Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bila sam i sa jednima i sa drugima, to su moji prjatelji i prijateljice. Nista, normalno. Zivi ljudi. A ti? Temptations?![]()
da li ste nekad upali u gaj gnezdo i kako ste reagovali ?
zene isto samo lezbo gnezdo ...
A jel mogu tipovi u lezbo gnezdo... Onda bi odgovor opet bio da nisam, ali bih bio mnogo tolerantniji...
Izvini, ali ti kao da si sa Bwatislavom pila kafu.Izgleda da bolujete od istog virusa?![]()
Ne znam coveka. Koji je virus u pitanju?
Jednom van zemlje, greskom..
Greska, greska, sve je bilo greska, greska smo duso bili ja i ti. T su stihovi jedne novokomponovane pesme, a ja cu ti reci, nista nije slucajno. Mozda u tebi tinja neka opasna lezbejka ili gej.![]()
Ne znam coveka. Koji je virus u pitanju?
Greska, greska, sve je bilo greska, greska smo duso bili ja i ti. T su stihovi jedne novokomponovane pesme, a ja cu ti reci, nista nije slucajno. Mozda u tebi tinja neka opasna lezbejka ili gej.![]()
gnezdo-mislis, gejevi na okupu?da li ste nekad upali u gaj gnezdo i kako ste reagovali ?
Nikad... A, kako bih reagovao... Pa, samo da kazem, da nisam toliko tolerantan...