suave
Domaćin
- Poruka
- 3.389
Ovce ne biraju da li će da slede vođu ili ne. Kod ljudi je drugačije. Čovek je politička životinja, koja živi u zajednici što bi rekao AristotelNisam ni napisao da je pastir manje inteligentan nego ovce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovce ne biraju da li će da slede vođu ili ne. Kod ljudi je drugačije. Čovek je politička životinja, koja živi u zajednici što bi rekao AristotelNisam ni napisao da je pastir manje inteligentan nego ovce.
Msm ako bacim nesto protiv nekog ko lupa gluposti ,ne znaci da sam hejter i da ga mrzim nego je prosto zasluzio da mu se kaze istinaKao što sam napisao u naslovu. I nemojte mi molim vas postavljati argumente kako su Hitler i ekipa iz 20 veka bili inteligentni a opet
zlotovori. Ne, ja govorim za 21 vek 2023 godinu. Da li poznajte intelignetnu, modernu osobu, van uticaja crkvenih ili sličnih organzacija koja
mrzi druge nacije ili ljude drugačijeg seksualnog opredeljenja. Tražim primere realnih ljudi ne fore "Prijatelj jednog mog komšije " itd.
Propaganda meni smeta. Ok neonacisti i homofobi su to jer ih je neko zatrovao time. Ko? Pa oni inteligentni, sto indoktriniraju...Kao što sam napisao u naslovu. I nemojte mi molim vas postavljati argumente kako su Hitler i ekipa iz 20 veka bili inteligentni a opet
zlotovori. Ne, ja govorim za 21 vek 2023 godinu. Da li poznajte intelignetnu, modernu osobu, van uticaja crkvenih ili sličnih organzacija koja
mrzi druge nacije ili ljude drugačijeg seksualnog opredeljenja. Tražim primere realnih ljudi ne fore "Prijatelj jednog mog komšije " itd.
Zitije Brajanove je film iz 1979. dok jos nije bilo ni naznaka koliko daleko ce otici pitanje seksualne orjentacije.Priznaces da su gospoda iz pajtonovog cirkusa nadprosecno inteligentni,duhoviti , moderni i oslobodjeni svih preradrasuda.E sada, to sto istina nekima smeta ,...Kao što sam napisao u naslovu. I nemojte mi molim vas postavljati argumente kako su Hitler i ekipa iz 20 veka bili inteligentni a opet
seksualno opredeljenje ne postoji obzirom da je nuzno uslovljeno polomKao što sam napisao u naslovu. I nemojte mi molim vas postavljati argumente kako su Hitler i ekipa iz 20 veka bili inteligentni a opet
ne , ali inteligencija sluzi za da se predvide posledice. Ako nam je ishod naseg delovanja poznat , mi cemo se prema tome i ophoditi. Samo glupa osoba nije svesna posledica svog ponasanja. Hitler je bio taraba, sto se tice inteligencije. A naturanje ideje o Hitlerovom visokom IQ od strane istoricara, psihologa, stratega, poliricara........je u cilju skrivanja pravog vinovnika stradanja covecanstva pre 80 godina.Moglo bi se reći da nisu mudri, ali ne i da nisu inteligentni. Inteligencija
ne mora biti u vezi sa osećanjima.
Рећи неком да је хомофоб је чист фашизам. Ако неко нешто не воли, не значи да је болесник. Називати друге хомофобима јесте не само погрешно већ и потпуно контрапродуктивно за оне који то користе.Poznajem mnoge mlade ljude koji iz raznih razloga imaju animozitet prema ljudima drugih nacija i drugačijeg seksualnog opredeljenja.
Mržnja je posledica straha, tako da je odgovor - ne, ne poznajem nijednu inteligentnu osobu koja mrzi ljude različite od sebe, bez obzira na razlike.Kao što sam napisao u naslovu. I nemojte mi molim vas postavljati argumente kako su Hitler i ekipa iz 20 veka bili inteligentni a opet
ne poznajem nijednu inteligentnu osobu
Nisam ni mislila da ih deklarišem u razgovoru kao homofobe, već da ih razgovorom možda podstaknem da prihvate ljude koji su različiti od njih. Na kraju krajeva, svi smo mi različiti i to nije nešto što bi trebalo da nas razdvaja, dovodi u sukobe i slično.Рећи неком да је хомофоб је чист фашизам. Ако неко нешто не воли, не значи да је болесник. Називати друге хомофобима јесте не само погрешно већ и потпуно контрапродуктивно за оне који то користе.
Нисмо сви исти стога нема разлога за понижавање саговорника само ако саговорник мисли другачије.
Што се нација тиче - то су они који имају одређених проблема са својом личношћу и доживљавањем себе. Да су одрасли у вишенационалној средини, и онда би постојао проблем.
Чим преподне иду Срби а поподне Хрвати у школу, шта очекивати од те и такве деце кад одрасту, осим да их задоји лошим стварима.
Ne poznajem, inteligentne i moderne osobe izbjegavaju drustvo homofoba ,teoreticara zavjera i religioznih osobaKao što sam napisao u naslovu. I nemojte mi molim vas postavljati argumente kako su Hitler i ekipa iz 20 veka bili inteligentni a opet
Covek ne moze biti inteligentan a da nije teoreticar zavere, tako da u tom slucaju bi izbegavali sami sebe. Posto se radi o paradoksu preracunao si se negdeNe poznajem, inteligentne i moderne osobe izbjegavaju drustvo homofoba ,teoreticara zavjera i religioznih osoba
Ne poznajem, inteligentne i moderne osobe izbjegavaju drustvo homofoba ,teoreticara zavjera i religioznih osoba
Pogledaj samo gdje se nalazi najvise teoreticara zavjera u svijetu i sve ce ti biti jasno.Covek ne moze biti inteligentan a da nije teoreticar zavere, tako da u tom slucaju bi izbegavali sami sebe. Posto se radi o paradoksu preracunao si se negde![]()
U Rusiji rezimi oduvek otvoreno sprovode zavere, dok kod zapadnjaka imamo prikrivenu formu delovanja. Zato je izraz "teorija zavere" i osmisljen u engleskom a ne ruskom govornom podrucju.u Americi najvise teoreticara imaju Alabama ,Misisipi i Luzijana jako inteligentno stanovnistvokao i u Evropi Balkan i Rusija pametnom dosta.
Zavisi iz koje rase ili nacije dolaze. Meksicki emigranti u SAD su masovno glasali za Trampa, Balkanci koji misle da se nikada nece integrisati u nemacko drustvo glasaju za AfD. Nekad je glupost prosto glupost.Rasisti i fasisti su vec umobolni ljudi, to je cisto zlo, najgore dno covecanstva.
Stav.Moglo bi se reći da nisu mudri, ali ne i da nisu inteligentni. Inteligencija
ne mora biti u vezi sa osećanjima.
Ok je misliti. Ali delati poput onih retarda što su išli da biju LGBT na Paradi, njih ne treba samo poniziti već i zatvoriti.Нисмо сви исти стога нема разлога за понижавање саговорника само ако саговорник мисли другачије.
Tramp gradio zid prema Meksiku a legalni meksički migranti glasali za njegaZavisi iz koje rase ili nacije dolaze. Meksicki emigranti u SAD su masovno glasali za Trampa,
Svako normalan glasa ili barem ako nema još uvek pravo glasa podržava AfDBalkanci koji misle da se nikada nece integrisati u nemacko drustvo glasaju za AfD. Nekad je glupost prosto glupost.