Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Da li nakon 40-te paničite shvatajući da ste prošli vaše zlatne godine života?
Ili ste parole "Godine su samo broj".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, zasto bih ... godine nisu samo broj, ali zivot tece svojim tokom.Da li nakon 40-te paničite shvatajući da ste prošli vaše zlatne godine života?
Nosiš one uske farmerke? Kao helankice?ja se osecam, ponasam i oblacim kao da imam 20 i zabole me koliko pise u krstenici![]()
hahaha, ne bi to bilo loše videtinaravno, imam dobre noge
i uske trenerke takodje
Вала, и мене.i zabole me
Godine su godine, nisu samo broj.Idiotizmi tipa 70 je novih 50, ili 50 je novih 30 su za likove koji su idalje adolescentiDa li nakon 40-te paničite shvatajući da ste prošli vaše zlatne godine života?
Meni dete zabranilo takav luksuz ... kako da se osecam kao da imam 20, kad ona ima 24.ja se osecam, ponasam i oblacim kao da imam 20 i zabole me koliko pise u krstenici![]()
lako je tebi kad nosis sa sobom u bradi rucak za 3 danaja se osecam, ponasam i oblacim kao da imam 20 i zabole me koliko pise u krstenici![]()
Ja nisam video fotku tabamoj mozak ni ne misli o tome jer znam da mi telo moze izdrzati napor 25godisnjaka
jedino kad radi, to je kad mi nek mlada maca zatrazi lk jer ne veruje posle moje golotinje
da nesto tako postoji na ovom svetu
pa moram da improvizujem sa lazima da je nemam kod sebe al eto za 2 meseca cu je naci
lako je tebi kad nosis sa sobom u bradi rucak za 3 dana
a mi moramo da se smucamo svaki dan po kafanama![]()
Krije se. Inkognito.NI ja...
Ja sam mladolik...
Znao sam da nisi normalan, sad si samo potvrdio.naravno, imam dobre noge
i uske trenerke takodje
Upravo htedoh da kukam na prEtisakNe paničim, samo se osećam matoro, zbog silnih bolesti koje sam nakupio Čp
Godine nisu samo broj, to je jasno.Da li nakon 40-te paničite shvatajući da ste prošli vaše zlatne godine života?
I mene zabole šta mi piše naja se osecam, ponasam i oblacim kao da imam 20 i zabole me koliko pise u krstenici![]()