Одушевљена сам Бранком Катић у рекламама за "Фриком" смрзнуто поврће.
Жена је већ добар маркетиншки посао учинила малим уметничким делом.
Жена је већ добар маркетиншки посао учинила малим уметничким делом.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da postoji izraz "glumi sebe u datim okolnostima" za određen tip glumca koji tako shvata glumački zanat.А где су то глумци своји???
А где су то глумци своји???
u ulogama koje im legnu bez glumatanja
Ne mogu (nisu mogli) njih dvoje da upropaste karijere pošto su oboje legende, i rad u pozorištu i na filmu nezaboravan, doslovno su ispisali istoriju JU i srpskog filma. Pre je tužno da takve veličine moraju da zarađuju za život snimanjem reklama - da su iz neke velike i bogate zemlje, imali bi kuće sa bazenima, poslugu, šofere...rade pod stare dane a za dzabe kad su nepoznati ili kam misle na reputaciju a ne na pare,tad nastaju remek dela a za pare reklame kojim upropaste karijeru,poput gage i milene za kafu
Ne mogu (nisu mogli) njih dvoje da upropaste karijere pošto su oboje legende, i rad u pozorištu i na filmu nezaboravan, doslovno su ispisali istoriju JU i srpskog filma. Pre je tužno da takve veličine moraju da zarađuju za život snimanjem reklama - da su iz neke velike i bogate zemlje, imali bi kuće sa bazenima, poslugu, šofere...
to sam i rekao,gagu od 3 karte za holivud naovamo nema razloga gledatiNe mogu (nisu mogli) njih dvoje da upropaste karijere pošto su oboje legende, i rad u pozorištu i na filmu nezaboravan, doslovno su ispisali istoriju JU i srpskog filma. Pre je tužno da takve veličine moraju da zarađuju za život snimanjem reklama - da su iz neke velike i bogate zemlje, imali bi kuće sa bazenima, poslugu, šofere...
Да не помињем да им доприносе популарности.
gaga i milena nisu imali za automobil,kad su sklupili pare dali su za neko bolesno dete,ckalju kad su zvali u neki grand odbio je rekavsi da se pod stare dane nece tako spustati i za to se skida kapaNiti sam upućena u njihovu finansijsku situaciju, niti mislim da su za žaljenje, samo sam se prisetila nekih razgovora sa glumcima iz tih vremena (čak nisam ni sigurna da su njih dvoje bili u pitanju) i često se u tim razgovorima spominje da su glumci, i oni najveći, uglavnom imali priliku da rade, popularnost i slavu, a da su honorari mahom bili mali ili nepostojeći. Pa je tužno u poređenju sa kojekakvim američkim šušama koje snimaju priglupe serije i zaradjuju neverovatnu lovu po epizodi...
.gaga i milena nisu imali za automobil,kad su sklupili pare dali su za neko bolesno dete,ckalju kad su zvali u neki grand odbio je rekavsi da se pod stare dane nece tako spustati i za to se skida kapa
Ne mogu (nisu mogli) njih dvoje da upropaste karijere pošto su oboje legende, i rad u pozorištu i na filmu nezaboravan, doslovno su ispisali istoriju JU i srpskog filma. Pre je tužno da takve veličine moraju da zarađuju za život snimanjem reklama - da su iz neke velike i bogate zemlje, imali bi kuće sa bazenima, poslugu, šofere...