Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Kako su ovde ove zene nezasite,nisu im dovoljni mushkarci,sad pa i zene... :lol:

Ja bas mislim da je veliki plus ako zena ume da se divi lepoti druge zene. To samo znaci da nije ljubomorna, zavidljiva i iskompleksirana.
Za mene su dno dna one zene/devojke koje drugim pripadnicama svog pola mogu jedino naci mane. Ja licno imam bas cesto obicaj da kazem koja mi je zena/devojka lepa, i to ne na forumu, nego u zivotu.
Tako sam i primetila da s druge strane vecina muskaraca odbija da kaze kog muskarca smatra lepim. Misle da takvim izjavama gube na muskosti, s cim se ja uopste ne bih slozila, ili su jednostavno ljubomorni sto je neko dobar frajer.
Pre ce zena da kaze za drugu zenu da je lepa, nego muskarac za muskarca. To me je iskustvo naucilo :D

Evo, da ne budu samo muskarci na ovim stranicama... ;)

Halle Berry

i4poq9.jpg

Kate Beckinsale

20l0byr.jpg

Tako sam i primetila da s druge strane vecina muskaraca odbija da kaze kog muskarca smatra lepim. Misle da takvim izjavama gube na muskosti, s cim se ja uopste ne bih slozila, ili su jednostavno ljubomorni sto je neko dobar frajer.
Pre ce zena da kaze za drugu zenu da je lepa, nego muskarac za muskarca. To me je iskustvo naucilo :D

E tako ti je to kad mene ne znash. Pitaj Mimu. Ja komentarishem izgled slavnih mushkaraca sve u shesn'es'.

Keri Grant mi je, recimo, prvi chovek na koga pomislim kad chujem izraz "lep mushkarac".

Zatim, Dzejms Stjuart :

165563james-stewart-posters.jpg

Geri Kuper :

cooper.jpg

Gregori Pek :

gregory-peck03.jpg

Lorens Olivije :

jt_olivier_narrowweb__300x365,0.jpg

Shon Koneri :

connpc3.jpg

Marlon Brando :

Marlon_Brando_Biography.jpg

Ja ne volim Vilisa, Lambera, Klunija, Gibsona i slične. :neutral:

Ali De Niro fenomenalno izgleda na ovoj prvoj fotografiji sa šeširom. :heart:

Decko se potrudio da nabroji i uglavnom je nabrajao zaista ok muskarce, tako nisam zelela da detaljisem i kazem ko mi se od njih konkretno svidja a ko ne :)
Znaci, ni meni se ne svidjaju bas svi koje je pomenuo :)

Meni je Lamber bas dasa, izgleda neobicno i interesantan mi je. Vilis, Kluni i Gibson nikako nisu ruzni ljudi, ali recimo da nisu moj tip, ravnodusna sam prema njima.

Azathoth i ja smo već vodili konverzaciju na forumu o privlačnim glumcima/glumicama i apsolutno cenim njegovo mišljenje. :)

I upravo smo ovde da raspravljamo o ukusima, tako da bih se u potpunosti složila sa tobom kod ovog iskaza:
Vilis, Kluni i Gibson nikako nisu ruzni ljudi, ali recimo da nisu moj tip, ravnodusna sam prema njima.

Pregrubo sam rekla to ne volim, pre bih rekla ne hajem za iste. :)

Znachi, imam dobar ukus za mushkarce? Neobichnog li komplimenta.

Shto se tiche De Nira, njega svrstavam u onu "klasiku" zajedno sa Pitom, Klunijem, i :

Al Pacinom :

039_4072-1.jpg

Leonardom Di Kapriom :

Leonardo_DiCaprio.jpg

Harisonom Fordom :

Harrison-Ford-Photograph-C12142367.jpg

Majklom Daglasom :

michael_douglas_p1.jpg

Dastinom Hofmanom :

Dustin_Hoffman_cropped.jpg

Antoniom Banderasom :

antonio-banderas.jpg

Tomom Kruzom :

tom-cruise-picture-3-1.jpg

Richardom Girom :

richard_gere-1.jpg

Havierom Bardemom :

javier_bardem.jpg

...i josh nekim likovima.

