Godišnjica krvave lazi o Njujorku 11.09.2001.

ae kazi mi samo jedan razlog zasto bi izmsiljao nesto takvo?

sta sam dementan, patoloski skupljam poruke a samo da bi se pravio pametan posle 10 godina? A znas zasto sam neke sacuvao jer ste srali da to nije receno ko onaj emihs kad naziva nas srbo ustsama a vi kazete laz, pa kad osvane pdf skrinsot oma se brise :rotf:
Moderatori mogu da rade search i kroz obrisane postove. Ja nikada ni za koga, pa ni za tebe nisam pisao prostakluke tog tipa. Ako hoću da zezam nekoga, radim to mnogo elegantnije.

A svi ovde znaju da ti inače voliš da maštaš.

Kako ide ovo što te prati CIA, viđaš li agente u crnim mantilima iza leđa?

Moderatori mogu da rade search i kroz obrisane postove. Ja nikada ni za koga, pa ni za tebe nisam pisao prostakluke tog tipa. Ako hoću da zezam nekoga, radim to mnogo elegantnije.

A svi ovde znaju da ti inače voliš da maštaš.

Kako ide ovo što te prati CIA, viđaš li agente u crnim mantilima iza leđa?
ja ti reko kako ulazim u usa embajadu, a ti ako ne verujes mozemo i to da realizujemo u realu...imao si jednom ponudu pa si je odbio :rotf:

pisao si prostkluke bas tog tipa jer si mislio da si duhovit...a bio si nesto sasvim suprotno jer si tada verovatno igrao pokemone

eo ti sizife teorije zavere je ovaj pdf... sad mozes da kazes pise ravnozemljas :lol:

uradi search 2008. do 2010. mislim, ko je rekao da ce srbija ako je zaposednu kvazi patriote bilo koje boje, shebace duh naroda i bicemo srecni ako u nekom buducem svetskom krsu budemo ko kazablanka..i to za kazablanku ponovio jos nekoliko puta u pisaniju. a av pre godinici dve sta rece na svim kanalima... srbija ce biti ko kazablanka ako se velike sile ne dogovore :lol:

pa uradi search kad niste imali pojma sta je REM a ja vam crtao ko sedi tamo i rekoh sedi jedan svestenik i primaju svi po soma do 2 evrica mesecno a na to im daje jos zeljko pink po platu samo da se ne bune i da mu pustaju sve bez ikakvih kaznenih poena. pa dodah, al nemojte se zacuditi ako to svesteno lice jednog dana bude sam patrijarh, na sta su neki koji su poznavali stanje u spc cerekali se ovde ko mandrili i ponavljali da nemam pojma sa zivotom...a ono..sta bi?

tako da ima mnogo tih prica ko je sta rekao kad o kome zasto, kao pre neki dan da ce nis mozda brze no sto se nadamo biti granica srbije, sta se sve dopusta siptarima preko ovog americkog smrada koji sad vrsi funkciju amabasadora a koji je poznat sta je radio pa svetu i ako se tome ne stane na put... pa se cujemo za neku godinicu ako budemo zivi i ne sredi me cia kako kazes pametno, pa da vidimo ko je sta pricao i o cemu.

ja ti reko kako ulazim u usa embajadu, a ti ako ne verujes mozemo i to da realizujemo u realu...imao si jednom ponudu pa si je odbio :rotf:

pisao si prostkluke bas tog tipa jer si mislio da si duhovit...a bio si nesto sasvim suprotno jer si tada verovatno igrao pokemone
Kad ti uđeš u USA ambasadu, ambasador ti ljubi ruku. Uopšte ne sumnjam, nema tu šta da se proverava.

A ja nikada nisam pisao ni za koga prostakluke, nego ti imaš bujnu maštu, kao što iz priloženog vidimo.

Kad ti uđeš u USA ambasadu, ambasador ti ljubi ruku. Uopšte ne sumnjam, nema tu šta da se proverava.

