- Poruka
- 21.194
i sad ispade sramota sto izgledamo mladje jer delujemo nezrelo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze se djelovati mladje bez da se djeluje nezreloi sad ispade sramota sto izgledamo mladje jer delujemo nezrelo?
..pa i da i ne...ne bih uporedjivala lepu jeftinu i ruznu skuplju garderobu...hajde da pogledamo lepu jeftinu i lepu skuplju robu...glasam za drugu varijantu...bolje manje stvari ali od kvalitetnih tkanina nego gomila losih koje se lako habaju...tvrdim da je jeftinije kupovati bolju robu...![]()
Sta je primereno za koje godine? Ok, znam pricu u cemu se osecas dobro, sta tebi odgovara...ali to nije dovoljno. Zanima me vase misljenje... ja imam 23 i do sad mi je bilo svejedno sta nosim dok mi nisu rekli da moj stil nije bas najbolji izbor i da nisam vise dete![]()
Sta je primereno za koje godine? Ok, znam pricu u cemu se osecas dobro, sta tebi odgovara...ali to nije dovoljno. Zanima me vase misljenje... ja imam 23 i do sad mi je bilo svejedno sta nosim dok mi nisu rekli da moj stil nije bas najbolji izbor i da nisam vise dete![]()
Sledeci put samo reci: Kad mi ti budes kupovao/la odecu onda mozes da mi kazes sta cu obuci. Imas 23 godine i trebalo bi da znas da neces dobro proci u zivotu ako dozvolis da ti se drugi mesaju u pos'o. Prvo bi da ti promene majicu, pa frizuru... i tako dok ne zaboravis ko si zapravo.Sta je primereno za koje godine? Ok, znam pricu u cemu se osecas dobro, sta tebi odgovara...ali to nije dovoljno. Zanima me vase misljenje... ja imam 23 i do sad mi je bilo svejedno sta nosim dok mi nisu rekli da moj stil nije bas najbolji izbor i da nisam vise dete![]()
Hvala na savetima. U pitanju su moji bliski prijatelji inace ne bih obracala paznju. Dakle... pitam ja juce mog dragog druga Vladu kako bi ja to trebalo da se oblacim, pa mi objasni kao nesto kao klasicna sexy elegancija pr.bela kosulja i kratka suknjica i cizmamice za dnevnu varijantu. Dao mi je jos par primera tako da bude naizgled primereno, a u stvari provokativno. Da pokazem da sam zensko kako rece. Malo sam se ubacila u celu tu pricu pa sam pitala i majku, kad vec pitam tako bzvz sve redom, a ona mi pokaze na tv-eno onako. Neka riba nosi tesne farmerice, belu majcu na bratele, sirok pojas i visoke stikle. Meni je prvo proslo kroz glavu onako cu ja da se oblacim kad porastembice da sam infantilna...