glupo

gost 94137

zmajka
Poruka
43.846
inspirisala me ona tema o propuštenim prilikama.. realno, ako propustimo priliku za sex, verovatno smo imali neki razlog i verovatno je bio glup razlog, jer zašto bi inače neko propuštao priliku za sex..
pa eto, koji je najgluplji razlog zbog kojeg ste propustili neki sex?

inspirisala me ona tema o propuštenim prilikama.. realno, ako propustimo priliku za sex, verovatno smo imali neki razlog i verovatno je bio glup razlog, jer zašto bi inače neko propuštao priliku za sex..

Pa ili ga odbiju ili je vezana vreca

kao neko namigivao a pravili se da ne vidimo i onda taj prestao da namiguje
možda pre odbila nastavak namigivanja... ali to su retki događaji... pa ima neki razlog

Nijedan ...pazim sa kim imam bilo kakve odnose ,opet i taj sex kako kazete je nesto intimno ,pa ...tema je nekako ...ali ljudi gledaju na seks kao praznjenje ,ne svi ali vecina da

I ovo da dodam ,ljudi se takmice ,broje sa koliko ce partnera/partnerki biti ,"udaraju recku",sto vise to" bolje" kako to stariji narod kaze...sto po meni bi odgovaralo naslovu teme ,,tako da ako ste propustili neku priliku,ne zalite ,budite ponosni na sebe ;)

Poslednja izmena:

Ja nisam nikad propustio priliku, torbao sam svaku koja se namestila To ljudi misle da su propustili prilike, a realno da su i pokusali nesto ne bi dobili

Back