- Poruka
- 584
necu vise o ovome.
tema je suvise zanimljiva da bi sizif bio meta.
tema je suvise zanimljiva da bi sizif bio meta.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moderatori mogu da rade search i kroz obrisane postove. Ja nikada ni za koga, pa ni za tebe nisam pisao prostakluke tog tipa. Ako hoću da zezam nekoga, radim to mnogo elegantnije.ae kazi mi samo jedan razlog zasto bi izmsiljao nesto takvo?
sta sam dementan, patoloski skupljam poruke a samo da bi se pravio pametan posle 10 godina? A znas zasto sam neke sacuvao jer ste srali da to nije receno ko onaj emihs kad naziva nas srbo ustsama a vi kazete laz, pa kad osvane pdf skrinsot oma se brise
ja ti reko kako ulazim u usa embajadu, a ti ako ne verujes mozemo i to da realizujemo u realu...imao si jednom ponudu pa si je odbioModeratori mogu da rade search i kroz obrisane postove.Ja nikadani za koga, pa niza tebe nisam pisao prostakluke tog tipa. Ako hoću da zezam nekoga, radim to mnogo elegantnije.
A svi ovde znaju da ti inače voliš da maštaš.
Kako ide ovo što te prati CIA, viđaš li agente u crnim mantilima iza leđa?
Kad ti uđeš u USA ambasadu, ambasador ti ljubi ruku. Uopšte ne sumnjam, nema tu šta da se proverava.ja ti reko kako ulazim u usa embajadu, a ti ako ne verujes mozemo i to da realizujemo u realu...imao si jednom ponudu pa si je odbio
pisao si prostkluke bas tog tipa jer si mislio da si duhovit...a bio si nesto sasvim suprotno jer si tada verovatno igrao pokemone
Ako je zlozi rekla, šta ima da sumnjamo, to mora da je istina.reko si to na religiji, zlozi je rekla
opet..vis kako nastupas sa sagovornikom, potcenjivacki, oholo cak ti je i ironija strana...i sad mislis da neko sumnja u ono sta sam rekao?Kad ti uđeš u USA ambasadu, ambasador ti ljubi ruku. Uopšte ne sumnjam, nema tu šta da se proverava.
A ja nikada nisam pisao ni za koga prostakluke, nego ti imaš bujnu maštu, kao što iz priloženog vidimo.
ovo ne bi smeo da radis jer je to moderatorska podlost..citiras samo deo kome menjas sustinu, ona me je uvredila nevezano od tebe a uvredila me jer sam je majstorski isprovociraoAko je zlozi rekla, šta ima da sumnjamo, to mora da je istina.
Ona je mogla da ti priča šta hoće, meni ta glupava konstrukciju nikada u životu ne bi pala na pamet i bilo bi me sramota da je uopšte izgovorim.ovo ne bi smeo da radis jer je to moderatorska podlost..citiras samo deo kome menjas sustinu, ona me je uvredila nevezano od tebe a uvredila me jer sam je majstorski isprovocirao
Ahahahahahaha... Kakav fenomenalan fejlti si imao fazu kad ti je firma otrisla u q i nisi radio,
Unapred, unazad ili ustranu?izvinula
fejl kazesAhahahahahaha... Kakav fenomenalan fejl
Ja sam se registrovao na forumu 2003-će i sve vreme radim u ovoj istoj firmi u kojoj radim i dan danas, koja radi kao sat već 70+ godina.
Tako da je ovo još jedan dokaz da ti pamćenje nije baš na zavidnom nivou.
Ima li još nešto što si izmislio u međuvremenu, ovo mi postaje baš zabavno.
Moja firma nikad nije stala osim one nedelje kad si ti išao da ratuješ na Kosovo '98-me.fejl kazes
pa to pricali tvoje kolege modovi da nisu znali sto si prso ono vreme kad ti je firma stala pa ludovao po forumu
ja nista ne izmailjam sizife ko ti, da nis reko da su rusi fasisti, da sam maloumni gnom, da sam sa kosova..... a to je otkrovenje eto sad i to saznadoh
smrcMoja firma nikad nije stala osim one nedelje kad si ti išao da ratuješ na Kosovo '98-me.
Takođe, bile su neke krize u onom periodu kad ste imali trilateralne razgovore ti, Gadafi i Tito.
Ali ja tog tada još nisam bio zaposlen u firmi, tako da za krizu znam samo iz priče.
Znam da te prati CIA i da ne smeš da kažeš istinu, ubaci smajlija ako si zarobljen da te vadimo.smrc
decko ja sam za vreme ratovao bio u londonu...pa bio na malti...pa bio u kini... tako da opet lazes
moras kao veliki vl mag da naucis da iste gluposti koje lupetas za jednog korisnika ne prolaze za drugog... odrtveo si, mozak ti je smesa gasovaZnam da te prati CIA i da ne smeš da kažeš istinu, ubaci smajlija ako si zarobljen da te vadimo.
Ajde jednom budi džek i priznaj šta ti je Putin pričao u avionu kad ste bili na Jalti o čika Sizifu.jos da zna ko mi je iz administracije i to ne jedna o tome pricala
otvorio sizif izduv ko da su ga abartovali pa ima dupliima tema..otvorite još 4
ja ti reko dzek...usa embajada pa da vidimo ko je ko....u svako doba.Ajde jednom budi džek i priznaj šta ti je Putin pričao u avionu kad ste bili na Jalti o čika Sizifu.
Imam proverene informacije da ste me ogovarali vas dvojica.
Pa šta ću ja u USA ambasadi... tamo idete vi kojima treba viza, meni ne treba.ja ti reko dzek...usa embajada pa da vidimo ko je ko....u svako doba.
ko je pricao o viznom rezimu...jel lepo rekoh na sprat kod atasea i kod koga sve jos ne...opet trolujes i lupetas.Pa šta ću ja u USA ambasadi... tamo idete vi kojima treba viza, meni ne treba.