gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Neukusno?!? Redmonde, Redmonde...neću, neukusno mi suviše
Nakon perioda obitavanja po ljisu ma kom si video sve i svašta, neukusno ti je da kažeš da ima neko koga bi jebobi bez da navodiš tačno koga
Šokirana sam
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neukusno?!? Redmonde, Redmonde...neću, neukusno mi suviše
aha, evo sad ću...idi vidi da nema na romantici nešto ukusnije
ok, verovatno ima, zadovoljna?Neukusno?!? Redmonde, Redmonde...
Nakon perioda obitavanja po ljisu ma kom si video sve i svašta, neukusno ti je da kažeš da ima neko koga bi jebobi bez da navodiš tačno koga
Šokirana sam
Je li sto ti ugasise akademijuNeukusno?!? Redmonde, Redmonde...
Šokirana sam
Koga, slavena?Dodola oces da ga tagujem
Ne mogu, trema me je.pa idi otvori jednu takvu temu na romantici, evo sad ćemo i mi da pretrčimo tamo
neću, neukusno mi suviše
Koga, slavena?
Pa kaži na kom je pdfu, moram li čupati svaku reč iz tebe kliještimaok, verovatno ima, zadovoljna?
Ko ugasio šta breJe li sto ti ugasise akademiju
Daj, rekla sam već da bi jebobi s religijeMa Velebita bre
Bio sam ubedjen da sam pre pola sata sat video da je zakljucanaKo ugasio šta bre
hoćeš da te držim za ruku?Ne mogu, trema me je.
Ne nego ajde ti, probij led.hoćeš da te držim za ruku?
ne mogu, meni je dozvoljena samo jedna tema nedeljnoNe nego ajde ti, probij led.
negde granice moraju da se povukuA na igri istine ti nije neukusno kad pricate kolko je puta ko drko, a ovde se femkas, ajde priznaj koja ti je djevuska ukrala srce
aj suziću izbor na pdfove ŽivotPa kaži na kom je pdfu, moram li čupati svaku reč iz tebe kliještima
Ova je glupa pa se ne racuna.ne mogu, meni je dozvoljena samo jedna tema nedeljno
Daj još nešto bliže, šta si se stisonegde granice moraju da se povuku
aj suziću izbor na pdfove Život
ova se bre računa duploOva je glupa pa se ne racuna.
Nista onda, idem da slusam muziku.ova se bre računa duplo
rekli su mi kad otvorim glupu temu cooldown mi se duplira
imate moju dozvolu i da se trljate na mojoj temi@Slaven777 ti možeš slobodno da navedeš i neku sa ljisa ako me razumeš