Godine su ucinile svoje

Sta je to sto vam nedostaje kod vaseg partnera posle 5-10-15god.braka?Sta se to kod njega-nje najvise promenilo?Zasto nije vise tako romantican i zanimljiv kao nekada?
Zasto me vise u prolazu ne stipne za guzu ili krisom odvuce u cose samo da bih me na brzinu poljubio:dash:.......................Sta se to desilo,nije to vise ona osoba:sad2:........jednostavno sta vam sad smeta:besna: kod partnera i sta biste menjali( kod istog naravno).

Pa stipni ti onda njega za dupe u prolazu, odvuci ga u cose da bi ga poljubila na brzinu...Ja to s talno radim doduse ljubavnicima, al musko je musko...:zper:

Godine su ucinile svoje...
Sami smo u kuci posle mozda tri ili cetiri meseca, on gleda Francusku i Urugvaj a ja razmisljam da bi bas bilo lepo da nisam lenja koliko jesam pa da sad obrisem podove i osvezim vreo stan. :)
Doduse kod njega su godine ucinile svoje a ja sam oduvek i bila ovakav neromantican i tup zvekan.

Ma smorila sma se draga..od svega sto me odjednom snaslo, nervozna sma do besvesti...a malo sam i sa ovom trudnocom u frci, i jos me pice hormoni...sve mi smeta, te hladno, te kisa, te vrucina, te sam sama, te me neko iznrevirao, te me mrzi da kuvam rucak, te nemam skuvano pa mi krivo zbog toga. a moj dragi nesto nema razumevanja za moje promene raspolozenja...mada iskreno nemam ni ja za samu sebe, ja inace sebi ne dozvoljama takve ispade,,,use i u svoje kljuse..a sad se osecam tako bespomocno..posto bukvalno u svemu zavsim od drugih, prvi put u zivotu..i ne znam sta me snaslo...ma uzas....

hvala ti..:zag::heart:
To je normalno... dešavaju ti se nove stvari u životu... menja ti se život... pokušaj da razmisliš realno, kad nisi tužna i nezadovoljna... videćeš da nije sve tako crno... i zovi drugarice, prijatelje, razgovarajte... uvek je lakše uz priču... evo meni da nije foruma, ja bi pukla... ;)
Budi optimista... imaćeš bebu... :heart:

I ne ustručavaj se da nam se izjadaš ovde... pa mi smo uvek tu...:zag:
.
Otkrila sam skoro jedan lep hobi, kupim puzzle od 1000 ili 1500 delova, mahom odaberem neku umetnicku sliku i krenem da slazem, mnogo kreativna stvar iako zvuci glupavo...trenutno slazem Sikstinsku kapelu, lepo uzmem karton i lepim ih, nakon toga odnesem na uramljivanje i imam umetnicko delo sklopljenom mojim sapama:mrgreen:...zaneses se u one delice, trazi fokus...

Što je to dobro... milina božija,.. ja sam ih slagala prošle godine na zimovanju, bila bolesna, pa nisam znala šta sa sobom...
Jel verujete da sam sama ustajala oko 6-7 ujutru da ih slažem... baš sam se bila navukla...

Imam i sada ovde... ali nemam ni vremena, ni želje...(možda bi i mogla, ali onda bi morala zapostaviti Krstu... a to ne dolazi u obzir...:mrgreen:)

Ma smorila sma se draga..od svega sto me odjednom snaslo, nervozna sma do besvesti...a malo sam i sa ovom trudnocom u frci, i jos me pice hormoni...sve mi smeta, te hladno, te kisa, te vrucina, te sam sama, te me neko iznrevirao, te me mrzi da kuvam rucak, te nemam skuvano pa mi krivo zbog toga. a moj dragi nesto nema razumevanja za moje promene raspolozenja...mada iskreno nemam ni ja za samu sebe, ja inace sebi ne dozvoljama takve ispade,,,use i u svoje kljuse..a sad se osecam tako bespomocno..posto bukvalno u svemu zavsim od drugih, prvi put u zivotu..i ne znam sta me snaslo...ma uzas....

hvala ti..:zag::heart:
ma ja sam taka i kad nisam trudna:zcepanje:
slusaj mila devojcice...nista bre nenormalno..sve je pod kontrolom..videces...:heart::zag::cmok2:

Nije mi samo jasno zashto se samo govori o tome kako je zena dosadila mushkarcu posle izvesnog broja godina zajednichkog zivota a niko ne pricha o tome kako je njoj i da li je on njoj dosadio........da ga ona jedva cheka da se on smiluje da je pomazi ili da je j...be.......ma dajte molim vas malo vishe realnosti.

Ovo shto je napisao Torrente Bgd je velikim delom u pravu ali to isto vazi i za zene.

Back