Godinu dana veze!!

• Začetnik teme Začetnik teme Papi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Papi

Zainteresovan član
Poruka
176
Uskoro mi je godinu dana veze sa momkom pa bih zelela da mu priredim neko iznenadjenje, neko lepo, romanticno..pa bih zelela da cujem vase ideje, ili jos bolje iskustva!! :telefon:

Sigurna sam da je ova tema vec bila negde ali nisam nigde mogla da pronadjem :confused:

Kupi mu neku glupost za koju bi mu jednog dana prebacivala kad vidis da on kupuje,ako ostanete zajedno.
Npr,presvlake za auto,ili neki spojler,top za auspuh,aluminijumsku rucicu menjaca:lol:
I pitaj ga sta ce osmisliti za to posebno vece,prebaci loptu na njega,zabole te
Ghelyon.gif

Ne mrzi te da svaki put kad se ulogujes ukucavas taj nik,sa velikim i malim slovima?:sad2:
Mogu misliti kakvu si sifru odabrala:hahaha:

Kupi mu neku glupost za koju bi mu jednog dana prebacivala kad vidis da on kupuje,ako ostanete zajedno.
Npr,presvlake za auto,ili neki spojler,top za auspuh,aluminijumsku rucicu menjaca:lol:
Ghelyon.gif

Šta si se uvatio za delove za auto, mož' čovek ni nema auto..:lol:
Ne mrzi te da svaki put kad se ulogujes ukucavas taj nik,sa velikim i malim slovima?:sad2:

Ništa ti ne znaš...krstarica ne razlikuje mala i velika slova kod logovanja...;)

@tema
Okle mi da znamo bre šta treba tvom dečku i šta bi ga oborilo s nogu...Da ti kažem da mu kupiš "Istoriju srpskog naroda u 10 toma" što sam ja dobio od tada devojke, a sada supruge za godinu dana veze, rekla bi mi da nisam normalan.......al' ona je znama da sam ja to želeo.....tako i ti, ako za godinu dana ne znaš šta je pravi poklon za njega.onda.....:roll:

zavisi u kom ste fazonu. vecera uz svece...jeste da je bljakasto, ali neko i to voli. ako ste u militari vezi organizuj paintball. li, sto bi ti ovde narod rekao, uzmite slobodan dan i sehajte se ceo.
ili mu jednostavno podapni nogu, efekat iznenadjenja ce biti najjaci :))))

Ghelyon.gif

Nije to ništa ja kad' vidim Yovin nick prenerazim se :( al' kapiram da ga ima u nekom txt fajlu xD

Uskoro mi je godinu dana veze sa momkom pa bih zelela da mu priredim neko iznenadjenje, neko lepo, romanticno..pa bih zelela da cujem vase ideje, ili jos bolje iskustva!! :telefon:

Sigurna sam da je ova tema vec bila negde ali nisam nigde mogla da pronadjem :confused:

jednostavno: obrati se s punom pažnjom na izbor donjeg rublja, skockaj se, veži veeeeliku mašnicu oko sebe i pretvaraj se da si poklon!
ili, ako si lepa i pristojno gradjena, neka te neko odnese do njegovog stana u kutiji (u isto tako sredjenom izdanju) i onda mu odigraj jedan lep striptiz....
eto, od mene toliko.

jednostavno: obrati se s punom pažnjom na izbor donjeg rublja, skockaj se, veži veeeeliku mašnicu oko sebe i pretvaraj se da si poklon!
ili, ako si lepa i pristojno gradjena, neka te neko odnese do njegovog stana u kutiji (u isto tako sredjenom izdanju) i onda mu odigraj jedan lep striptiz....
eto, od mene toliko.

:) :lol: :)
ja nikoga, ali nikoga sem movie stars ne mogu zamisliti u ovoj varijanti

zašto?
ako si mlada, lepa i lepo gradjena šta fali da izvedeš ovako nešto?
naravno, preduslov je da imaš barem 20+ a o razlozima ne bih sada razvlačila pitu.

ma sve ja to razumem i lepo je bash :))))
ali sama ideja na celu situaciju me tera na histerican smeh :))) nista tu sehi ne bi bilo...vishe maskembalski :)
a onda bolje da se obuce u nindza ratnicu ili ne znam ni ja sta :) ajde moye i sexi bolnicarka i profesorka nekako da prodje, to muski vole...ali poklon sve sa mashnom :)))))))))))))))

ma sve ja to razumem i lepo je bash :))))
ali sama ideja na celu situaciju me tera na histerican smeh :))) nista tu sehi ne bi bilo...vishe maskembalski :)
a onda bolje da se obuce u nindza ratnicu ili ne znam ni ja sta :) ajde moye i sexi bolnicarka i profesorka nekako da prodje, to muski vole...ali poklon sve sa mashnom :)))))))))))))))

nemoj biti sigurna u nešto što nisi probala,
a te bolničarke i učiteljice su stereotipi 80-tih već prevazidjeni i vidjeni....
ipak, sve je stvar ukusa....ja predložila pa ni ne mora da se usvoji.
Uvek može da otvori novčanik i kupi neku stvarčicu, ali nije u tome fora, to svi mogu...

slazem se, slazem se, ne bih da ti miniram ideju...cisto prokomentarisah :)))
ma i ja mrzim te poklone sa otvoranjem novcanika :)))) mislim ima dana i za novcanik ;)) a tek te bolnicarke ne volim...ali mislim da ih tipovi nece nikad prevazici :)))))
lepse je da se popnemo na alpe za godisnjicu npr. sto smo MI jednom "umalo" uradili :)))))))))

pihh..godinu dana veze..aj da je 5 god..ma napravi mu pitu sa sirom..nek se dobro najede da bi mogao bolje da razmishlja..tako da ti ne morash da mislish..smislice on vec neshto sigurno :mrgreen:

Back