GMO hrana dobijena elektromagnetnim talasima

Schrodinger

Domaćin
Poruka
4.841
Šta mislite da li se i ovaj metod intenzivno primenjuje
- Раније се веровало да је носилац генетске информације ДНК (дезоксирибонуклеинска киселина), чији молекули садрже генетски код, каже др Ђијанг. – Достигнућа савремене физике омогућила су ми да претпоставим да је ДНК само „касета” са записом информација, а биоелектромагнетни сигнали су њен материјални носилац. Другим речима, електромагнетно поље и ДНК је укупан генетски материјал који постоји у два облика: пасивном - ДНК и активном - ЕМ пољу. Први чува генетски код који обезбеђује стабилност организма. Други је у стању да то промени. Да бисте то урадили, довољно је деловати са биоелектромагнетним сигналима који истовремено садрже енергију и информације. По својој природи, такви сигнали су покретни фотони, имајући, према квантној теорији, корпускуларно-таласна својства. Својства таласа одређују потребу да се истражи највећи фреквентни део спектра, који има широк пропусни опсег. Ово вам омогућава да добијете велику количину информација, уз висок квалитет преноса. Дакле, биоелектромагнетно поље као материјални носилац енергије и информација постоји у средњем делу електромагнетног спектра. http://galactic.org.ua/pr-nep/Fiz-b3.htm
Теорија је теорија, али ништа мање важно је да је Ђијанг Канженг креирао инсталацију која „чита“ информације из ДНК једног живог објекта и шаље их другом живом објекту. У једном од експеримената деловао је електромагнетним пољем диње на проклијало семе краставца. Узгајано зеље имало је укус донора - диње, а биохемијска анализа је показала да је у ДНК дошло до одговарајућих промена које су се преносиле са генерације на генерацију. У другом експерименту, клице сунцокрета су третиране ЕМ пољем кикирикија. Након тога, облик семена се променио, а на њих се делимично пренео и укус кикирикија.
Године 1974. др Канженг се пријавио за откриће биомикроталасне комуникације, али она није регистрована јер је „противуречила” тадашњим научним смерницама.
Др Јианг предузима следећи важан корак: од биљака до животиња. У исто време, техника остаје иста: „читање” информација са молекула ДНК представника једне врсте и њен утицај на ембрионе друге. За почетак, Канженг је третирао 500 кокошјих јаја биоелектромагнетним пољем патке. Излегло се 480 пилића, који су имали следеће промене:
- 25 одсто је имало опне на шапама;
- 80 је имало равни облик главе патке;
- у 90. - локација очију се променила.
И током једног од наредних експеримената, он је био-ЕМ пољем озрачио козу са великим закривљеним роговима ... трудног зеца. Резултат је био запањујући: бебе зечева које су рођене развиле су велике, кукасте зубе
!
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.