avesic
Domaćin
- Poruka
- 3.003
šta mislite o tome kada se dvoje ljudi vole ?????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim kako bi ti mogla da znas da neko nepoznat GO glanca cipele nakon kresa i skace preko svoje "savijace" - nismo ni pomislili da ih poznajesavesic:i da .... ja uopšte ne znam te ljude
Julian_Duranona:Ebote avesicka, ja sam imao nameru da te kresnem... Sad se plasim. Mo's misliti: prvo bi mi se javno zahvaljivala po forumu, pa bi me onda opisivala kako izgledam, koliki mi je i tako to... Uzas! Vise nikoga ne bih uspeo da prevarim...
kako nisi?nije se skidao zbog glancanja valjda? covek je jednostavno izveo performans samo za tvoje oci, a ti sad tu kukas. ja bih u tom slucaju cmizdrila samo sto ne moze cesce da bude paranormalno. znasavesic:pa ,,,,,,,strujo oblik paranoje ali umešanost paranormalnog ---- ĆUTI BRE tamo ,, kad predješ neki broj poruka smatraš se nepogrešivim ,,,,, pa nisam ja kriva ako neko PARADIRA bez gaća
Struja:naravno da je ok. ako ti je muka navuci mu bokserice sama i kazi da ti se vrti kad se klati.tako nesto.
Gazdarica:Dobro i sta ja sada da radim, kad si ti obrisala uvodni post?