Godinu dana od UBISTVA vojnika u kasarni na Topcideru !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

TajRad

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
170
Proslo je godinu dana od ubistva dvojice gardista u kasarni na Topcideru.
I sta su utvrdili?NISTA!!! Mater im ***** u pichku onu staljinistichku,onim brkatim
pacovima,hard core komunjarama kvazi generalima,i svim politicarima,decu im *****!!!
Jedino je Vuk tada javno pozvao da se niko ne odaziva u vojsku dok se slucaj ne resi.
Sto je najgore hteli su da im prikache da su se poubijali medjusobno,pa su ih posle pljuvali.
Treba udaviti u govnima i tadasnjeg nacelnika generalstaba krgu,
i vojnog istraznog sudiju tufegdzica,ministra odbrane davinica i sve picketine iz vlasti koji
su dopustili da ovo prodje TEK TAKO.
Ne zaboravimo i onog vojnika koga su ubili u Leskovcu !!!!
Pa vi buduci regruti RAZMISLITE da li cete se odazvati kada vas ovakva "otadzbina pozove" !!!!

Obersturmfuehrer:
zasto ne mislis da je moguce da su se igrali puskama, jedan nastradao a ovaj se posle toga ubio?
zato sto je to glupa pretpostavka.
tamo je sigurno bilo nesto sto nije trebalo da bude vidjeno.ta vojska je toliko korumpirana i ne treba im nista verovati...toliko su se trudili da dokazu da tamo nije bilo trece osobe da je to postalo sumnjivo.lazu,kao sto su ivek i lagali.

ja sam prvo pomislio: "pobili se, seljaci"
to sigurno nije politicki korektno...mozda ni ljudski, ali to sam pomislio...
kasnije sam preispitivao stvar...pa sam sad sklon da verujem da je bio neko treci...
u one price "Ratko Mladic" verujem koliko i u radikalske fantazije o "stranim obavestajnim sluzbama" :roll:
koliko sam cuo, javna je tajna, da se iz vojske krade oruzje samo tako...mozda je bilo nesto slicno tome...sa naravno umesanim oficirima vojske...

ja stvarno ne vidim ni jedan razlog zasto bi se medjusobno pobili.
da li je bilo oko oruzja ili neke druge gluposti kojima se bave,ne znam i ne interesuje me,ali cim sam videla one cice na rts1,nazovi strucnjake,kako nekim slikama pokusavaju da objasne sta se i kako desilo odmah su mi se smucili.a i to su krenuli tako agresivno da rade,kao kada je neko nesto pogresio,pa po svaku cenu pokusava da prikaze kako je ustvari bio upravu...mene i ta vojska i policija toliko nerviraju i toliko su losi i korumpirani,obicni kriminalci u uniformi :-x i da sam musko ne da ne bih otisla u vojsku,nego ne bi ni culi za mene. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back