Godišnjica Ćacija

PerinaSvastika

Zainteresovan član
Poruka
166
Malo me začudilo da se na ovom forumu nije proslavila godišnjica nastanka adekvatnog naziva za pravoverne Srbe, prepoznaju se po odevanju u crno, kapuljačama na glavama, stanovanju u Ćacilendu i mržnji prema obrazovanim i pametnim ljudima. Osetila sam potrebu da taj značajan datum obeležim makar jednom prigodnom temom. Srećan vam dan Ćaci. 22.1. 2025/26.
1769288120567.png
1769288212366.png

Malo me začudilo da se na ovom forumu nije proslavila godišnjica nastanka adekvatnog naziva za pravoverne Srbe, prepoznaju se po odevanju u crno, kapuljačama na glavama, stanovanju u Ćacilendu i mržnji prema obrazovanim i pametnim ljudima. Osetila sam potrebu da taj značajan datum obeležim makar jednom prigodnom temom. Srećan vam dan Ćaci. 22.1. 2025/26.
Pogledajte prilog 1851191Pogledajte prilog 1851192
Radikalska politika je pretvorila akt pretnje nasiljem i nepismenost u cin slobode...samo u srbiji

Sve mi se nešto čini da ti se niko od njih neće zahvaliti.

Ne postoji veca mrznja od mrznje obrazovanih prema neobrazovanima, narocito ako su oni daleko uspesniji sto je pravilo. Upravo ovom kampanjom su dokazali ali zna se i bez nje...

Inace caci je covek iz naroda, pravoslavac, to je taj sinonim
Ćaci čovek iz naroda, u kojoj bajci? onoj u kojoj je Srbija ekonomski tigar sas leteća kola?

Back