Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

De Niro - muzevan, ali ne i sirov, extra pogled i osmeh, moja asocijacija na pravo musko
Brando - delovao nekako kraljevski i muzevno, imao samouvereno drzanje i ponasanje nedodirljivog
Marcello Mastroianni - simatican, izgledao skorz obicno pa mi je zato interesting
Žarko Laušević - najbolji frajer u istoriji nase kinematografije
Andy Garcia - bio je lep (sad je propao)
Christopher Lambert - sarmantan, izgleda neobicno, dasa
Gerard Butler - muzevan do bola, sada u eri metroseksualaca :otkacio: meni fizicki najinteresantniji mladji glumac
Javier Bardem - nekad mi je previse sirov, a nekad pak jako drag, sve u svemu :heart:
Cary Grant - jes' bio stalno u odelu i zacesljan, al' lep covek
Benicio Del Toro - faca je, nema sta
Rade Srbedzija - sexy mi je jer mogu da ga slusam satima
Jeremy Irons - ima interesantne i tople oci, pravi engleski gospodin, koga takodje mogu da slusam satima
Heath Ledger - simpatican
Al Pacino - svidja mi se u Serpicu fizicki, al' imam feeling da bi me pre uhvatio na šarm i pricu
Wentworth Miller - valjda mi je trenutno interesantan zbog uloge u Prison Break-u, kao inteligentan, stalozen, ozbiljan i zgodan... ti fazoni :)

slazem se za de nira, lausevica, butlera,granta ,del tora i donekle heath ledgera. ni cristopher lambert nije los

To sam ja iz dosade danas napravila mali rezime koga sam sve pominjala u ovoj temi :D
Pa dobro, za dosta njih se slazemo...
Strelici i tebi idu zasluge jer ste mi skenule paznju na Del Tora, pre toga nisam uopste ni obracala posebno paznju na to kako izgleda :)

Poslednja izmena:
Melita Bihalji
e ona je bila seks simbol
1212.jpg

Poslednja izmena:
De Niro - muzevan, ali ne i sirov, extra pogled i osmeh, moja asocijacija na pravo musko
Brando - delovao nekako kraljevski i muzevno, imao samouvereno drzanje i ponasanje nedodirljivog
Marcello Mastroianni - simatican, izgledao skorz obicno pa mi je zato interesting
Gerard Butler - muzevan do bola, sada u eri metroseksualaca :otkacio: meni fizicki najinteresantniji mladji glumac
Javier Bardem - nekad mi je previse sirov, a nekad pak jako drag, sve u svemu :heart:
Jeremy Irons - ima interesantne i tople oci, pravi engleski gospodin, koga takodje mogu da slusam satima
Al Pacino - svidja mi se u Serpicu fizicki, al' imam feeling da bi me pre uhvatio na šarm i pricu
Wentworth Miller - valjda mi je trenutno interesantan zbog uloge u Prison Break-u, kao inteligentan, stalozen, ozbiljan i zgodan... ti fazoni :)

Od svih koje si navela jedino je Gerard Butler bas po mom ukusu:D
ovaj zadnji je sladunjav
to kakav je glumac i koliko ce potrajati je diskutabilno, ali da ima pogled da se smrznes...e to da
Zarko mi se nikada nije svidjao
a ostali imaju personaliti..ne bih rekla da su fatalni (osim Branda, on je van konkurencije)
vise harizmaticni i pametni..
I sad ja tu tvoj izbor seckam i razvlacim...bilo mi zgodno sta li...

Garry Oldman je zanimljiv.Ima nešto interesantno u sebi....
Heath Ledger je bio baš simpatičan....Što se mene tiče,delovao je kao neka dobrica...;)Šteta što je tako završio...
Roberta sam baš volela neko vreme,mnooogo zanimljiv lik.Nije mi baš lep,a opet ima nešto ....
Val Klimer mi je jedan od najlepših glumaca,definitivno.
Ali Keanu je moj favorit već dugo,duuugo....:heart: ;)

Pa, imas ukusa, iako bi moj spisak bio kraci i bez obrazlozenja.

Medsen, Benisio, De Niro, Pacino, Grant, Feniks, Oldman, Kilmer i Klint naravno

Robert DOWNEY bezvezno izgleda na fotkama ,ali na filmu je bas otmen ...iako mi ima malo cudnu njusku,bas je otmen.
Kilmer je odlican glumac, ali nije mi zgodan, ka neka sirovina...i ne podnosim ga u Doorsima.

ovaj mi je simpa...muzevan,a nekad mi se nije svidjao zbog nosa

matt_damon.jpg

ajde objasnite mi kako je ovaj ispod postao sex simbol, meni je blago receno, odvratan

FP9120~Grey-s-Anatomy-Dr-McDreamy-Posters.jpg

Al Pacino iz mladjih dana mi je presladak. Podseca me na jednog mog druga,ima istI hipnoticki pogled.Ovo je inace iz filma Dog day afternoon
pacino.jpg
1140999525-1.jpg

Keanu Reaves.Lik je bas zanimljiv.Ima egzoticnu lepotu.
URL]

Garry Oldman
Gary_Oldman_Sirius.jpg

James Dean
009_220-048~James-Dean-Posters.jpg

Heath Ledger
heathmain-1.jpg

Robert Downey Jr.
downey_jr_robert.jpg

Val Kilmer kao Jim Morrison
2006-12-27-kilmer-1.jpg

Colin Firth-Mr. Darcy :)
0000327940-003.jpg

ako izuzmemo val kilmera
imas dobar ukus :mrgreen:

keanu je meni nekad bio lijep,ali sad je jednostavno-dosadan

Gary Oldman je glumcina za respect, ali mi nikad nije bio privlacan kao muskarac, ima malo pacovsku facu. Ne kazem da je ruzan, nije mi privlacan jednostavno.

Downey Jr. nije lep, al' je nekako interesantan. Pre bi mi se on svideo nego Oldman, mada nesto ne otkidam na Downey.

A sto se tice ovog u belom mantilu, ko god on bio, i Sarinog pitanja kako je postao sex simbol... to je sve trenutno. A i propaganda je :) Jednostavno mu mediji kace taj epitet i preko toga dodatno reklamiraju seriju u kojoj igra (valjda jeste serija, jer ja ga na filmu nisam gledala) I tako se tupi da su ovaj i onaj sex simboli, kod nekog radi ta sugestija pa im poveruje, drugi pak kazu pih i tako u krug... :)

Mozda ovo zvuci paradoksalno, jer fizicki izgled i godine nisu prijatelji :) bar kod vecine ljudi, ali mislim da vreme pokaze ko je pravi frajer i sex simbol. Merlinka i Din nisu zaboravljeni posle toliko godina.
Pa evo i neki od nas nabrajaju jos neke glumce koji nisu medju zivima, tipa Peka i Granta...
Pominju se imena glumaca koji su sada stariji... O tome vam pricam. Postoje te prolazne zvezdice i ljudi cija je harizma prava te nikad ne izlaze iz mode ni iz pamcenja publike.
Ko je bio prava faca pokazace vreme. A sto se tice ovog dr-a, videcemo da li ce ga se uopste neko secati za 10 godina...

Poslednja izmena:

Back