Drzavu moze da rusi samo onaj ko ima moc i vlast. I objasnio sam ti kako je rusi. Tako sto uzurpira njene institucije, koristi je za svoje politicke interese, kriminalizuje drustvo, itd. To radi ova vlast SNS-a i Vucica. Oni ruse ovu drzavu. Oni su je doveli u ocajno stanje. To vidi svako kome um nije zatrovan informerom, pinkom i hepijem.
Nema nikakve ,,sile", niko nece nista na silu. Protesti su mirni i dostojanstveni i nigde nema imcidenata, iako je vlast ubacivala svoje provokatore, protesti su ostali mirni. Dakle, nema nikakve sile i nasilja. Iako su se poltroni zdusno trudili da dostojanstven narod prikazu kao ,,pijandire i drogirase", to im nije upalilo.
Inace, za tvoju informaciju, protesti su legitiman vid politicke borbe u svakoj demokratskoj drzavi i to je mesto sasvim normalno. Pa i sam Vucic je vodio proteste dok je bio opozicionar, gde je bilo i nasilja, cak i mrtvih. Ko je organizovao protest kad je poginuo Marko Panic? Jel Vucic obecao istragu tog ubistva kad dodje na vlast? I sta bi? Nista.
Dakle, protestvovao je i Vucic i bilo je dosta sile u tim protestima, pa ga niko nike tada optuzivao da rusi drzavu ili bilo sta.
Rekoh ti, izbori su naravno jedina opcija, ali u demokratskim drzavama i atmosferi. Srbija,nazalost,nije demokratska mego autokratska drzava gde nema slobode medija i nema fer izbora. Kada sve medije drzi vlast, kada nema opozicije ma medijima, kada su ljudi prisiljeni da glasaju za vladajucu stranku jer im togs zavisi posao- ti izbori nisu legitimni. Plus kradja koju vlastt sprovodi i koja je dokazana. Go pricam iz realnosti prijatelju a ne iz SNS propagande. Znas koliko je ljudi mojoh drugara meni reklo da ne podrzava SNS i da su mezadovoljni ali moraju da glasaju da ne bi ostali bez posla. Kakva je to demokratija kad ti uslovljavas ljude poslom da glasaju za tebe.
E zato se ide na proteste, dok se ne ispune zahtevi za fer i postene izbore. I to je sasvim legitiman vid politicke borbe. To nije ,,rusenje drzave" i ,,nasilan dolazak na vlast", kako bruje informer, hepi i pink.