- Poruka
- 990
Ukratko: volim duge odgovore (i kratke suknje). Pitanje: ako zenu pitas nesto, a ona ti odgovori iskreno, recimo:
- Jel ti se svidjelo kako sam ti prisao?
Pa, dobro je...
- Dobro, ili vrlo dobro?
Pa... dovoljno dobro.
- Sto, da nije neko prisao modza "odlicno"?
Da, jedan pre godinu dana.
- Pre godinu dana sam ti ja je*o mamu, pa me ipak ne pamti tolko... pih
Sta je sta se ljutis, samo sam iskrena, da ti nebi da te lazem?
dal to znaci da bi ti ta zena to rekla i sama, kad je ti nebi pitao bas to. Dal to sto neko prica kad ga pitas nesto sto NIKAD nebi rekao SAM, vec samo kao "odgovor na pitanje" (ne SAM vec NATJERAN PITANJEM/ toboz), znaci da taj neko normalan po pitanju "odgovaranja". Konacno: dal to sto neko kaze neprijatnu stvar kad je pitan, a nebi reko ovako iz cista mira (ne iz lenosti, vec iz 'kulture') znaci da se ta osoba sa onim izgovorom "nebi reko/la da me nisi pitao/la" samo prikriva svoju zelju da sam/a to kaze, ili (na primer) svoju zelju da ponizi druge?
Ako je iko shvatio sta sam pitao, svaka mu cast
- Jel ti se svidjelo kako sam ti prisao?
Pa, dobro je...
- Dobro, ili vrlo dobro?
Pa... dovoljno dobro.
- Sto, da nije neko prisao modza "odlicno"?
Da, jedan pre godinu dana.
- Pre godinu dana sam ti ja je*o mamu, pa me ipak ne pamti tolko... pih
Sta je sta se ljutis, samo sam iskrena, da ti nebi da te lazem?
dal to znaci da bi ti ta zena to rekla i sama, kad je ti nebi pitao bas to. Dal to sto neko prica kad ga pitas nesto sto NIKAD nebi rekao SAM, vec samo kao "odgovor na pitanje" (ne SAM vec NATJERAN PITANJEM/ toboz), znaci da taj neko normalan po pitanju "odgovaranja". Konacno: dal to sto neko kaze neprijatnu stvar kad je pitan, a nebi reko ovako iz cista mira (ne iz lenosti, vec iz 'kulture') znaci da se ta osoba sa onim izgovorom "nebi reko/la da me nisi pitao/la" samo prikriva svoju zelju da sam/a to kaze, ili (na primer) svoju zelju da ponizi druge?
Ako je iko shvatio sta sam pitao, svaka mu cast