- Poruka
- 85.843
Uh ne
Vojska I policija oni su valjda fit
dobra logika
iako, mozda bi se odlucila i za nekog s kulinarstva, ako je vjest,mastovit i kreativan u kuhinji ima logike...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh ne
Vojska I policija oni su valjda fit
Sa romantike ili svastareda morate da birate jednu osobu s foruma da s njom imate seks i ako izuzmemo ljis sa kog pdf-a bi bila ta osoba i zašto?
Ja bih Bambi da tucam dan i noc dok ne izgubim snagu skroz. Zasto, zato sto mi je privlacna.da morate da birate jednu osobu s foruma da s njom imate seks i ako izuzmemo ljis sa kog pdf-a bi bila ta osoba i zašto?
da morate da birate jednu osobu s foruma da s njom imate seks i ako izuzmemo ljis sa kog pdf-a bi bila ta osoba i zašto?
Koliko sam ukapirao ne mora da se imenuje, ali ja hocu, mozda procita pa mi se posreci.2. Mora li da se imenuje?
Koliko sam ukapirao ne mora da se imenuje, ali ja hocu, mozda procita pa mi se posreci.
Pa ne znam, dugo sam u penziji i ne bih mogao da napravim ebacki kambek na forumu, ne znam gde bih trazio cicu, ranije fino odem na Dom i porodicu, eto i to se promenilo, sad je samo Porodica, i nalupam tamo kako volim da obavljam kucne poslove i sve, i nadje se finih teta koje rezonju "nema veze sto lose tuca, bitno da je vredan, posvecen, istrajan, marljiv, posten domacin, dacu mu mace, neka ga, neka se i on zagor malo omrsi i izivi", i svima lepo, kad skontaju da sam gmaz i trutina kikuju me u bulju i ajd Jovo nanovo, al ebg niti vise ima takvih humanitarki na Krsti niti se ovo malo tetki moze preveslati, znaju me ko zlu paru, odavno su mi provalile fazone, a neka naivna omladina nikad nije bila moj fah, nisam perverzna drtina, jedino da na Kulinarstvu ili Politici potrazim nekog za gej vezu, mada moji hemoroidi i deformisana kicma kazu ne.da morate da birate jednu osobu s foruma da s njom imate seks i ako izuzmemo ljis sa kog pdf-a bi bila ta osoba i zašto?
da morate da birate jednu osobu s foruma da s njom imate seks i ako izuzmemo ljis sa kog pdf-a bi bila ta osoba i zašto?
au dačo : (Pa ne znam, dugo sam u penziji i ne bih mogao da napravim ebacki kambek na forumu, ne znam gde bih trazio cicu, ranije fino odem na Dom i porodicu, eto i to se promenilo, sad je samo Porodica, i nalupam tamo kako volim da obavljam kucne poslove i sve, i nadje se finih teta koje rezonju "nema veze sto lose tuca, bitno da je vredan, posvecen, istrajan, marljiv, posten domacin, dacu mu mace, neka ga, neka se i on zagor malo omrsi i izivi", i svima lepo, kad skontaju da sam gmaz i trutina kikuju me u bulju i ajd Jovo nanovo, al ebg niti vise ima takvih humanitarki na Krsti niti se ovo malo tetki moze preveslati, znaju me ko zlu paru, odavno su mi provalile fazone, a neka naivna omladina nikad nije bila moj fah, nisam perverzna drtina, jedino da na Kulinarstvu ili Politici potrazim nekog za gej vezu, mada moji hemoroidi i deformisana kicma kazu ne.
Pa kazem ti brate, svelo se moje forumasenje samo na nadmudrivanje sa zenama tamo na Zenama, zaista ne znam kako bi se izvelo to neko zblizavanje, punim im ignor liste, nema tu ni primisli od nekog seksa. A realno i na Kulinarstvo kad odem i tamo filozofiram, eto ni gejevima nisam mio i drag.au dačo : (
Nema šta da vidim Džordži brate, oduvek znam da sam nepopravljivi romantik. Upotrebiću meni najdražu Čičkovu izjavu - ''sazdana sam od emocija''.Jel vidis kako smo mi muski romanticne dusice i treba nam topla ljudska rijec i zagrljaj vise od sexa<3
poyy pa pdf zene izbor je trenutacno najveci tamo
uf, ja toliko ne izlazim sa ljisa da neam poimaa šta je osoba s podforuma, ostavila je bar jednu poruku u životu na tom pdf?
ja sam pokuso s plakanje na rame al nepomazeSa Filozofije.
Sa pdf "žene".da morate da birate jednu osobu s foruma da s njom imate seks i ako izuzmemo ljis sa kog pdf-a bi bila ta osoba i zašto?
Vrlo logično ti je ovoSa pdf "žene".
Zato što je žensko
mislim da snosim deo odgovornosti za gašenje pdf-a upoznavanjeSa Romantike. Ili sa Igrica.
Mada to sa Igricama je mačka u džaku. Mislim da tamo moš da zabodeš ekstra primerak kome je samo dosadno na poslu, a moš i da naletiš da je em krš em dosadna ko brojanje rimskim brojevima.
Romantika se čini kao zicer, al se i tu plašim da čovek ne može posle da se otrese korisnice koja bi pomislila da je pronašla srodnu dušu. I onda ide smaranje.
Ne znam, nisam pametan. Najbolje je bilo kad su svi išli svuda.
Bio je ranije čak i pdf Upoznavanje, ili tako nekako, tu je znalo da bude zanimljivo. Verovatno su ga ugasili jer su procenili da se na njemu forumaši uopšte ne ebu nego dolaze samo da se zezaju i ćaskaju. Tu nema kinte.