Godišnjica krvave lazi o Njujorku 11.09.2001.

Bukvalno su napravio kompilaciju budalaština.

Pa bravo.
Sho? Sta rekoh sta nije tacno?

Zaboravih koliko ljudi koji su radili u firmama u kulama a jevreji su, tog dana naprasno nisu dosli na posao... bese i prica za sestru marize berenson u jednom od aviona, ali necu da sirim.

Najlakse je pljunuti a nekolicini vas je to ustaljeni obicaj kao onaj tvoj biser od pre desetak godina koji si ko papagaj ponavljao da sam ja maloumni gnom :rotf:

Nije Osama jedini prijatelj koji je postao neprijatelj zapada. Sadam Husein je isto primer. Pogotovo kod muslimana je to izraženo. Islamisti su videli komunizam i zapadni poredak kao podjednake neprijatelje njihovim islamskim kalifatima ali ako vide da su oni u medjusobnom sukobu biće na strani jednih protiv drugih. Kad jedan od njih ljosne kao SSSR onda idu protiv bivšeg saveznika. Isto tako Kadirov i Čečeni neprijatelji Rusima pa sad prijatelji ali u nekim novim okolnostima opet bi mogli biti neprijatelji.

Vucic isto tako...
Ali ne razumete da oni nisu bili ili postali "neprijatelji Zapada" vec samo igraju ulogu "da se Vlasi ne sete"...

Kao šatro neprijatelji Zapada a sve im odrade na tacni...

Pa u doba Slobe koji je kao ratovao s NATO-om...šef DB Srbija bio operativac CIA-e...Jovica Stanišić

...

Upravo tako, sravnili su Vijetnam i Irak bez nekog napada na tlu USA. Za Irak izmislili oružje sa masovno uništenje sa baš slabim dokazima. Vijetnam je bio borba protiv komunizma. Nas bombardovali zbog tamo nekih Albanaca.
Ubili na pravdi Boga Dr. Kelija loji je tog dana trebao u britanskom Parlamentu da svedoci i iscita elaborat od skoro 100 strana da Irak nema oruzje za mas. unistenje i da je sve laz sto su britanska americka i francuska vlada srali.

Sho? Sta rekoh sta nije tacno?

Zaboravih koliko ljudi koji su radili u firmama u kulama a jevreji su, tog dana naprasno nisu dosli na posao... bese i prica za sestru marize berenson u jednom od aviona, ali necu da sirim.

Najlakse je pljunuti a nekolicini vas je to ustaljeni obicaj kao onaj tvoj biser od pre desetak godina koji si ko papagaj ponavljao da sam ja maloumni gnom :rotf:
Ništa što si napisao nije tačno, uključujući i laž iz poslednje rečenice.

Ali nisi slagao prvi put, slagao si i ovde isto to. Da me znaš malo bolje, znao bi da to uopšte nije moj rečnik, a odakle tebi ideja da baš to izmisliš, samo ti znaš.

Ništa što si napisao nije tačno, uključujući i laž iz poslednje rečenice.

Ali nisi slagao prvi put, slagao si i ovde isto to. Da me znaš malo bolje, znao bi da to uopšte nije moj rečnik, a odakle tebi ideja da baš to izmisliš, samo ti znaš.
aha... da se podsetimo davnog rasprave zasto nisi bio banovan zbog uvreda... kao i mnogi cije sam uvrede konstantno trpeo

aj' da se malo podestimo spiska uvreda kojih se prisecam i koje sam primio otkako je borac postala moderator na psihofiloreligiji, vecinu prijavio adekvatnih reakcija nikad nije bilo ....

