Glupi ljudi su neo-nacisti i homofobi

Hrvati su inteligentniji. Teško da priznam ali ja sam surovo iskren kao i uvek
Истина. Хрвати су геноцидни, болују од тешког облика србофобије, немају словенску душу, немају смисла за хумор у огромној већини итд. Али у националној свести и националном набоју, те чувању своје државе и нације су светлосним годинама испред нас. И ја тешка срца ово признајем.

Sve su to uglavnom pristalice autoritarnih režima koje karakteriše odsustvo samostalnosti i zato stalno traže jakog vođu. Otprilike kao ovce koje ne mogu bez pastira. Jasno je da je kod takvih nivo inteligencije mnogo niži nego kod samostalnih ljudi.
Odabrati nekoga sposobnog i slijediti ga je velika vrlina. To što ti takve ljude nazivaš ovcama i slično govori o stanju tvog duha, tvoj duh je onako vrlo moderan, a moderno je biti egoističan i nikome ne priznavati da je u učenju bolji od tebe, makar se radilo o odnosu nekoga s završenom OŠ i nekoga s magisterijem i doktoratom.

Baš i ne veruju čim ih redovno smenjuju.
Ali homofobi i nacisti su definitivno ograničeni jer su nesposobni da razumeju drugačije.
Da al sada cim se ne slazes sa LGBTQ stavovima odmah si homofob. Evo je sam protiv ove woke kulture gde trans osobe imaju svi slobodu na svetu da rade sta zele...
Prvenstveno u sport, pa onda miss da bude muskarac.

Sve su to uglavnom pristalice autoritarnih režima koje karakteriše odsustvo samostalnosti i zato stalno traže jakog vođu. Otprilike kao ovce koje ne mogu bez pastira. Jasno je da je kod takvih nivo inteligencije mnogo niži nego kod samostalnih ljudi.
Није ти баш најбољи пример. Овце могу без пастира, али то им драстично скраћује ионако кратак век. Без пастира могу и морају сви остали дивљи преживари у природи.

Истина. Хрвати су геноцидни, болују од тешког облика србофобије, немају словенску душу, немају смисла за хумор у огромној већини итд. Али у националној свести и националном набоју, те чувању своје државе и нације су светлосним годинама испред нас. И ја тешка срца ово признајем.
Ipak, treba razlikovati Srbe u BiH i Crnoj Gori od onih iz Srbije. Ovi prvi su definitivno nacionalno svesniji, što su dokazali 90ih. Danas su i oni dosta omekšali ali ipak je i dalje ogromna razlika između njih i tupavih srbijanaca.

Prilozi

• 5487159_2332104_ls.jpg
    5487159_2332104_ls.jpg
    74,6 KB · Pregleda: 7

Back