Глупо од "про-европејаваца" да се радују

Слобода

Primećen član
Banovan
Poruka
733
Такозвана "проевропска" коалиција је добила 40%. Мада ће бити немогуће да саставе владу ако Коштуница и Илић не пристану да им се придруже. Палма је рекао никад са ДС. Биће повуцу потегни, и на крају ипак неће Ратко и Радован се наћи у Хагу, а фијаско ДС-а ће бити потпун:).

Такозвана "проевропска" коалиција је добила 40%. Мада ће бити немогуће да саставе владу ако Коштуница и Илић не пристану да им се придруже. Палма је рекао никад са ДС. Биће повуцу потегни, и на крају ипак неће Ратко и Радован се наћи у Хагу, а фијаско ДС-а ће бити потпун:).

Jesu li sve patriote "inteligente" kao ti.Vise bi vam odgovaralo da se u narednih 164 godine organizuju jednom godisnje varedni izbori sve dok SRS nepobedi.Zar neuvidjate da vas Srbija nezeli.Uporedi rezultate proslih izbora sa ovima danas,sve lepo pise:rtfm:

Jesu li sve patriote "inteligente" kao ti.Vise bi vam odgovaralo da se u narednih 164 godine organizuju jednom godisnje varedni izbori sve dok SRS nepobedi.Zar neuvidjate da vas Srbija nezeli.Uporedi rezultate proslih izbora sa ovima danas,sve lepo pise:rtfm:

Много слабо рачунаш "демократо". Не жели Србија вас такозване демократе. Више од пола Србије је гласало против ЕУ. СРС, ДС, ДСС, НС, СПС.

Ajde ponovo na računanje. :)

pa znate kako ja nesto vidim OVAKO;DS je u UNIJI sa g17plus,spo itd. a SRS je sama sa skupom DSS i SPS preuzima VLADU a vi recite sto mislite,a sama pomisao da bi DS i DSS opet bili zajedno govori dovoljno onda treba u Srbiji izvrsiti karambol jer to onda znaci da je sve ovo samo bila njihova igra da se "ZAVEDE SRBSKI NAROD",ja jesam za EU i jesam za MIR i sve ali pre svega toga ja JESAM ZA SRBIJU I SRBSKI NAROD a ne za EU narod na nasu stetu!

СРС, ДСС, НС И СПС су против ССП=ЕУ. А то је више од пола Србије Па сад кукајте:D.

Da li si ti isao u osnovnu skolu? Nesto ti sabiranje ne ide bas najbolje,pa ajmo ispocetka:
SRS- 29,1
DSS-11,3
SPS-7,9
------------------
ukupno: 48,3 %
Koliko znam 48,3 % nije vecina. Mozda kod tebe da,ali u matematici..........

Fijasko ste doziveli po svim tackama...Najbolje je da se pokrijete i da se stidite...ako imate obraza...

Prema RIK-u oni su osvojili 35% i LDP 4% to je VRLO ZALOSNO! Ali opet moguce da ce DS ostati jedina prozapadna stranka u parlamentu DAJ BOZE!!!

Medju tim svim glasovima u Srbiji,kako ti to kazes u trenutku nadahnuca, ima onih koji nisu Srbi po nacionalnosti,ali su mnogo veci Srbi nego sto si ti.I koji su zaduzili tu Srbiju 1000 puta vise od tebe "patrioto".

"Демократа" ме назива расистом:lol:. Ваши пљују по Србима кад год им се укаже прилика и ви да ми говорите да бринете о Србији. Лицемеру. Патетични сте:rolleyes:. За СРС например има и мањина у Србији који гласају. Ти док си се крио по подрумима и молио за капитулацију, ја сам би на ратишту.

Fijasko ste doziveli po svim tackama...Najbolje je da se pokrijete i da se stidite...ako imate obraza...
Da se dopunim da ne budem pogresno shvacen...Doziveli ste fijasko svi koji ste zeleli da nas odvucete u 19.vek gde vam zelim da ostanete vi svi, kojima su ratko mladic i karadzic heroji...To su najvece zablude od mnogih zabluda kojima su nas trovali takvi kao vi...Nepismene protuve...

"Демократа" ме назива расистом:lol:. Ваши пљују по Србима кад год им се укаже прилика и ви да ми говорите да бринете о Србији. Лицемеру. Патетични сте:rolleyes:. За СРС например има и мањина у Србији који гласају. Ти док си се крио по подрумима и молио за капитулацију, ја сам би на ратишту.

Hahahaaha. e sad si me zasmejao. Ja bio u podrumu bato???? Hahahahahahahahaha

Back