da sam impotentan i bolesnik... filozofija el muerte
da sam ***** i patoloski slucaj... religija analiticar
da sam staljinist i osoba koja ne glumi ludilo vec zreo za lazu i lekice... religija crow
da sam nastran i pedofil, matora drtina i anarhista... religija goxy
da mi je majka qurva i drolja i da sam trebao da umrem na porodjaju zajedno sa njom... flpflp religija
da mi je sestricina tal magare.... filozofija munja
da nemam pojma o budizmu i da treba da lecim neuroze a ne da budem ovde... filozofija munja
da bolje ne pisem nista jer sam nesposoban za bilo sta vec samo da pustam muziku... filozofija pile
da kopiram tudje sadrzaje sa neta i predstavljam ih kao svoje.... religija najvisi
da moram da se dodatno obrazujem jer sve sto znam znam sa neta i ovo sto pisem su obicne splacine koje niko ne cita... filozofija i religija goxy sizif koto
da sam maloumni gnom... religija sizif
da nista nisam napisao na filozofiji osim sto sam vredjao moderatore... filozofija pipi
da se nosim u picku lepu materinu... religija koto
da sam satana i da mi treba zabraniti da bilo sta vise napisem... religija besmrtna
da sam stalker- tema o meni i da me treba prijaviti policiji, provajderu biii i ne znam sve kome... psihologija borac esh nensi koto pile pipi i ekipa
da se nosim u picku lepu materinu... religija picolo
da imam mala jajasca i da ne mogu da zadovoljim nijednu zenu... filozofija zebra
da sam bolesnik koji je dosao iz laze.... filozofija dobbin i jahacka ekipa
da sam pedofil, izdrkani matorac i truo filozof... filozofija zagubljena ( dodala jos puno toga na zk ali niko je ne dira i kobajagi ne znaju ko je)

pa jos jednog sa tabom bese pp

sto se tice zlozi..te prijave su u fazi obrade..primljene su i cekam neke odgovore pre zavrsne reci.
aha.. samo fino razmatraj, imas celo leto... glavno da si ekspeditivan kad sam ja u pitanju
jer mi je jelena posle pisala nisi trebao toliko da ih stegnes ..
nisam znao da ti je jelena savetodavac koji ti usmerava tokove administratorske misli
dodatno cu im skrenuti paznju oko picinog i zebrinog ponasanja
hahahaha
pricas o satanizmu kojeg nema vec dve godine na forumu,
kad... u proslosti jel tako?

pricas o pedofiliji koje nema na forumu,
nemas aktuelnih stvari jer se stvari menjaju pa se vracas na iskorenjene stvari

jok... marlon ima mala jajasca i ne moze da zadovolji nijednu zenu jer je nesposoban, neka se nosi u picku materinu jer je on opsednuti ludak,
maloumni gnom... nista novo, nista aktuelno osim da je bilo od pre dva dana... autori zebra, picolo, sizif...

ali mozemo pricati da li ce se to ponavljat
jok nece nikad vise jer imamo posla sa multiplikovanom zebra damom....
kad sledeci put zebra to uradi a post ostane na forumu ti reaguj.
reagovao, stajao celo vece bile prisutna borka, barbara i pile... a mozda ne znaju sta su jajasca jer ih nisu skoro videle...
znam pouzdano za neka tvoja ubedjenja koja nisu tacna.
da si baja znao bi da ne postoji muskarac na ovom svetu koji moze da zna apsolutno sve o nekoj zeni sta radi kad nije sa njim
gde ti je javno receno da se nosis u pm?
na forumu b92 :roll:
resetuj situaciju pa javi kad se desi nesto novo i aktuelno.
resetuj ti mozak kad razgovaras sa mnom pa kad to uradis mozda i nastavim pricu sa tobom

pa jos...

Forum Krstarice[/QUOTE]

hvala lepo
jajasca su bila u funkciji posta vase koleginice zebre koga niste brisali i niste je kaznili po istom kriterijumu gde je stajalo da marlon nema jaja vec ima jajasca i da je nesposoban da zadovolji zenu kao i onoga da je opsednuti ludak i kao u funkciji teranja u picqku materinu od strane vase druge braniteljke pice kako je od miloste zove tab i i kao u funkciji da je marlon maloumni gnom takodje vaseg prijatelja po vokaciji sizifa
sve an vasem podforumu.

sve najbolje[/QUOTE]

Znaci sizife lazov si to je nepobitno. A na temu nemas nista od argumenta nego samo lupetas demagoski. Tragedija je da neko ko radi za amerikance svako njihovo gowno tretira kao pitu, sto ne rade cek ni sami ameri sa svojim establismentom koga se cesto gnusaju kako preko krvi nevinih dolaze do ciljeva.

Ali takve su sve ponizne sluge koji bi za pare prodale rodjenu majku a zemlju tek tako.

Problem ovo foruma je bio uvek samo jedan, a to je kad se moderator kobajagi pravi blesav i nevin a opseg bljuvotina koje ispoljava cesto preko svojih klonova nadilazi svakog problmeticnog korisnika. Ovaj zvani sizif je tragedija zato sto nije glup, a manire ima kao vo sto pjeva na grancici.

