazili nekada?

Meni je to skroz super. :) Jedino što je nesigurno da će dobiti poruku. Možda preko neta da ga nađete. Imate facebook. Tamo zbilja može da se nađe bilo ko. Naravno, pod uslovom da je ulogovan i to svojim imenom. A ima još nekih opcija. Uglavnom, kada se krene nađe se samo od sebe. Ja bih ga sigurno potražila. :p

5 godina nisu organizovali a i da jesu, ne bih išla. Ponavljam za još masom njih, s kim sam htela, družim se i dalje. Dodajte tome činjenicu da sam išla u školu sa više od 50% lll stepena stručne spreme i to tipa traktorista, nanosioca zaštitnih prevlaka, mesara... Išla sam u poljoprivredno-hemijsku školu, smer veterinarski tehničar i bilo mi je užasno odeljenje i još užasniji ostatak škole pa mi i ne nedostaju naročito.

Nego, šta vi mislite o onoj romantičnoj dušici koja je temu i pokrenula? Iskreno, ja ne bih "čačkala mečku", šta ako se tip ugojio ili promenio seksualno opredeljenje?! Wait&see!

Ma da... Oni veterinarski tehnicari, a ti...sta? Popadija? Pa su ti ispod nivoa?
Obozavam godisnjice mature. Ne vidjam staro drustvo zato sto sam se odselila i jedva cekam sve da ih vidim. Bas me briga da li su se ugojili, razveli ili promenili pol. Prvo slusamo pop i rok muziku, a posle ponoci narodnjake. Doduse, ne znam da l su to Stoje, Jane, Mare ili pevacice-trasvestiti. Nikad tu muziku ne bih slusala da ja biram, ali mi na maturi ne smeta. Niti znam sta je bilo za veceru i da li su bili hitri konobari. Dosla sam da se provedem, a ne da trazim zamerke.
Znate onu staru izreku: "Za 20 godina mature moji drugovi su toliko ostarili, ocelavili i poruzneli, da me niko nije prepoznao!"

Meni to deluje kao prosli zivot (iako nije bas bilo tako davno) :D.
A i te godisnjice mature su bezveze. Vidim to kao nekakav takmicarski skup, ko se dobro udao i ko je otvorio privatnu firmu, ko se najskuplje obukao, ko je pustio stomak, ko je prestao da se drogira :D. Mislim :roll:
Ljudi koji me interesuju - sa njima sam u kontaktu, opusteno. Ova namestena okupljanja me uopste ne zanimaju.

( A i pola generacije su mi bili neki dosadni likovi sa kojima ni tada nije imalo o cemu da se prica. Sad da odem pa da slusam naprasno popunjene praznine u glavi i zivotima decom,muzem, pelenama...ne pada mi na pamet).
jednako ovako i ja razmišljam. a mislila sam da sam baš kreten što ne bih da idem, i skoro pa bih otišla na silu :confused:
A uz to, neko planira dobrano da se obogati na organizaciji te proslave. I to me jako nervira; onako baš bih dala dve i po hiljade dinara za jednu večeru na kojoj ni ne želim da budem i osećala bih se kao kreten da je neko od nas stotinjak stavio u džep po minimum hiljadu dinara:confused:
Baš kao ovce smo, ko nas ebe

I kad sretnem nekoga iz razreda, prvo pitanje je - čujem da si se udala. I - ko se još udao :?: Pretežno ženski razred.
Mislim, do sada su me pedeset puta pitali - još se nisi udala, dok nisam; a sad se svi iščuđavaju - uuudaaalaaa siii see:dash:

Back