Godine...

Imam trideset i jednu.. pre godinu dana izasla iz dugogodisnje veze,i sad sam Sama!!E sad zasto sam sama..zasto je neko ko je u istoj situaciji Sam..!Na svakom cosku te pitaju..*sta ti cekas*gledaju te bledo,belo..u neku ruku degradiraju..!Zar mi nije dosta moje samoce,milion pitanja u glavi..Zar me treba politi katranom,dati lavovima da me potrgaju,staviti na stub srama i pljuvati jer sam zaboga u tim godinama sama..!?Kao da ja ne zelim imati pored sebe nekog..kao da ja ne zelim osetiti miris koze moga deteta..ali eto..to se nije jos dogodilo!E sad,naj gore od svega je sto te pojedinci gledaju kao beznadezan slucaj,ruse ti nadu da ces i ti sresti konja ili princa(sta god)..iaoko si prevalila tridesetu!Malogradjanstina...da..ali zasto mi ruse snove,realnoscu.?.!!Ima te li iskustva o o ovakvim stvarima..primere.p.s.Tema se neodnosi samo na mene,vec na mnoge i istoj situacij...

mala sredina....ubij bože.
Furaj svoj fazon i ne obaziri se...Ko da su srećni, presrećni ti što te pitaju, a svi lijepi, zauzeti...bože...

Sad ja off topikujem..i vadim iz koncepta..ali moram te pitati..jel mislis da je svima zaista nemjenjeno da budu srecni u ljubavi..ili tu ponekad ima neceg drugog..da li sudbine,enrgije..kako god nazvali!Eto cisto da ramenimo misljenje....

da se umijesam, iako me niko nije zvao:D

nije svima sudjeno da budu srecni... ima nesrecnika koji citavog zivota vuku i rade kao volovi, a ne steknu ni jednog dinara, ima onih koji su dobri, posteni, ne bi mrava zgazili, a gaze ih kako ko stize, ima onih pozrtvovanih, a nikada ljubav ni odanost nisu upoznali...
kao sto ima onih vjernih, a varaju ih na svakom koraku... a opet i onih nevjernih, a odani su im i vjerni svi odreda...

onda upoznas malo bolje tog nekog nesrecnika... a njemu srce puno, sebe vidi srecnijim od ikoga
onda ispade kao da i jeste svima sudjeno, u zavisnosti kako poimas srecu...
kazu da nije siromah onaj ko malo ima, vec ko mnogo zudi... pa ti vidi

ti pricas o sreci u ljubavi... da li je nesrecan u ljubavi onaj koji je imao partnera, pa izgubio zbog bolesti?
on moze biti nesrecan u zivotu, u ljubavi nikako, cim je uspio izgraditi odnos... pa iako je prekinut... tako i ti... ti si zena koja ima srece u ljubavi, jer da nemas, danas bi bila nevina bez ijednog decka u zivotu

Svaka boljka ima svoj lek.Ali prvo dijagnoza je bitna,a onda terapija.Dakle..Tvoj problem nisu "oni" sto Te pitaju i zapitkivaju.Tvoj problem je sto si sama.Resi svoju "boljku" i nema problema.

Imam trideset i jednu.. pre godinu dana izasla iz dugogodisnje veze,i sad sam Sama!!E sad zasto sam sama..zasto je neko ko je u istoj situaciji Sam..!Na svakom cosku te pitaju..*sta ti cekas*gledaju te bledo,belo..u neku ruku degradiraju..!Zar mi nije dosta moje samoce,milion pitanja u glavi..Zar me treba politi katranom,dati lavovima da me potrgaju,staviti na stub srama i pljuvati jer sam zaboga u tim godinama sama..!?Kao da ja ne zelim imati pored sebe nekog..kao da ja ne zelim osetiti miris koze moga deteta..ali eto..to se nije jos dogodilo!E sad,naj gore od svega je sto te pojedinci gledaju kao beznadezan slucaj,ruse ti nadu da ces i ti sresti konja ili princa(sta god)..iaoko si prevalila tridesetu!Malogradjanstina...da..ali zasto mi ruse snove,realnoscu.?.!!Ima te li iskustva o o ovakvim stvarima..primere.p.s.Tema se neodnosi samo na mene,vec na mnoge i istoj situacij...

pokušaj da naučiš da se ne obazireš na zlurade primedbe okoline...ti si jedna osoba i ni jedna ista takva na svetu ne postoji...
...tvoj život tvoja stvar...
...dok ne naučiš, imaćeš potrebu da se isprazniš tako što ćeš da otvoriš temu na forumu...
...ja na to tako gledam...pa sad...

enivej...ti devojche sto vec poccinjess da gubiss nadu saslusaj recci ove :per:
sve ove machikce sto te savetuju ovde ovako lepo , ili su za po minimum 5-7 godina mladje od tebe ili vec imaju decu :lol:.. u to budi ubedjena.... bolje nadji nekog davaoca spermitja i ressavaj jedan za drugim stvari kako ti priroda nalazze... pusti ti te priche o modernom shavtanju zzivota i slicne baljezgarije ,radjaj sinove :mrgreen:

a da joj prave taki ko ti
te sinove?

a sto te toliko pogadja razmisljanje okoline?

Da..ali si se ostvarila kao majka...dovoljno da te degradiraju manje!!Mada verujem da si prosla kroz mnoga *usta* i glupe komentare...

:D e iskreno, mislim da mi mnogi zavide....muskarca mogu da nadjem bez problema i sa njim sam dok god zelim....imam ciste racune....znaci, kvalitet mi je uvek na prvom mestu....a za mnoge brakove se to ne moze reci......

:D e iskreno, mislim da mi mnogi zavide....muskarca mogu da nadjem bez problema i sa njim sam dok god zelim....imam ciste racune....znaci, kvalitet mi je uvek na prvom mestu....a za mnoge brakove se to ne moze reci......

Koja to zena ima problema,pri pronalasku muskarca?jedino ona kojoj nesto "fali".A to,da si sa njim dok to zelis,to je prepotentna izjava.Doduse u stilu forumasa,ali ne zvuci lepo,kada to dama izgovori.Osim toga..."cisti racuni"...hm..jos jedan biser iz tastature jedne dame.A kojim brakovima govoris..o onima gde su racuni ok? I to je biser.
Mogla bi razmisliti o promeni Imena..sta kazes na to..da se zoves ubuduce "Biserka"?

Back