Aj sad brisi i ban da ispadnes baja. :lol:

onaj ko trvri da se nesto jest treba da dokazuje, ne onak koji kaze da nije.
ja verujem da je Binladen bio onaj sa snimka. ti ako tvrdis drugacije, treba to da dokazujes ne ja.
Dadoh eklatantan primer tri komisije koje su ispitivale ubistvo bivseg premijera. Posto dve nisu naisle na zadovoljstvo tadasnjih zutih vlastodrzaca da nije bio jedan atentator, enigma je resena dovodjenjem nemaca koji su abolirali sve, nes kao kod kenedija i rekli jasno zavere nema. :lol: Svabe su poznate po istinitosti.

Najcrnja stvar u celoj prici je sto su jadnom coveku Predsedniku Vlade Srbije kojinje bio sa stakama, zakljucali vrata od Ministarstva, da ne bi imao nikakvu sansu.

aha... da se podsetimo davnog rasprave zasto nisi bio banovan zbog uvreda... kao i mnogi cije sam uvrede konstantno trpeo

aj' da se malo podestimo spiska uvreda kojih se prisecam i koje sam primio otkako je borac postala moderator na psihofiloreligiji, vecinu prijavio adekvatnih reakcija nikad nije bilo ....

da sam impotentan i bolesnik... filozofija el muerte
da sam ***** i patoloski slucaj... religija analiticar
da sam staljinist i osoba koja ne glumi ludilo vec zreo za lazu i lekice... religija crow
da sam nastran i pedofil, matora drtina i anarhista... religija goxy
da mi je majka qurva i drolja i da sam trebao da umrem na porodjaju zajedno sa njom... flpflp religija
da mi je sestricina tal magare.... filozofija munja
da nemam pojma o budizmu i da treba da lecim neuroze a ne da budem ovde... filozofija munja
da bolje ne pisem nista jer sam nesposoban za bilo sta vec samo da pustam muziku... filozofija pile
da kopiram tudje sadrzaje sa neta i predstavljam ih kao svoje.... religija najvisi
da moram da se dodatno obrazujem jer sve sto znam znam sa neta i ovo sto pisem su obicne splacine koje niko ne cita... filozofija i religija goxy sizif koto
da sam maloumni gnom... religija sizif
da nista nisam napisao na filozofiji osim sto sam vredjao moderatore... filozofija pipi
da se nosim u picku lepu materinu... religija koto
da sam satana i da mi treba zabraniti da bilo sta vise napisem... religija besmrtna
da sam stalker- tema o meni i da me treba prijaviti policiji, provajderu biii i ne znam sve kome... psihologija borac esh nensi koto pile pipi i ekipa
da se nosim u picku lepu materinu... religija picolo
da imam mala jajasca i da ne mogu da zadovoljim nijednu zenu... filozofija zebra
da sam bolesnik koji je dosao iz laze.... filozofija dobbin i jahacka ekipa
da sam pedofil, izdrkani matorac i truo filozof... filozofija zagubljena ( dodala jos puno toga na zk ali niko je ne dira i kobajagi ne znaju ko je)

pa jos jednog sa tabom bese pp

sto se tice zlozi..te prijave su u fazi obrade..primljene su i cekam neke odgovore pre zavrsne reci.
aha.. samo fino razmatraj, imas celo leto... glavno da si ekspeditivan kad sam ja u pitanju
jer mi je jelena posle pisala nisi trebao toliko da ih stegnes ..
nisam znao da ti je jelena savetodavac koji ti usmerava tokove administratorske misli
dodatno cu im skrenuti paznju oko picinog i zebrinog ponasanja
hahahaha
pricas o satanizmu kojeg nema vec dve godine na forumu,

pricas o pedofiliji koje nema na forumu,
nemas aktuelnih stvari jer se stvari menjaju pa se vracas na iskorenjene stvari

jok... marlon ima mala jajasca i ne moze da zadovolji nijednu zenu jer je nesposoban, neka se nosi u picku materinu jer je on opsednuti ludak,
maloumni gnom... nista novo, nista aktuelno osim da je bilo od pre dva dana... autori zebra, picolo, sizif...

ali mozemo pricati da li ce se to ponavljat
jok nece nikad vise jer imamo posla sa multiplikovanom zebra damom....
kad sledeci put zebra to uradi a post ostane na forumu ti reaguj.
reagovao, stajao celo vece bile prisutna borka, barbara i pile... a mozda ne znaju sta su jajasca jer ih nisu skoro videle...
znam pouzdano za neka tvoja ubedjenja koja nisu tacna.
da si baja znao bi da ne postoji muskarac na ovom svetu koji moze da zna apsolutno sve o nekoj zeni sta radi kad nije sa njim
gde ti je javno receno da se nosis u pm?
na forumu b92 :roll:
resetuj situaciju pa javi kad se desi nesto novo i aktuelno.
resetuj ti mozak kad razgovaras sa mnom pa kad to uradis mozda i nastavim pricu sa tobom

pa jos...

