Pepeo
Ističe se
- Poruka
- 2.894
Ајд да видимо колико смо ''стари''.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće ti žao što si postavio ovu anketu...Pepeo:Ајд да видимо колико смо ''стари''.......
Karlito Brigante:Biće ti žao što si postavio ovu anketu...Ako si hteo da pitaš forumašice koliko imaju godina mogao si na nekom drugom podforumu. 8-)
Registra.:Jedino što ću da priznam je da mi je sutra rodjendan. Ostalo ne priznajem.
Neće ti nijedna odgovoriti.I većina nije na ovom forumu zato što voli politiku.Eto,sad znaš sve. 8-)Pepeo:Па хтео сам, ал ме мрзело да идем на ''љис'',
а и више волим жене које се разумеју у политику.... :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karlito Brigante:Neće ti nijedna odgovoriti.I većina nije na ovom forumu zato što voli politiku.Eto,sad znaš sve. 8-)
A zašto smo na ovom pdf-u ?Karlito Brigante:Neće ti nijedna odgovoriti.I većina nije na ovom forumu zato što voli politiku.Eto,sad znaš sve. 8-)
... него су ту због менеKarlito Brigante:Neće ti nijedna odgovoriti.I većina nije na ovom forumu zato što voli politiku.Eto,sad znaš sve. 8-)
Pepeo:Ма учлани се у неку од горе наведених група,
да знамо колико свећица на торту да ставимо...... :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sevilja:A zašto smo na ovom pdf-u ?![]()
Agree.Opposites atracts! 8-)KoscheiBesmertnii:... него су ту због мене![]()
Tražim pojašnjenje!Шон:zato sho ima slatkih cica![]()
Registra.:Jedino što ću da priznam je da mi je sutra rodjendan. Ostalo ne priznajem.
Može, može....samo ti treba odgovarajuća publikaRegistra.:Svaka pametna žena do četrdesete ima 29.![]()
Posle već ne može toliko da se laže, pretpostavljam
![]()
Karlito Brigante:Neće ti nijedna odgovoriti.I većina nije na ovom forumu zato što voli politiku.Eto,sad znaš sve. 8-)
otkacena slavonka:pa nije valjda...sta sada to znaci..da moram do ponoci da odsjedim ovdje.. :wink:
A znači to si ti govorio u svoje ime.Шон:chicha i micha ... nije isto kao cica i maca...![]()
ОК, од поноћи је прекид ватре! јЕЛ` САД У РЕДУ?Registra.:Jeste, ozbiljno.![]()
I oni kreteni našli na moj rodjendan da se svete Amerima.![]()
medved_bg:Može, može....samo ti treba odgovarajuća publika
A ti i nesha zajedno slavite?
Hoću da me ujutru sačeka objedinjena tema "oproštaj od politike 4. i 5. (?) deo"