Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 32.999
...
Jedna futuristicka autorska tema...
DOBRO DOŠLI U 2027.!
Godina je EXPOstična...
Recite mi kako zivite u ovoj obecanoj godini?
Ja cu evo poci od sebe...
Dok tu negde na 50m iznad Beogradjanke sedim u letecem taksiju...kojeg vozi @Jugoslav Čvarak ...slusam kako psuje @dulesrbenda -u jer mu je sa konkurentskim letecim taksijem uleteo ispred njega i onda zamakao za oblake...
Kazem mu da se ne nervira...samo da preletimo Savu i eto nas u Surčinu na EXPO izlozbi...
A tamo...
Da ne verujete...
Pola Sveta doslo...a drugo pola ceka ispred...na Ledinama...

Predsednik se strpljivo slika sa svima...
"Esam ti rek'o...kaze mi taksista tj Jugoslav...
"Koja je to ljudina...(Predsednik), jel rekao da ce biti Expo i leteci taksiji i evo...i ja sam na subvencije uzeo ovo makinu, ide kao zmaj...doduse juce su mi otisla zakrlica...pa sam udario u Genex...ali zivo se hvala Bogu...
I zaista...
20 000 letecih taksija zuji iznad prestonice...
Konacno smo nebeski narod
Pitam Jugoslava "Kol'ko sam duzan majstore?"
On sa osmehom od ovu do uva kaze..."Nista buraz...kuca casti
"
Prilazim EXPO-u i ne verujem ocima...
- Na Americkom stadnu show...Trump i Bajden obaraju ruke...masa navija...
- Na Ruskom standu Putin pokazuje najnoviju bombu...koja moze da unisti galaksiju
- Na kineskom standu Xsi vice "tLi za sto, tLi za sto! "...
- Iz Budimpeste brzim vozom za 3 sekunde stiže Orban...
- Na Francuskom standu Makron zaljubljeno gleda svoju sad vec jos stariju baba-zenu...
Odjednom...u centar EXPO-a...sa nebesa se spustaju Vulin i Orlic...
Vulin u diskretnoj uniformi Astronauta...
Beograd nikad razvijeniji...ne da je u medjuvremenu napravljena dugo cekana kanalizacija....vec je ona leteca...go.vna lete na sve strane...ali organizovano u red...dvoje po dvoje...
Metro iako vec sagradjen je vec pase...jer ko ce sad da se voza podzemljem kad moze da ga taksiraju po nebu...Jugoslav i Dule...
Srbija...nikad jaca...u fudbalu takodje
Piksi je u poslednjih 3 godine na 25 utakmica odigrao 24 neresenih, jedna je prekinuta zbog nevremena...
Zeljko Mitrovic je preselio na Mesec...gde vec od ranije ima plac...
A Jovana Jeremic...
Proglasena za Miss Univerzuma...postala je seks simbol galaksije...zbog nje su vodjeni i kraci intergalakticki ratovi...
Jos 2025. je ostavila pekara...i zaljubila se i mesara...zivot ide dalje...
(Nastavice se...)
...
Jedna futuristicka autorska tema...
DOBRO DOŠLI U 2027.!
Godina je EXPOstična...
Recite mi kako zivite u ovoj obecanoj godini?
Ja cu evo poci od sebe...
Dok tu negde na 50m iznad Beogradjanke sedim u letecem taksiju...kojeg vozi @Jugoslav Čvarak ...slusam kako psuje @dulesrbenda -u jer mu je sa konkurentskim letecim taksijem uleteo ispred njega i onda zamakao za oblake...
Kazem mu da se ne nervira...samo da preletimo Savu i eto nas u Surčinu na EXPO izlozbi...

A tamo...

Da ne verujete...
Pola Sveta doslo...a drugo pola ceka ispred...na Ledinama...

Predsednik se strpljivo slika sa svima...
"Esam ti rek'o...kaze mi taksista tj Jugoslav...
"Koja je to ljudina...(Predsednik), jel rekao da ce biti Expo i leteci taksiji i evo...i ja sam na subvencije uzeo ovo makinu, ide kao zmaj...doduse juce su mi otisla zakrlica...pa sam udario u Genex...ali zivo se hvala Bogu...
I zaista...
20 000 letecih taksija zuji iznad prestonice...
Konacno smo nebeski narod

Pitam Jugoslava "Kol'ko sam duzan majstore?"
On sa osmehom od ovu do uva kaze..."Nista buraz...kuca casti

Prilazim EXPO-u i ne verujem ocima...
- Na Americkom stadnu show...Trump i Bajden obaraju ruke...masa navija...
- Na Ruskom standu Putin pokazuje najnoviju bombu...koja moze da unisti galaksiju

- Na kineskom standu Xsi vice "tLi za sto, tLi za sto! "...
- Iz Budimpeste brzim vozom za 3 sekunde stiže Orban...
- Na Francuskom standu Makron zaljubljeno gleda svoju sad vec jos stariju baba-zenu...
Odjednom...u centar EXPO-a...sa nebesa se spustaju Vulin i Orlic...
Vulin u diskretnoj uniformi Astronauta...
Beograd nikad razvijeniji...ne da je u medjuvremenu napravljena dugo cekana kanalizacija....vec je ona leteca...go.vna lete na sve strane...ali organizovano u red...dvoje po dvoje...
Metro iako vec sagradjen je vec pase...jer ko ce sad da se voza podzemljem kad moze da ga taksiraju po nebu...Jugoslav i Dule...
Srbija...nikad jaca...u fudbalu takodje
Piksi je u poslednjih 3 godine na 25 utakmica odigrao 24 neresenih, jedna je prekinuta zbog nevremena...
Zeljko Mitrovic je preselio na Mesec...gde vec od ranije ima plac...
A Jovana Jeremic...
Proglasena za Miss Univerzuma...postala je seks simbol galaksije...zbog nje su vodjeni i kraci intergalakticki ratovi...
Jos 2025. je ostavila pekara...i zaljubila se i mesara...zivot ide dalje...
(Nastavice se...)
...