Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne plaču na sahranama?....baš me zanima u kojim sitooacijama si ti cenio njihov eq......

takoe... sposobnost logičkog zakljoočivanja i apstraktnog mišljenja.... kant je logiku smatrao samo polazištem ...a kroonu...razmišljanjem......
kako da objasnim kojici.... sposobnost snalaženja u nepoznatim okolnostima je int. ...zatim, sposobnost učenja iz iskoostva je inteligencija.. a iskoostvo je širok pojam.....samo mozak koji ima znanje može da obrađooje informacije.. prosto...da bi mogao mozak da radi mora da ima hranu.....to su informacije koje obrađooje......i tek tada su znanje.....tako da su pametni ljoodi pooni znanja i raznoraznih veština....kome sve to zajedno ne polazi za rookom ...taj je jednostavno.. gloop...

Симпатична изрека.Ма осећа се то у ваздуху чим тај други одлучи да своје мисли подели са другима...
Знаш ону изреку - боље ћутати и остати глуп, него проговорити и отклонити сваку сумњу...![]()

Па јел то онда глупост или није. Сама за себе, није глупост... глупост је само зато што не наилази на разумевање, јер није изговорена на правом месту...Glupost je kad izgovoris pravu stvar na pogresnom mestu ili obrnuto,
pogresnu stvar na pravom mestu![]()
Nemogucnost odrasle i psihicki zdrave osobe da razume ili upamti prosecno komplikovane cinjenice, razumljive vecini takvih osoba i iz njih izvede logicne zakljucke, kao i da ih artikulise i interpretira na dovoljno jasan nacin
hm...nadam se da moja definicija ne zvuci glupo
ne plaču na sahranama?....baš me zanima u kojim sitooacijama si ti cenio njihov eq......
takoe... sposobnost logičkog zakljoočivanja i apstraktnog mišljenja.... kant je logiku smatrao samo polazištem ...a kroonu...razmišljanjem......
kako da objasnim kojici.... sposobnost snalaženja u nepoznatim okolnostima je int. ...zatim, sposobnost učenja iz iskoostva je inteligencija.. a iskoostvo je širok pojam.....samo mozak koji ima znanje može da obrađooje informacije.. prosto...da bi mogao mozak da radi mora da ima hranu.....to su informacije koje obrađooje......i tek tada su znanje.....tako da su pametni ljoodi pooni znanja i raznoraznih veština....kome sve to zajedno ne polazi za rookom ...taj je jednostavno.. gloop...
Само да проверим да ли сам добро схватила виц...Kada sam bio klinac procitao sam u Alan Fordu, gomilu skrivenih mudrosti >
Kaze Bob Rock: "...bolje ispasti glup, nego ispasti iz voza..." => iako naizgled glupa recenica koja se stalno ponavljala uopste nije, dakle, moze da se bude glup, ali ako si u Vozu i držiš se "kolektivnog" stići ćeš sa njima na odredište. To je izgleda Mudrost Glupih.![]()
Само да проверим да ли сам добро схватила виц...
''Боље је утопити се у масу него ризиковати да будеш несхваћен/глуп.''
sam ubedjen da je svaki covek glup u nekom segmenu zivota
Inteligencija, sama po sebi uvek se odnosi na neki segment zivota, ja zaista ne verujem da ona moze da se projektuje uspesno na sve oblasti zivota.
ili po bosanskom ... "gde Turci tu i glupi Mujo" ... štiti te kolektiv, gledaju te kao Glupaka, ali si njihova stvar...... Bob Rock je to govorio na Zapadnjacki...
![]()

Ово ''в'' напиши велико, ако Мистику персираш.Kaze se..Gde svi Turci tu i mali Mujo...e sad ,odakle vam ideja da je mali Mujo glup...![]()

A, jel' mali Mujo Bosanac?Kaze se..Gde svi Turci tu i mali Mujo...e sad ,odakle vam ideja da je mali Mujo glup...![]()

Kaze se..Gde svi Turci tu i mali Mujo...e sad ,odakle vam ideja da je mali Mujo glup...![]()
Да... лепо рече Борац... свет се дели на глупе и паметне, моћне и немоћне...
Те су тако моћни у прилици да одређују шта је глупо а шта паметно.
Ипак је мудар тај Муја. Боље за турцима него ''оде глава''.
Баш га брига што неко мисли да је глуп. Докле год му је глава на раменима, мисли су само његове. Ко му шта може...
Јеси ли размишљао некада, колико си сам забраздио за Турцима.![]()

A, jel' mali Mujo Bosanac?![]()

tako sto mislis da nesto znas, a u stvari nemas pojma... i samouvereno pravis misaone konstrukcije od svog neznanja.Како се то мисли изван граница сопственог знања...![]()
Brazdio, brazdio ... kroz generacije .... ,a prvi turci mom PraĐedu rekoše: "... more PraĐede Mystic ne ori drumova ..."![]()
Odkud ti to? Emocionalno intiligentni ljudi imaju dublji nacin razmisljanja i manje placu, ili ne placu.
Videcu voljenu osobu u sledecem zivotu- tako razmislju EQ++ osobe.
Ne mora da znaci ukoliko ima recimo jako nisku socijalnu inteligenciju, mada mislim da se te dve prozimaju. Ali bez emocijalne inteligencije ne moze da se bude kompletan i zdrav covek, pa i stabilan. Ako mislis (ne kazem da mislis, da ne bude da izvlacim iz koteksta) da je stabilan covek onaj koji je uvek i svuda u stanju da iskotrolise i usmeri svoju emociju, gresis. To je vise indikator slabosti nego jacine.Takvi brzo odu u zavisnost ili neku bolest.