Forum Krstarice

Prvo, nikada u životu nisam ni za koga upotrebio uvredu "maloumni gnom" - zato što to očigledno nije moj jezik niti moja konstrukcija, a drugo zato što zvuči prilično tupavo. To šta si se ti dopisivao sa Tabom i Borkom na PP i šta je bilo rekla kazala zaista nije moja stvar. A uostalom postoji i search, pa može da se vidi ko je šta pisao.

A drugo, ako ti 200 ljudi kaže da imaš neki problem, i ti to sve uredno beležiš, nije li to očigledan znak da neki vid problema zaista postoji? Mislim, ko je toliko dokon da se bavi takvim stvarima u životu...

Prvo, nikada u životu nisam ni za koga upotrebio uvredu "maloumni gnom" - zato što to očigledno nije moj jezik niti moja konstrukcija, a drugo zato što zvuči prilično tupavo. To šta si se ti dopisivao sa Tabom i Borkom na PP i šta je bilo rekla kazala zaista nije moja stvar. A uostalom postoji i search, pa može da se vidi ko je šta pisao.

A drugo, ako ti 200 ljudi kaže da imaš neki problem, i ti to sve uredno beležiš, nije li to očigledan znak da neki vid problema zaista postoji? Mislim, ko je toliko dokon da se bavi takvim stvarima u životu...
smrc smrc... ae bre sta misis da lupetam i lazem... sta mi to treba kad svi znaju sta ste serendali i vredjali me sa najgorim provokacijama samo da bi se lozio i pisao kao sumanut dok jos nisam skonto kako ovo funkcionise.

e a kad sam skonto i poceo da vas ebem u taj mozak gde klonove koristite kao najgori prostacki dilberi, onda su mi sledili banovi...na stotine njih.

kaze serach :hahaha: kad je posle 10 minuta dezurni obrisao kad sam prijavio ...ae bre sizife idi u skolu za prvake pa soli pamet deci.

tih sto kazes 200 :lol: nisu prvo dvesta nego desetak njih od kojih su pola bili vasi klonovi, a ostali bolesnici koji su vredjali kad su ostali na vetrometini bez argumenata. kao ti sad sto serendas da nista sto sam napiso nije tacno a nijedan argument ne predocis. za tebe je samo zvanicna usa verzija istinita, a? ko mi laj u vijetnamu, sta je bila zvanicna verzija, a?

smrc smrc... ae bre sta misis da lupetam i lazem... sta mi to treba kad svi znaju sta ste serendali i vredjali me sa najgorim provokacijama samo da bi se lozio i pisao kao sumanut dok jos nisam skonto kako ovo funkcionise.
Uopšte nisam rekao da te forumaši nisu vređali, i to ne opravdavam. Za 20 i kusur godina na forumu nisam dobio nikada nijednu kaznu jer prostakluk tog tipa zaista nije moj stil, i ti to vrlo dobro znaš.

A ako neko treći lupi da sam ja rekao tako nešto za tebe, a ti odmah poveruješ dobro znajući da ja takve stvari ne pišem, znači ili da si brzoplet ili da si naivan.

Uopšte nisam rekao da te forumaši nisu vređali, i to ne opravdavam. Za 20 i kusur godina na forumu nisam dobio nikada nijednu kaznu jer prostakluk tog tipa zaista nije moj stil, i ti to vrlo dobro znaš.

A ako neko treći lupi da sam ja rekao tako nešto za tebe, a ti odmah poveruješ dobro znajući da ja takve stvari ne pišem, znači ili da si brzoplet ili da si naivan.
ae kazi mi samo jedan razlog zasto bi izmsiljao nesto takvo?

sta sam dementan, patoloski skupljam poruke a samo da bi se pravio pametan posle 10 godina? A znas zasto sam neke sacuvao jer ste srali da to nije receno ko onaj emihs kad naziva nas srbo ustsama a vi kazete laz, pa kad osvane pdf skrinsot oma se brise :rotf:

Back