Glupi ljudi su neo-nacisti i homofobi

LastGentleman

Primećen član
Poruka
906
Kao što sam napisao u naslovu. I nemojte mi molim vas postavljati argumente kako su Hitler i ekipa iz 20 veka bili inteligentni a opet
zlotovori. Ne, ja govorim za 21 vek 2023 godinu. Da li poznajte intelignetnu, modernu osobu, van uticaja crkvenih ili sličnih organzacija koja
mrzi druge nacije ili ljude drugačijeg seksualnog opredeljenja. Tražim primere realnih ljudi ne fore "Prijatelj jednog mog komšije " itd.

Kao što sam napisao u naslovu. I nemojte mi molim vas postavljati argumente kako su Hitler i ekipa iz 20 veka bili inteligentni a opet
zlotovori. Ne, ja govorim za 21 vek 2023 godinu. Da li poznajte intelignetnu, modernu osobu, van uticaja crkvenih ili sličnih organzacija koja
mrzi druge nacije ili ljude drugačijeg seksualnog opredeljenja. Tražim primere realnih ljudi ne fore "Prijatelj jednog mog komšije " itd.
Jedino što mi pada na pamet da se može tumačiti kao 'emocionalno neinteligentni'

a šta ima veze koji smo vek. Jel ovo vrhunac ljudskog razvoja?? ne može bolje i više od ovoga..
sigurno su i u 16stom veku ljudi smatrali da pravom da su na vrhu civilizacije, pa ih mi 5-6 veka kasnije kritikujemo isto ko što će i nas da kritikuju pokolenja iz 27mog veka

mrzi druge nacije ili ljude drugačijeg seksualnog opredeljenja.
Ne poznajem.

Da li poznajte intelignetnu, modernu osobu, van uticaja crkvenih ili sličnih organzacija koja
mrzi druge nacije ili ljude drugačijeg seksualnog opredeljenja.
426299.jpg

Sve su to uglavnom pristalice autoritarnih režima koje karakteriše odsustvo samostalnosti i zato stalno traže jakog vođu. Otprilike kao ovce koje ne mogu bez pastira. Jasno je da je kod takvih nivo inteligencije mnogo niži nego kod samostalnih ljudi.
Opisa ti moderne liberale koji bezpogovorno veruju svojim politicarima.

Sve su to uglavnom pristalice autoritarnih režima koje karakteriše odsustvo samostalnosti i zato stalno traže jakog vođu. Otprilike kao ovce koje ne mogu bez pastira. Jasno je da je kod takvih nivo inteligencije mnogo niži nego kod samostalnih ljudi.
Zašto? Za upravljanje u socijalnom okruženju bilo koje grupe, potrebno je prilično inteligencije. Upravo kompleksnost odnosa ljudskog kolektiva je ono što nas odvaja od životinja. to i kredi:mrgreen:ti

Хвала савесним модераторкама што бришу моје поруке које су очигледно шаљиве природе, и то само зато што су исказане речима које умеју да узјогуне осетљиве форумске душице.

Ево, покушаћу да се нашалим на (надам се) политички коректан начин:

Хвала савесним модераторкама што бришу моје поруке које су очигледно шаљиве природе, и то само зато што су исказане речима које умеју да узјогуне осетљиве форумске душице.

Ево, покушаћу да се нашалим на (надам се) политички коректан начин:

Ja razumem da su šaljive, al biće i onih koji neće shvatiti sarkazam i prebaciti nam da smo svi rasisti. Kao što napisah, tema je jesu li glupi i zašto ..

Паметни људи нису ни хомофоби, а нису ни они који пропагирају NWO агенду. :)

Мада, интелигентних људи има свуда.

Back