Godine su samo broj

Da li nakon 40-te paničite shvatajući da ste prošli vaše zlatne godine života? :mrgreen:
Ili ste parole "Godine su samo broj".
Ma jok, zasto bih ... godine nisu samo broj, ali zivot tece svojim tokom.
Prihvatam promene kako dolaze.Neke mi se ne svidjaju, neke su mi bas ekstra...ali nema tu nikakvog izbora na kraju
Panicila ili ne...to nista ne menja.

Pa nisu samo broj... Sve su to godine iskustva. Beremo sad plodove strpljenja, loših stvari, dobrih stvari, sve se skupilo, sve nas je učinilo strpljivijima, mudrijima... osim toga, više ti nisu važne neke stvari kao pre. Ja lično osećam sve veću i veću slobodu :)

Jer je sve više toga definisano, sve bolje znam šta neću, i ... sve je manje briga za budućnost, gledam da uzmem od života i prilika koliko mogu :heart:, a da opet to budem ja, ona istinska ja koja je zadovoljna svim tim..

...jedini reper , ali validan, da se vrijedno zivjeti je koliko tj. koliko zenski princip kola u tvojim krvotocima...tjelesna tanjevina osiromasuje duhovnu tj. neda joj razmaha...osjetis na ulici pored raznih pultova talas kad prodje to bogatstvo kroz oci drugim prijemnicima...jos kad usopijes bilo kako da ostvaris verbalu e, to je lijepo sve pocelo i zaboravis zasto si tu ili redove i nekakve obavezne primitivizme...poslije 40...znas sta trebas ali moras to trebanje i docekivati kao i pratiti...i tako tim redom...sa 40. si u dvorani zivota i ostvaruj za sta si na ovom dijelu Kosmosa i za_Kosmosa...

moj mozak ni ne misli o tome jer znam da mi telo moze izdrzati napor 25godisnjaka
jedino kad radi, to je kad mi nek mlada maca zatrazi lk jer ne veruje posle moje golotinje
da nesto tako postoji na ovom svetu :zaljubljena:

pa moram da improvizujem sa lazima da je nemam kod sebe al eto za 2 meseca cu je naci :rotf:

ja se osecam, ponasam i oblacim kao da imam 20 i zabole me koliko pise u krstenici :D
lako je tebi kad nosis sa sobom u bradi rucak za 3 dana
a mi moramo da se smucamo svaki dan po kafanama :sad2:

moj mozak ni ne misli o tome jer znam da mi telo moze izdrzati napor 25godisnjaka
jedino kad radi, to je kad mi nek mlada maca zatrazi lk jer ne veruje posle moje golotinje
da nesto tako postoji na ovom svetu :zaljubljena:

pa moram da improvizujem sa lazima da je nemam kod sebe al eto za 2 meseca cu je naci :rotf:

lako je tebi kad nosis sa sobom u bradi rucak za 3 dana
a mi moramo da se smucamo svaki dan po kafanama :sad2:
Ja nisam video fotku taba

Back