sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
mislim da ne drzi nogu na njegovoj zadnjici...
a i da drze
din je bio
jako nesigurna osoba
i veliki obozavatelj branda
a i da drze
din je bio
jako nesigurna osoba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da ne drzi nogu na njegovoj zadnjici...
a i da drze
din je bio
jako nesigurna osoba

А јел се неком свиђа Брендан Фрејзер?

Sumnjivi su mi... al' sad se ne zezam, iskreno pricam.
James mi je sumnjiv jer je bas bio veliki obozavatelj Branda sto ti kazes.
Cak je naucio da svira i bongose, koje je Brando svirao takodje. Isto su radili by the way i Hoffman i Hackman. Dustin je pricao da su naucili da sviraju bongos samo zato sto je i Brando njih svirao po nekim jazz klubovima, a bio im je idol.
Gene i Dustin su bili cimeri, sto je bas cool podatak
Nego da se vratim na pricu... Brando je navodno voleo da eksperimentise sa muskarcima, tako se sumnja da je nesto mutio sa Montgomery Cliftom, za koga jasno tvrde da jeste bio gej i sa Rock Hudsonom, koji je priznao da je bio gej.
Uh... duga prica. Ne zna se ko je koga![]()
) i dobar glumac, stvarno bio gay. Sa druge strane , Elia Kazan tvrdi da je cuo njega i Pjerandjelijevu da toliko glasno vode ljubav... A to je bila velika ljubav izmedju njih dvoje,tvrde.
...Ali mislim da je morao da radi ''odredjene stvari'' da bi dosao do uloge i da su ga odredjeni mocni gayevi iskoriscavali, a on tako slab i nesiguran prihvatao to. Sa druge strane,mislim da je volio zene ili je bio bi.
.
. Zanimljiv podatak.jedan zena od 70e i nesto godine, procitala je neku knjigu o gejevima u holivudu.
i tvrdi da su cary grant,gregory peck,clarke gable ,james dean,gary cooper (on mi vala nije lijep) morali da budu sa producentima da bi dobili ulogu. To pise u toj knjizi.
Ja mislim da je to neko izmislio, a i da jesu, uradili su to za posao.
Medjutim, kruze glasine James ,koji je meni zgodan (znam da ti se ne svidja) i dobar glumac, stvarno bio gay. Sa druge strane , Elia Kazan tvrdi da je cuo njega i Pjerandjelijevu da toliko glasno vode ljubav... A to je bila velika ljubav izmedju njih dvoje,tvrde.
Za Branda vjerujem da je volio da eksperimentise...bio je bi.
Sto se tice ovih iznad,jedino je mozda Gary Cooper bio stvarno gay,iako je spavao sa Marlene Ditriech.Cary Grant ,da je to radio, sigurno je radio zbog posla posto je imao cetiri ili koliko vec zena. Ne vjerujem (bolje reci ne zelim da vjerujem) da je Gregory Peck gay.
SUmnjiv mi je Clarke Gable...
Da ponovim za JAmesa...ja stvarno ne bi voljela da je on gay...Ali mislim da je morao da radi ''odredjene stvari'' da bi dosao do uloge i da su ga odredjeni mocni gayevi iskoriscavali, a on tako slab i nesiguran prihvatao to. Sa druge strane,mislim da je volio zene ili je bio bi.
Uh...kakva mi je filozofija majko mila
Kad sam rekla da su ga mocni gayevi iskoriscavali moguce da je to radio i Brando (posto mislim da je bio biseksualan,ili volio da eksperimentise) ...imam osjecaj da bi Dean njemu ''bilo sta'' (da ne budem vulgarna ) uradio,a da bi Branda boljelo uvo.
Malo mi tuzna ta slika iznad...tuzna mi je nekako.
Sto se tice Hoffmana i Heckmana obojicu volim. Zanimljiv podatak.
Pa nisu ljudi nakaze bili. Strasno je kako je taj svet kretenski i okrutan, a najvise praznoglav...
Ma carevi su njih dvojica 
Da, slazem se ovo za Branda. Mislim da bi on bio u stanju da iz zabave ili cistog zasicenja ega iskoristi James-a. A takodje mislim da bi Dean mukica pristao.
Sokantan mi je ovaj podatak koji si navela o toj knjizi. Gospode, nisam znala za to...
Uzas! Ali kad bolje razmislim, takodje je vrlo moguce da je to istina. Ako postoji mogucnost da neka glumica bude ucenjena da zbog uloge bude sa producentom, zasto ne bi i producenti gejevi tako ucenjivali glumce.
U svakom slucaju- grozno.
Slazem se da je verovatno velika vecina njih bila bi. Neki su imali odnose sa muskarcima iz interesa, a drugi pak eksperimenta radi.

^ Ma bio je opasan Brando. Jeste ponizavajuce.
Ne znam zasto je Dean dozvoljavao sve to.

Bio je mlad glumac, dozivio instant success ,imao kompleks nize vrijednosti...
Nego,gledajuci slike iznad sta kazes ko je bio gay![]()

^ Pazi ovo
Actor Gary Cooper's bisexuality was very well known in Hollywood. He was linked with the gay actor Anderson Lawler. They lived together in 1929 and it was known that they were lovers. This was later confirmed by Lawler's brother.
Cooper had close relationships with several men, including Cecil Beaton and Ernest Hemingway. Hemingway killed himself just seven months after Gary died of prostate cancer.
Covece, pa ovaj je umesao svoje gay prste i u istoriju![]()

Ovo je izgleda era metroseksualaca, pa se redje pojavljuju pravi frajeri.
![]()
]![]()
![]()
А јел се неком свиђа Брендан Фрејзер?
Meni.Baš mi je super i jako je simpatičan!
Za SARABUBASARA - slažem se sa tobom za Mela Gibsona....Mnogo je bio lep...Jedan od najlepših što se mene tiče...

Lepa je, nema sta. Kad je cak i kao celava u V for Vendetta bila lepa, vise nema sta da se doda 

: