gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Tema je odličnanista licno
Izvoli odgovoriti na istu, ne spemuj jebotebog
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema je odličnanista licno
statistika majka mudrostiTo ako ima veliki izbor ne znači da ćeš jеbаti
kidamE nemoj tako za heroinu. Ona otvara samo dobre teme
pa jel si probao nekad?Ne znam, ja sam mislio da forumasi mogu.
pa brt jel piše negde da mora?
Pa nemoj to sad na kom bi pdfu imao statistički najviše šanse, nego koju bi ti hteostatistika majka mudrosti
a nije pitanje koju nego odakle
može al nemoj baš da preteraša može li više podforuma ?
sa mog omiljenog podforuma, da možemo da kenjuckamo o filmovima a i da ih gledamo
Nikada. Samo uzivo, pogled u oci, magija i tako to.pa jel si probao nekad?
a ne yebe lep no uporan to znasPa nemoj to sad na kom bi pdfu imao statistički najviše šanse, nego koju bi ti hteo
onda i ti na romantiku da ideš sa mnom da nadjemo nekog za tu magiju i toNikada. Samo uzivo, pogled u oci, magija i tako to.
ti si sama priznala, ustalom radi se o suvise licnim stvarimapa što mi onda kažeš da mi je glupa tema?
dobroti si sama priznala, ustalom radi se o suvise licnim stvarima
Kako bre suviše ličnim, kaži slobodno, naši smo, vidiš da nema nikogti si sama priznala, ustalom radi se o suvise licnim stvarima
Pa ne moze na romantiku ovako, mora njeznije...tipa: koga bi sa foruma upoznali, izveli na kolace ili tako nesto...ne moze odmah seks.onda i ti na romantiku da ideš sa mnom da nadjemo nekog za tu magiju i to
neću, neukusno mi suvišeKako bre suviše ličnim, kaži slobodno, naši smo, vidiš da nema nikog
Ko je velebit?
pa idi otvori jednu takvu temu na romantici, evo sad ćemo i mi da pretrčimo tamoPa ne moze na romantiku ovako, mora njeznije...tipa: koga bi sa foruma upoznali, izveli na kolace ili tako nesto...ne moze odmah seks.
hvala brtIskreno nikad bolji naziv teme nisam procitao
idi vidi da nema na romantici nešto ukusnijeneću, neukusno mi suviše