S
stefan
Gost
mrzite li skolu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pa kako se zovem?milicaanchy:O svashta........to je kao da si pitao:Znate li kako se zovete?Valjda vec znash odgovor!!!!!!!
a jel hoces i mene da povedes?miss:ja je ne mrzim!bas mi je super drustvo,profesori su vecinom ok,ima mnogo slatkih decaka....sve u svemu zanimljivo je
mario80:a jel hoces i mene da povedes?miss:ja je ne mrzim!bas mi je super drustvo,profesori su vecinom ok,ima mnogo slatkih decaka....sve u svemu zanimljivo je![]()
a sto si takva...ja tebe ne bi ni motkom... 8)miss:mario80:a jel hoces i mene da povedes?miss:ja je ne mrzim!bas mi je super drustvo,profesori su vecinom ok,ima mnogo slatkih decaka....sve u svemu zanimljivo je![]()
pfff,pa s tobom ne bi isla ni na pijac` da mi nosis kese!
mario80:a sto si takva...ja tebe ne bi ni motkom... 8)miss:mario80:a jel hoces i mene da povedes?miss:ja je ne mrzim!bas mi je super drustvo,profesori su vecinom ok,ima mnogo slatkih decaka....sve u svemu zanimljivo je![]()
ma mirise mi mala na novo...d4ch4:mario80:a sto si takva...ja tebe ne bi ni motkom... 8)miss:mario80:a jel hoces i mene da povedes?miss:ja je ne mrzim!bas mi je super drustvo,profesori su vecinom ok,ima mnogo slatkih decaka....sve u svemu zanimljivo je![]()
Ja je nebi ni za brdo karamela!
ne, i sigurna sam da je niko ne mrzi samo je ne voli... Duštvo je uvek spašavalo situaciju :wink:stefan:mrzite li skolu