U vezi ovog poslednjeg, iskustvo sa lepshim polom mi je ostavilo utisak da je on verovatno najpozheljniji glumac.

^ :) Sorry za ovo da imas dobar ukus za muskarce :) Tako je ispalo, a nije mi bila namera da to ima negativan kontekst, veruj mi. Nabrojao si pojedine koji su i meni ok, pa otud moja izjava da imas ukusa. Priznajem da moze da zvuci cudno, zato sorry, nije mi to bila namera :)

Sto se tice poslednjih koje si pomenuo, ne bih se slozila za DiCapria, Daglasa, Kruza, Gira, pa ni Hofmana, koji je sjajan glumac zbog cega mi je jako drag, ali nikako nije frajer :)
Leonardo je feminiziran za moj pojam. Daglas i Kruz me cine potpuno ravnodusnom, a Gir... nikad mi nije bilo jasno zasto je on the baja :) Meni ima neke sitne, tupe oci... ne znam, ne svidja mi se :)

Dok je Harison šarmer, a Bardema licno jako gotivim kao glumca + mi se svidja fizicki :heart: (deluje mi kao momak na mestu, a ne neka tamo isfurana zvezda)
Da... Antonio i Al su takodje face :ok:

Poslednja izmena:
^ :) Sorry za ovo da imas dobar ukus za muskarce :) Tako je ispalo, a nije mi bila namera da to ima negativan kontekst, veruj mi. Nabrojao si pojedine koji su i meni ok, pa otud moja izjava da imas ukusa. Priznajem da moze da zvuci cudno, zato sorry, nije mi to bila namera :)

Samo sam izvukao shaljiv zakljuchak. Naravno da nisam uvredjen. Nema potrebe za izvinjavanjem.

Podrazumeva se da sam zahvalan na komplimentu.

Sto se tice poslednjih koje si pomenuo, ne bih se slozila za DiCapria, Daglasa, Kruza, Gira, pa ni Hofmana, koji je sjajan glumac zbog cega mi je jako drag, ali nikako nije frajer :)

Pod "klasikom" sam podrazumevao mushkarce koje veliki broj zhena smatra privlachnim. Ili ih je nekad smatrao.

Meni su oni uglavnom dovoljno lepushkasti da ih status zvezde chini duplo lepshim.

Leonardo je feminiziran za moj pojam. Daglas i Kruz me cine potpuno ravnodusnom, a Gir... nikad mi nije bilo jasno zasto je on the baja :) Meni ima neke sitne, tupe oci... ne znam, ne svidja mi se :)

Ne bih se slozhio da je Di Kaprio feminiziran. Vishe deluje detinjasto, i teshko je shvatiti ga kao mushkarca. Mislim da ce on za mene i za 2 decenije ostati tinejdzer.

Kruz je prcvoljak, ali ima lepe crte lica.

Dok je Harison šarmer, a Bardema licno jako gotivim kao glumca + mi se svidja fizicki :heart: (deluje mi kao momak na mestu, a ne neka tamo isfurana zvezda)
Da... Antonio i Al su takodje face :ok:

Harison svakako ostavlja utisak sharmantnog mushkarca. I to da je u pitanju dobronamerni, a ne neki sad-cu-da-te-kresnem-k'o-niko-i-vishe-nikad-necesh-chuti-za-mene sharm. Naprotiv. Bash deluje fino sharmantan. Uz to jeste zgodan, a i to je Indijana Dzons, pobogu.

Bardem je lepushkast, ali je nekako vishe stvar u tome da je savrshen primer vrelog Espanjolca. Naprosto je "hot". (shto ne volim taj izraz...)
Banderasa svakako smatram privlachnim, prosto jer chovek zaista jeste lep.

A to da je Al faca, nikad nisam chuo da neko dovodi u pitanje.

Back