Soradze Elita Moderator Poruka 19.285 11.11.2024. u 02:51 - Glumica Ceca Bojković o glumcu Volodimiru Zelenskom #1 Na pitanje Maše koliko je opasna uloga koju igra glumac Zelenski, Ceca je odgovorila: https://www.tiktok.com/video/7433815141138943237
Na pitanje Maše koliko je opasna uloga koju igra glumac Zelenski, Ceca je odgovorila: https://www.tiktok.com/video/7433815141138943237
dlugomir stari roker Moderator Poruka 226.705 11.11.2024. u 11:01 - Glumica Ceca Bojković o glumcu Volodimiru Zelenskom #2 Zelenski uopšte nije profesionalni glumac. Studirao je pravo i engleski.
Soradze Elita Moderator Poruka 19.285 11.11.2024. u 12:28 - Glumica Ceca Bojković o glumcu Volodimiru Zelenskom #3 dlugomir: Zelenski uopšte nije profesionalni glumac. Studirao je pravo i engleski. Kliknite za proširenje... Čitala sam negde da je glumio predsednika države, pa je posle i ostao, hahahah Imamo i mi takvih glumaca... Npr. Čkalja nije bio školovani glumac...
dlugomir: Zelenski uopšte nije profesionalni glumac. Studirao je pravo i engleski. Kliknite za proširenje... Čitala sam negde da je glumio predsednika države, pa je posle i ostao, hahahah Imamo i mi takvih glumaca... Npr. Čkalja nije bio školovani glumac...
pupčana vrpca Aktivan član Banovan Poruka 1.124 11.11.2024. u 12:34 - Glumica Ceca Bojković o glumcu Volodimiru Zelenskom #4 Soradze: Npr. Čkalja nije bio školovani glumac... Kliknite za proširenje... odakle ti ovo?
dlugomir stari roker Moderator Poruka 226.705 11.11.2024. u 13:40 - Glumica Ceca Bojković o glumcu Volodimiru Zelenskom #5 Soradze: Čitala sam negde da je glumio predsednika države, pa je posle i ostao, hahahah Imamo i mi takvih glumaca... Npr. Čkalja nije bio školovani glumac... Kliknite za proširenje... Ni partner mu Pavle Vujisić nije. Paja je studirao pravo, kao i Zelenski.
Soradze: Čitala sam negde da je glumio predsednika države, pa je posle i ostao, hahahah Imamo i mi takvih glumaca... Npr. Čkalja nije bio školovani glumac... Kliknite za proširenje... Ni partner mu Pavle Vujisić nije. Paja je studirao pravo, kao i Zelenski.
Zdravko Šengara Početnik Poruka 23 11.11.2024. u 21:25 - Glumica Ceca Bojković o glumcu Volodimiru Zelenskom #6 Volodimir Zelenski je lider borbe za slobodu civilizovanog sveta. A ko je ta osoba što priča o njemu, neka glumica, influenserka?
Volodimir Zelenski je lider borbe za slobodu civilizovanog sveta. A ko je ta osoba što priča o njemu, neka glumica, influenserka?
Soradze Elita Moderator Poruka 19.285 11.11.2024. u 22:22 - Glumica Ceca Bojković o glumcu Volodimiru Zelenskom #7 Zdravko Šengara: Volodimir Zelenski je lider borbe za slobodu civilizovanog sveta. A ko je ta osoba što priča o njemu, neka glumica, influenserka? Kliknite za proširenje... Aha...
Zdravko Šengara: Volodimir Zelenski je lider borbe za slobodu civilizovanog sveta. A ko je ta osoba što priča o njemu, neka glumica, influenserka? Kliknite za proširenje... Aha...