Gmail dobija novu funkciju: Da li ćete da je koristite?

Smarti

Sportski komentator
Moderator
Poruka
37.125
Funkcija Smart replies (pametni odgovori) postoji za Gmail od 2017. godine, a sada stiže i za Gemini.

1727709659629.png

Novi pametni odgovori koje generiše Google Gemini uzimaju u obzir ceo sadržaj poruke mejla, da bi što bolje uhvatili kontekst.

Iako ćete možda morati da ih malo uredite ako želite da budu što bliže nečemu što biste napisali, oni su detaljniji nego ranije.

Kada dobijete ovu funkciju, videćete nekoliko opcija odgovora na dnu ekrana u aplikaciji Gmail, i dovoljno je da zadržite kursor iznad svakog od njih da biste dobili detaljan pregled.

Nakon toga, samo odaberite onaj za koji mislite da daje najbolji odgovor.

Dobićete pristup ovoj funkciji ako imate dodatak Gemini Business, Enterprise, Education ili Education Premium ili ako imate pretplatu na Google One AI Premium.

https://www.b92.net/tehnopolis/aktu...novu-funkciju-da-li-cete-da-je-koristite/vest

................

Ja lično koristim te smart replies dosta puta, a vi ?

Jesam , dobio sam dva posla neverovatna na nebulozne CV , izgleda bolje znam da pisem nebulozne CV nego dobre..
Jedan je bio za SONY veletrgovinu posto SONY ne drzi maloprodaje u vecini zemalja...ali sam zaboravio sta je bio trik na koji sam to prosao...

A drugi je bio u eutelnet ili tako nesto firma se zvala...napisao sam samo dve recenice, a to je da u razgovoru sa ljudima imam puno strpljenja i da niko ne moze da me izbaci iz takta ma koliko bezobrazan i zahtevan bio...i da hocu minimalno 17000 dinara platu..
I poslao mail..

A ovako kad se nadjemo uzivo gazda , vlasnik ili neki visoki sef, tu ocas posla dogovorim dobijanje posla...Jer imam potpuno drugaciju logiku od ljudi sa ovih prostora, i onda dogovaram tako da covek vidi da znam sta dajem njemu i koliko to vredi i sta ce da se razvija dok sam ja tamo i ako je to blizu ciljeva firme, a svake normalne nekorumpirane firme jeste, cak i kad je tupava, a da ne govorim za neku koja tacno zna sta treba da bude prodorna firma na trzistu sa kvalitetnim radnim rimom....onda nemam problema....

Tako da me ubija HR, klinkica od 19 godina ne moze cak i kad ima dobro srocena pitanja da me inspirise da joj dam odgovor....vise puta se desilo...postavi ti pitanje, da li se dobro snalazite da od prirucnih materijala pravite alate ili nedostajuce elemente da bi otklonili kvar...
A ja imao tri posla pre toga gde sam zonglirao mesecima sa stipsarama koji nece da nabave osnovno , ne lux....i na takvo pitanje jos mislim da je bila ikea...trazili elektrotehnicara za odrzavanje celog objekta...ili vodju za odrzavanje svega...tacno se secam da joj nisam ni odgovorio , ili rekao znam sta ti mislis da je ovo nemacka, pa srbija je , tu skoro nikad nemas ono sto treba da bi popravio stvar, nego ili predvidjas kvarove ili resenja za kvarove...ili si ovca od radnika pa te zabole uvo samo ces napisati zahtev i cekati da stigne sa aliexpresa za 15 dana i zabole te tuki za resenje problema..

Tako da nekad zbog pitanja koje je pitanje da li mozete da budete havarijski inzenjer, sto ja mogu , ali nije tako postavljeno , neces ni da das odgovor jer ti se zgadi da radis vise sa ljudima koji su visi u hijararhiji a blage veze nemaju ni o odgovornosti , poslu a ni obraz nemaju...

To vidim ne smeta nikom u Srbiji ovih dana...

Back