A ja nikada nisam pisao ni za koga prostakluke, nego ti imaš bujnu maštu, kao što iz priloženog vidimo.
opet..vis kako nastupas sa sagovornikom, potcenjivacki, oholo cak ti je i ironija strana...i sad mislis da neko sumnja u ono sta sam rekao?

ja sam majstor da izvucem iz svakoga najbolje i najgore... ti si imao fazu kad ti je firma otrisla u q i nisi radio, pa si na religiji stalno imao picvajze, niko nije sa tobom mogao da prica ni o cemu jer si bio besprizoran.

a kad si meni ono rekao sta sam ti ja naravno oprostio, jer je to ko klinac kad odvali glupost, postavio si jednu svoju fotku neobrijan si bio u nekom haosu od stvari u sobi kao bomba da je pala neuredno ko stoka da tu zivi i cerekao si kao za reklamu poslednjeg sprata laze... ja rekoh sebi ybg, sad vidim ko me uvredio.

znaci itekako me drzi mozak.

ovo ne bi smeo da radis jer je to moderatorska podlost..citiras samo deo kome menjas sustinu, ona me je uvredila nevezano od tebe :lol: a uvredila me jer sam je majstorski isprovocirao :plez:
Ona je mogla da ti priča šta hoće, meni ta glupava konstrukciju nikada u životu ne bi pala na pamet i bilo bi me sramota da je uopšte izgovorim.

Kao valjevsko dete mogu za nekoga da kažem da je gejak, džiber, pajser, a te gluposti koje ti pominješ mi više zvuče kao neki "gornji Dorčol".

ti si imao fazu kad ti je firma otrisla u q i nisi radio,
Ahahahahahaha... Kakav fenomenalan fejl

Ja sam se registrovao na forumu 2003-će i sve vreme radim u ovoj istoj firmi u kojoj radim i dan danas, koja radi kao sat već 70+ godina.

Tako da je ovo još jedan dokaz da ti pamćenje nije baš na zavidnom nivou.

Ima li još nešto što si izmislio u međuvremenu, ovo mi postaje baš zabavno.

Treba da oborimo neku našu bitnu zgradu i okrivimo "nekog"... jesmo ništa, ali bili smo Jugoslavija, pa...na ime stare slave,...možda može...
Leonardo Dicaprio Kinda GIF

Ahahahahahaha... Kakav fenomenalan fejl

Ja sam se registrovao na forumu 2003-će i sve vreme radim u ovoj istoj firmi u kojoj radim i dan danas, koja radi kao sat već 70+ godina.

Tako da je ovo još jedan dokaz da ti pamćenje nije baš na zavidnom nivou.

Ima li još nešto što si izmislio u međuvremenu, ovo mi postaje baš zabavno.
fejl kazes :rotf:

pa to pricali tvoje kolege modovi da nisu znali sto si prso ono vreme kad ti je firma stala pa ludovao po forumu :hahaha:

ja nista ne izmailjam sizife ko ti, da nis reko da su rusi fasisti, da sam maloumni gnom, da sam sa kosova..... a to je otkrovenje eto sad i to saznadoh :hahaha:

fejl kazes :rotf:

pa to pricali tvoje kolege modovi da nisu znali sto si prso ono vreme kad ti je firma stala pa ludovao po forumu :hahaha:

ja nista ne izmailjam sizife ko ti, da nis reko da su rusi fasisti, da sam maloumni gnom, da sam sa kosova..... a to je otkrovenje eto sad i to saznadoh :hahaha:
Moja firma nikad nije stala osim one nedelje kad si ti išao da ratuješ na Kosovo '98-me.
Takođe, bile su neke krize u onom periodu kad ste imali trilateralne razgovore ti, Gadafi i Tito.

Ali ja tog tada još nisam bio zaposlen u firmi, tako da za krizu znam samo iz priče.

Moja firma nikad nije stala osim one nedelje kad si ti išao da ratuješ na Kosovo '98-me.
Takođe, bile su neke krize u onom periodu kad ste imali trilateralne razgovore ti, Gadafi i Tito.

Ali ja tog tada još nisam bio zaposlen u firmi, tako da za krizu znam samo iz priče.
smrc :cry:

decko ja sam za vreme ratovao bio u londonu...pa bio na malti...pa bio u kini... tako da opet lazes :lol:

Back