sms zezancije)
Postovana dobitnice dobili ste nagradu 7 dana kupanja u mulju i kitu pokraj bulju. Nagrada ce da vam stigne kad se meni kita digne. (javite se)
(Urbane legende)
U Bosni blizu Doboja, na jednoj raskrsnici sa kruznim tokom saobracaja, ispod znaka (za kruzni tok saobracaja) stoji ogranicenje:
- MAKSIMUM 10 MINUTA.
Urbane legende)
Na novosadskom PAN-radiju uvece 1. januara voditelj cestita koleginici voditeljki novu godinu sa recima:
- Ja te volim, ja te obozavam, ja bih s tobom da se razmnozavam.
Urbane legende)
Covek je vilama ubo sinovu zenu. Sudija ispituje snaju:
- Dakle, sta se tada desilo?
- Tada me je on opizdio vilama.
- Gospodjo, nadjite neki pristojniji izraz, ovo ne moze da udje u zapisnik.
- Sta ja znam, mi nemamo drugi naziv za vile.
U Bahreinu doktor muskog pola po zakonu moze pregledati zenske genitalije, ali mu je zabranjeno da tokom pregleda gleda direktno u njih. Samo moze gledati odraz u ogledalu. (Da li drugacije izgledaju kad je u pitanju odraz?)
sms zezancije)
1.Nikad ne ides kod frizera
2. Stalno visis sa dve budale
3. Prvi komsija ti je cmar
4. Najbolja prijateljica ti je p**ka!
Postovana dobitnice dobili ste nagradu 7 dana kupanja u mulju i kitu pokraj bulju. Nagrada ce da vam stigne kad se meni kita digne. (javite se)
(Urbane legende)
U Bosni blizu Doboja, na jednoj raskrsnici sa kruznim tokom saobracaja, ispod znaka (za kruzni tok saobracaja) stoji ogranicenje:
- MAKSIMUM 10 MINUTA.
Urbane legende)
Na novosadskom PAN-radiju uvece 1. januara voditelj cestita koleginici voditeljki novu godinu sa recima:
- Ja te volim, ja te obozavam, ja bih s tobom da se razmnozavam.
Urbane legende)
Covek je vilama ubo sinovu zenu. Sudija ispituje snaju:
- Dakle, sta se tada desilo?
- Tada me je on opizdio vilama.
- Gospodjo, nadjite neki pristojniji izraz, ovo ne moze da udje u zapisnik.
- Sta ja znam, mi nemamo drugi naziv za vile.
U Bahreinu doktor muskog pola po zakonu moze pregledati zenske genitalije, ali mu je zabranjeno da tokom pregleda gleda direktno u njih. Samo moze gledati odraz u ogledalu. (Da li drugacije izgledaju kad je u pitanju odraz?)
sms zezancije)
1.Nikad ne ides kod frizera
2. Stalno visis sa dve budale
3. Prvi komsija ti je cmar
4. Najbolja prijateljica ti je p**ka!