ja sam od onih koji vole dozu kica u domu u kome zive..bez njega mi je sve hladno..ne kazem da nisu lepi ali ja ne volim stanove opremljene u staklu,mesingu i totalnom minimalizmu,bez prostirki i sa po nekom uvenulom granom u japanskom stilu..pa jos kada uvale i feng šui.. Volim kada je dom u kome zivis topao,primeren i udoban i kada se cim udjes na vrata oseti zivot koji se u takvom domu odvija.Volim slike po zidovima, fine tepihe,tifani lampe obozavam,svilene zavese,”stotinu” dragih sitnica i ukrasa,slike dragih osoba,staklene figurice zivotinja,sasusene bukete ruza i lekovitog bilja,pacvork prekrivac preko velikog kreveta,sarene i kockaste kuhinjske krpe,korpa sa vunicom i iglama,saksije sa cvecem,gomilu jastuka po krevetima,kniga na podu u spavacoj,na brzinu izuvene cipele u predsoblju zbog zvonjave telefona,kristalna cinijica sa bajaderama,tv,mini linija i muzika koja svira non stop,ustirkane sustikle i miljea,ukrasne svece,ikona Sv.Djorjda,rasparene case za vodu u kuhinji,daska za seckanje,magnetici po frizideru,velike staklene vaze za cvece,muskatle na terasi,serpica sa jelom na sporetu,flasa do pola popijenog vina zatvorena pampurom,veliki glineni cup sa gomilom cveca od svile,polica sa dragim i usko strucnim knjigama, jedna mala lutka,plisani meda i plavi zeka sa velikimm usima,kutak za rad i kompjuter,otirac ispred vrata sa cveticima,suvi cvetovi lavande i jos toga sto cini da se osecamo udobno u svom “gnezdu”